[2.0.17] Pagination Select List & Input Box

All new MODs released in our MOD Database will be announced in here. All support for released MODs needs to take place in here. No new MODs will be accepted into the MOD Database for phpBB2
Forum rules
READ: phpBB.com Board-Wide Rules and Regulations

On February 1, 2009 this forum will be set to read only as part of retiring of phpBB2.

Rating:

Excellent!
11
85%
Very Good
2
15%
Good
0
No votes
Fair
0
No votes
Poor
0
No votes
 
Total votes: 13

User avatar
shirleycaat
Registered User
Posts: 186
Joined: Mon Apr 07, 2003 1:11 am

Post by shirleycaat »

Uninstalled another pagination mod and installed this one. :D
GrooveCollection
Registered User
Posts: 157
Joined: Sat Apr 16, 2005 2:40 pm

Post by GrooveCollection »

does this mod work so that the dropdown box only shows up when needed ?
If it's only 2 pages the box looks a bit stupid.
User avatar
onigumo
Registered User
Posts: 1755
Joined: Fri Oct 31, 2003 2:32 am
Contact:

Post by onigumo »

GrooveCollection wrote: does this mod work so that the dropdown box only shows up when needed ?


Yes. My forum has this installed so you can view it for a demo. View this topic then try others to make sure.
I write articles on community building
@ The Infinity Program.
User avatar
shirleycaat
Registered User
Posts: 186
Joined: Mon Apr 07, 2003 1:11 am

Post by shirleycaat »

Oops, got some problem.

My board is 2.0.19 with Category Hierarchy 2.02 installed (yes, it's an old version).

I installed a pagination mod (download from here) some time ago. The mod works fine for pages which it modified, but not all pages which may need pagination. For example, pagination of smartor's album mod, recent topic mod....

Today I installed chatasos's mod. At first sight, it seems work for every situation. But after I set:

Code: Select all

if ( $total_pages < 30 )
I found input box doesnt work for viewforum.php and viewtopic.php.
For forums and topics which are more than 30 pages, the input box doesnt do the transfer.

This problem should be caused by mod Category Hierarchy 2.02 I think.

If I replace:

Code: Select all

$input_box = '<input type="text" size="4" value="'.$on_page.'" onKeyPress="var keyCode = event.keyCode ? event.keyCode : event.which ? event.which : event.charCode; if ( keyCode == 13 ) { var page_no = parseInt(this.value, 10); if ( !isNaN(page_no) && page_no <= '.$total_pages.' && page_no > 0) { var start = String((page_no - 1)*'.$per_page.'); window.location.href = \'' . append_sid($base_url . '&start=\'+start+\'') . '\'; return false;} else { this.value = '.$on_page.'; return false;} }" /> ';
with:

Code: Select all

$input_box = '<form method="post" action="'. append_sid ($base_url) .'" style="margin: 0px;">'. $lang['jtpm_jump_to_page'] .': <input type="text" style="width: 30px;" class="post" name="jtpm_start" size="3" /> <input type="submit" value="'. $lang['Go'] .'" class="liteoption" /></form>';

(code from this mod)

in includes/function.php,

and add:

Code: Select all

$start = (!empty ($HTTP_POST_VARS['jtpm_start'])) ? (intval ($HTTP_POST_VARS['jtpm_start']) - 1) * $board_config['topics_per_page'] : $start; 
in viewforum.php and viewtopic.php (code from this mod)


viewforum.php and viewtopic.php will work but other pages wont.


:idea: :?: So the question is: Is there any way to make this mod compatible with Category Hierarchy 2.02, esp. in viewforum.php and viewtopic.php?

Thanks
chatasos
Registered User
Posts: 748
Joined: Wed May 15, 2002 1:16 pm
Location: Paralia

Post by chatasos »

shirleycaat, can you give me a link with your includes/functions.php (make a copy of it and name it functions.txt) file?

Report Posts 1.2.3c (MODDB) - Report Posts 2.1.5 (ALPHA)
Rebuild Search 2.4.0 (MODDB)
MOD Version Checker 1.2.0 (MODDB)
Mega Mail System 0.9.8 (ALPHA)
Pagination Select List & Input Box (MODDB)
User avatar
shirleycaat
Registered User
Posts: 186
Joined: Mon Apr 07, 2003 1:11 am

Post by shirleycaat »

chatasos, I send it too you by PM.
Thanks!
alexandru
Registered User
Posts: 3
Joined: Tue Apr 11, 2006 12:51 pm

oh

Post by alexandru »

this mod is what i m looking for my mobile version but many mobiles don t have javascript. Could you please modify it in order to eliminate javascript support and add a button to perform the action from the input box ? :D
James N
Registered User
Posts: 1737
Joined: Sat May 20, 2006 12:57 pm
Contact:

Post by James N »

Ive installed it, and my members love it. Thankyou
User avatar
keremd
Registered User
Posts: 44
Joined: Sat Dec 09, 2006 6:39 pm

Post by keremd »

i only want the dropdown menu
not the list (1,2,3......)

how can i do that?
diabolic.bg
Registered User
Posts: 447
Joined: Mon Dec 11, 2006 3:41 pm
Location: Bulgaria, Sofia
Contact:

Re: [2.0.17] Pagination Select List & Input Box

Post by diabolic.bg »

Excellent mod! :D Thanks!
sean2007
Registered User
Posts: 57
Joined: Sat Jul 21, 2007 3:49 pm

Re: [2.0.17] Pagination Select List & Input Box

Post by sean2007 »

its work 100/100 but the old phpbb pagination stteal in my forum i want to replace the old way bu this

thank you
stokerpiller
Registered User
Posts: 1934
Joined: Wed Feb 28, 2007 8:06 pm

Re: [2.0.17] Pagination Select List & Input Box

Post by stokerpiller »

Very nice :)

Is it possible to get more space between the selectbox and the old pagination?
I am done with phpBB
Post Reply

Return to “[2.0.x] MOD Database Releases”