Simple Quick Reply

All new MODs released in our MOD Database will be announced in here. All support for released MODs needs to take place in here. No new MODs will be accepted into the MOD Database for phpBB2
Forum rules
READ: phpBB.com Board-Wide Rules and Regulations

On February 1, 2009 this forum will be set to read only as part of retiring of phpBB2.

Rating:

Excellent!
58
64%
Very Good
15
16%
Good
10
11%
Fair
3
3%
Poor
5
5%
 
Total votes: 91

jffy1
Registered User
Posts: 14
Joined: Fri Jul 08, 2005 3:40 am

Post by jffy1 » Sun Jul 17, 2005 11:04 pm

jffy1 wrote: This will be my first attempt to install a mod........and I have no CLUE about how to do it.....
I printed out the directions....and it is 4 pages.
Anyone have the patience to explain it to me....please?? :?


Anyone??

Bill Latham
Registered User
Posts: 175
Joined: Thu Aug 26, 2004 3:15 pm

Post by Bill Latham » Sat Jul 23, 2005 12:43 pm

TatuX wrote: Can somone help me? Instead of the quick reply I get this image. [... snipped excessively large image...]


Yes, I had the same problem. There's nothing wrong with the MOD, and it works perfectly on 2.0.17. The problem is in viewtopic.php, where the snipped of code $template->pparse('body'); appears twice in the file. This is why it is important for MOD authors to always include a reference line or larger snippet of code in which to identify and isolate a given section in which to modify.

The resolution was fairly obvious and simple. Remove the entire section of code placed above that line, and move it to the second appearance near the very bottom of the viewtopic.php page. Simply, select all code between:

Code: Select all

//
// Simple Quick Reply MOD
//
and

Code: Select all

//
// Simple Quick Reply MOD
//
Copy it to your clipboard, backspace or delete to remove it, and proceed below:

Code: Select all

#
#-----[ OPEN ]------------------------------------------
#
viewtopic.php

#
#-----[ FIND ]------------------------------------------
#
$template->pparse('body');

include($phpbb_root_path . 'includes/page_tail.'.$phpEx);

?>

#
#-----[ BEFORE, ADD ]------------------------------------
#
//
// BEGIN Simple Quick Reply MOD
//
if ( ($is_auth['auth_reply'] && ($forum_topic_data['forum_status'] != FORUM_LOCKED) && ($forum_topic_data['topic_status'] != TOPIC_LOCKED) ) || ($userdata['user_level'] == ADMIN) )
{
	$template->assign_vars(array(
		'L_EMPTY_MSG' => $lang['Empty_message'],
		'L_PREVIEW' => $lang['Preview'],
		'L_QUICK_REPLY' => $lang['Quick_Reply'],
		'L_SUBMIT' => $lang['Submit'],
		'L_USERNAME' => $lang['Username'],

		'S_ATTACH_SIG' => (( $userdata['session_logged_in'] ) ? $userdata['user_attachsig'] : 0) ? '1' : '',
		'S_NOTIFY' => (( $userdata['session_logged_in'] ) ? $userdata['user_notify'] : 0) ? '1' : '',
		'S_POSTING' => 'posting.'.$phpEx,
		'S_SID' => $userdata['session_id'],
		'S_TOPIC_ID' => $topic_id)
	);

	$template->assign_block_vars('switch_quick_reply', array() );

	if( !$userdata['session_logged_in'] )
	{
		$template->assign_block_vars('switch_quick_reply.switch_user_logged_out', array() );
	}
}
//
// END Simple Quick Reply MOD
//

Bill Latham
Registered User
Posts: 175
Joined: Thu Aug 26, 2004 3:15 pm

Post by Bill Latham » Sat Jul 23, 2005 1:03 pm

BoardHost wrote: Well, Mine worked fine. But where can I define the dimensions of the box? I don't see it in the Table or TD cells in the new code.

The overall table can be adjusted in percentages in templates/XXX/viewtopic_body.tpl, just above the reference code below:

Code: Select all

<!-- END switch_user_logged_out -->
<textarea class="post" name="message" rows="10" cols="80" wrap="virtual"></textarea><br />
You can adjust the height and width of the actual textarea here, using the ROWS and COLS attributes. I have adjusted my own values to reflect a wider, but shorter textarea, using rows="6" and cols="110".

Modify to suit.

Marsol0x
Registered User
Posts: 11
Joined: Sat Jul 23, 2005 9:16 pm

Post by Marsol0x » Sun Jul 24, 2005 8:07 am

I have the eXtreme Styles mod on my forum, I think I put it on after I put the quick reply on, so the viewtopic_body.tpl is different from what it once was. Is there a way, still, to change the dimensions and location of the quick reply box?

Marsol0x
Registered User
Posts: 11
Joined: Sat Jul 23, 2005 9:16 pm

Post by Marsol0x » Mon Jul 25, 2005 11:14 am

I want to place the quick reply box above the information box. How might I go about doing that?

mjpd1
Registered User
Posts: 67
Joined: Tue Sep 24, 2002 9:10 pm
Location: Columbus, OH
Contact:

Post by mjpd1 » Fri Aug 05, 2005 4:33 pm

Any chance someone could help me out with adding the Smiley box next to the Quick Reply box? I've got the Smiley box showing up, but clicking them does nothing. It should be fairly easy to incorporate the Smiley's with the Quick Reply.

PaulHQ
Registered User
Posts: 2
Joined: Wed Jun 01, 2005 1:56 am

Post by PaulHQ » Wed Aug 10, 2005 1:18 am

I've installed this into my Nuke forum, but now it's showing HTML and stuff.

Example:

Code: Select all

I'm working hard to get these forums up.&nbsp; Not only am I doing
that, but I'm also installing some good mods.&nbsp; Such as the ever
important "Quick Reply" Wink<br />
<br />
New themes may or may not come, not sure if Nuke can handle 'em.&nbsp; I'll see though.<br />
<br />
~Paul<br />
And then when I push 'submit' on the Quick Reply, it goes to a 404, saying I don't have /posting.php on the server @_@

Also, I had to change it because I'd get a Empty Message error if I didn't take up two lines -.-;

User avatar
~Mamma_J~
Registered User
Posts: 54
Joined: Tue Feb 22, 2005 3:49 pm
Contact:

Post by ~Mamma_J~ » Thu Aug 18, 2005 3:56 am

Any idea what to add to make it avaliable only for mods and admins?

xoail
Registered User
Posts: 16
Joined: Sun Aug 14, 2005 1:39 am

Post by xoail » Thu Aug 18, 2005 2:47 pm

will this MOD work on 2.0.17 ??? i tried but couldnt make it work.. many errors were returned..

SweetLou
Registered User
Posts: 180
Joined: Thu Dec 23, 2004 2:49 am

Post by SweetLou » Fri Aug 19, 2005 4:19 am

You must have made a mistake when installing. I use this on a couple of 2.0.17 forums without a problem.

Van Zant
Registered User
Posts: 154
Joined: Tue Aug 16, 2005 3:15 am

Post by Van Zant » Fri Aug 19, 2005 7:51 am

is there a way to put emoticons in

and a toggle that "quotes the last message"?

also i tried to make the quick reply box slimmer, but i effected the 'Watch this topic' and other buttons as well.

SweetLou
Registered User
Posts: 180
Joined: Thu Dec 23, 2004 2:49 am

Post by SweetLou » Sat Aug 20, 2005 4:52 am

I don't know about the quoting and emoticons, never tried it. But to change the size of the textarea, you just need to edit the line in viewtopic_body.tpl from the mod.

Code: Select all

<textarea class="post" name="message" rows="10" cols="50" wrap="virtual"></textarea><br />
Just change the rows="10" to how ever tall you want it, and cols="50" to however wide you want it.
I made mine bigger without a problem.

smitjel
Registered User
Posts: 461
Joined: Sat Jun 11, 2005 11:40 pm
Location: Birmingham, AL

Post by smitjel » Sat Aug 20, 2005 6:40 am

Van Zant wrote: is there a way to put emoticons in

and a toggle that "quotes the last message"?

also i tried to make the quick reply box slimmer, but i effected the 'Watch this topic' and other buttons as well.

This one sounds exactly like what you're looking for...haven't tried it though.

http://www.phpbbhacks.com/download/586

smitjel
Registered User
Posts: 461
Joined: Sat Jun 11, 2005 11:40 pm
Location: Birmingham, AL

Post by smitjel » Sat Aug 20, 2005 6:27 pm

mjpd1 wrote: Any chance someone could help me out with adding the Smiley box next to the Quick Reply box? I've got the Smiley box showing up, but clicking them does nothing. It should be fairly easy to incorporate the Smiley's with the Quick Reply.

Javascript is what writes the smiley's. Did you port that over as well?

Please post your mods if you figure it out...that'd be a nice addition to this mod.

kittykatt
Registered User
Posts: 532
Joined: Thu Apr 10, 2003 12:38 am
Location: UK
Contact:

Post by kittykatt » Mon Aug 29, 2005 11:30 am

Woohoo for being a daft swede I did it, its working at my place :lol:
I am obsessed by installing new forums (we all have our faults)... need help, let me know. :)
http://www.whippetforum.net (Swe)

Post Reply

Return to “[2.0.x] MOD Database Releases”