[2.0.17] Amazon Link MOD

All new MODs released in our MOD Database will be announced in here. All support for released MODs needs to take place in here. No new MODs will be accepted into the MOD Database for phpBB2
Forum rules
READ: phpBB.com Board-Wide Rules and Regulations

On February 1, 2009 this forum will be set to read only as part of retiring of phpBB2.

Rating:

Excellent!
3
43%
Very Good
0
No votes
Good
1
14%
Fair
1
14%
Poor
2
29%
 
Total votes: 7

amjohnno
Registered User
Posts: 132
Joined: Mon Feb 14, 2005 3:19 pm
Location: Derby
Contact:

Post by amjohnno »

I'm glad you seem to have got it sorted. :)
DVDs and Stuff.net
"I would like to say hello to my parents and my Shoalin Master, but they are all dead"

ycl6
Translator
Posts: 5696
Joined: Sat Feb 15, 2003 10:35 am
Location: Taiwan
Contact:

Post by ycl6 »

MOD Updated to version 1.0.6
See first post for Download Link

suprdave71
Registered User
Posts: 11
Joined: Thu Jan 06, 2005 12:51 am
Contact:

Customizing for Associate-O-Matic?

Post by suprdave71 »

Hey,

I'm a bad, bad coder. How difficult would it be for me to customize this to link to products in my own Amazon store? I built it with Associate-O-Matic, and it uses the basic Amazon template. You can search for virtually any Amazon product, and if you click on a "Buy" button, it takes you to your regular Amazon shopping cart (your purchase tagged with my Associate ID).

So the product search would theoretically work the same way. Would I just dig through the code and replace links to amazon with links to my store?

Thanks in advance.

BTW, I can post a link to my store if it will help, but I didn't do so on purpose so you wouldn't think I just wanted some free advertising!

amjohnno
Registered User
Posts: 132
Joined: Mon Feb 14, 2005 3:19 pm
Location: Derby
Contact:

Re: Customizing for Associate-O-Matic?

Post by amjohnno »

suprdave71 wrote: Would I just dig through the code and replace links to amazon with links to my store?


All the MOD really does is place whatever is in the title of a post into a search string, so if you were to change the rest of the URL in the code to whatever you wanted, then it should be possible to do. So instead of the link being along the lines of (paraphrasing) http://www.amazon.com/search.php?search ... le+Of+Post it would be http://www.yoursite.com/search.php?sear ... le+Of+Post.

Just as a little disclaimer, I don't offer support if you are altering the code, but by all means give it a go. I can't guarantee the full functionality of the MOD or that by altering the code itself won't do damage to your site.
DVDs and Stuff.net
"I would like to say hello to my parents and my Shoalin Master, but they are all dead"

khisanthax
Registered User
Posts: 443
Joined: Sun Mar 02, 2003 1:49 am

Post by khisanthax »

Is there anyway of me putting this inline with a post in the topic instead of next to the topic title?

dpmcalister
Registered User
Posts: 5
Joined: Tue Dec 21, 2004 9:42 pm
Location: Gloucester, UK
Contact:

Post by dpmcalister »

Is this MOD compatible with 2.0.19? Thanks, it's close to what I'm looking for and I might be able to tinker with it to make it what I'm looking for ;)

Shanana
Registered User
Posts: 368
Joined: Sat Aug 28, 2004 4:03 am
Location: USA [from London, England]

Post by Shanana »

^ I was about to ask that.

uno
Registered User
Posts: 11
Joined: Mon Dec 08, 2003 11:09 pm
Location: NYC Area
Contact:

Post by uno »

How bout linking to a specific item rather than search results based on the title?

Mackster
Registered User
Posts: 5
Joined: Tue Mar 01, 2005 2:55 pm
Contact:

Post by Mackster »

I just finished installing the mod and it works fine - no problems installing either.

A quick question: I have a file that came with the mod (in the contrib/images folder) called "thumbs.db" - I don't see any mention of it in the instructions. Does that need to be uploaded as part of the mod?

User avatar
littlepaws
Registered User
Posts: 353
Joined: Thu Mar 30, 2006 10:40 pm

Show both £ and $

Post by littlepaws »

I have two afflitate programs with amazon

1) UK £ linking to uk site
2) USA $ linking to USA site

Two diferent affilite ID one for uk (.uk) and one for usa (.com)

Is it possible to show both images.

i.e uk £image linking to uk site
and USA $image linking to USA site

example

dog book......................£image......$image.......

Many Thanks
www.littlepawsdogtraining.com
website for dog lovers

www.tottenhamhotspursforum.co.uk
Football Fans forum

www.xbox360fanzone.com
Xbox 360 Forum

User avatar
beggers
Registered User
Posts: 1257
Joined: Fri Nov 23, 2001 8:19 pm
Location: Las Vegas
Contact:

Post by beggers »

If you has this installed, can you please send a link to your forum so that I can see it in action? Thanks.

User avatar
littlepaws
Registered User
Posts: 353
Joined: Thu Mar 30, 2006 10:40 pm

I got it installed

Post by littlepaws »

http://www.littlepawsdogtraining.com/forum

I have it installed!

goto GAMES, GAMING & CHEATS
www.littlepawsdogtraining.com
website for dog lovers

www.tottenhamhotspursforum.co.uk
Football Fans forum

www.xbox360fanzone.com
Xbox 360 Forum

User avatar
Andrew Clarkson
Registered User
Posts: 244
Joined: Wed Dec 10, 2003 6:05 pm
Location: Morecambe, England, UK
Contact:

Post by Andrew Clarkson »

Any ideas when I try to get into admin?

Code: Select all


SQL Error : 1146 Table 'tt401.AMAZON_CONFIG_TABLE' doesn't exist

SELECT * FROM AMAZON_CONFIG_TABLE WHERE amazon_id = 1

Line : 116
File : admin_amazon.php

I'm not very good with DBs!
Andrew Clarkson

Titanic Titanic

User avatar
dellsystem
Former Team Member
Posts: 3879
Joined: Sat Apr 09, 2005 8:54 pm
Location: Montreal
Name: Wendy
Contact:

Post by dellsystem »

this mod doesn't seem to be working at all for me, for some reason -
After you have entered these details, you then proceed to 'Management' under 'Forum Admin', and click 'edit' next to the forums you wish to choose. By ticking the box next to 'Display Amazon links in this forum' you decide whether or not to show the links in that particular forum.


there is no "Display Amazon Links in this forum" while i try to edit a forum in management in forum admin in the admin panel. all the necessary files have been edited/uploaded. i am using phpbb 2.0.22, and i am using the cash mod and the simple subforums mod and the xtreme styles mod.

could any of those mods be interfering with this one?

assyrian4all
Registered User
Posts: 29
Joined: Wed Apr 25, 2007 8:55 am

Re: [2.0.17] Amazon Link MOD

Post by assyrian4all »

hello plezz help

Code: Select all

Could not execute query.

DEBUG MODE

SQL Error : 1146 Table 'dbxxxxxxx.AMAZON_CONFIG_TABLE' doesn't exist

SELECT * FROM AMAZON_CONFIG_TABLE WHERE amazon_id = 1

Line : 116
File : admin_amazon.php
how do i fix it ?

Post Reply

Return to “[2.0.x] MOD Database Releases”