Simple Subforums

All new MODs released in our MOD Database will be announced in here. All support for released MODs needs to take place in here. No new MODs will be accepted into the MOD Database for phpBB2
Forum rules
READ: phpBB.com Board-Wide Rules and Regulations

On February 1, 2009 this forum will be set to read only as part of retiring of phpBB2.

Rating:

Excellent!
196
61%
Very Good
59
18%
Good
34
11%
Fair
7
2%
Poor
26
8%
 
Total votes: 322

User avatar
dellsystem
Former Team Member
Posts: 3879
Joined: Sat Apr 09, 2005 8:54 pm
Location: Montreal
Name: Wendy
Contact:

Re: Simple Subforums

Post by dellsystem » Sun Mar 30, 2008 8:09 pm

You can get it here http://www.stsoftware.biz/forum/showthread.php?t=94
What do you mean re-running? Am I suppose to run a file? All I did was fixed the codes.. Is there an install file I must forward to from my browser?
The SQL query is near the beginning of the install file.
ALTER TABLE phpbb_forums ADD forum_parent INT NOT NULL DEFAULT '0';
Former moderator and website team member | My MODs, and more (GitHub)

rapidsaid
Registered User
Posts: 37
Joined: Sat Apr 05, 2008 3:08 pm

Re: Simple Subforums

Post by rapidsaid » Sat Apr 05, 2008 5:29 pm

help me..

why my index forum not show Subforum..??
blank..

in catagory have topic but not show in index forum...
anyone can help me..?? :|

**sorry my bad english..
Last edited by rapidsaid on Wed May 07, 2008 6:33 am, edited 1 time in total.

User avatar
dellsystem
Former Team Member
Posts: 3879
Joined: Sat Apr 09, 2005 8:54 pm
Location: Montreal
Name: Wendy
Contact:

Re: Simple Subforums

Post by dellsystem » Sat Apr 05, 2008 7:42 pm

Did you do the edits to index.php & index_body.tpl?
Former moderator and website team member | My MODs, and more (GitHub)

rapidsaid
Registered User
Posts: 37
Joined: Sat Apr 05, 2008 3:08 pm

Re: Simple Subforums

Post by rapidsaid » Mon Apr 14, 2008 8:36 am

ohh hello,
sorry..

i try this at my nukebb...
not working..

whose can help me for edit at nukebb..??

User avatar
A_O_C
Registered User
Posts: 2383
Joined: Sun Jul 01, 2007 11:26 pm
Location: phpbb_

Re: Simple Subforums

Post by A_O_C » Mon Apr 14, 2008 6:06 pm

nukebb is not supported here... ;)

rapidsaid
Registered User
Posts: 37
Joined: Sat Apr 05, 2008 3:08 pm

Re: Simple Subforums

Post by rapidsaid » Tue Apr 15, 2008 9:18 am

ooh is okay..

hurmm..what sub forum are support to nukebb..?? :?:

User avatar
Freitag
Registered User
Posts: 143
Joined: Mon Jul 11, 2005 10:17 pm

Re: Simple Subforums

Post by Freitag » Tue Apr 15, 2008 9:32 pm

rapidsaid wrote:ooh is okay..

hurmm..what sub forum are support to nukebb..?? :?:
Google is your friend.

http://www.clan-themes.co.uk/downloadde ... orums.html
No clever .sig here

rapidsaid
Registered User
Posts: 37
Joined: Sat Apr 05, 2008 3:08 pm

Re: Simple Subforums

Post by rapidsaid » Wed Apr 16, 2008 9:32 am

ohh yeah..
i'l try this mod..

thx ya.. :D

User avatar
Tom
Former Team Member
Posts: 2665
Joined: Tue Jun 20, 2006 2:12 am
Name: Tom Catullo
Contact:

Re: Simple Subforums

Post by Tom » Sat Apr 19, 2008 10:49 pm

Is there a PHP variable to show the number of subforums that a certain forum contains? Like, if there are two subforums in a section, then this PHP variable would echo "2" for that section.
Tom Catullo - Former Moderator Team Member
phpBB3 Smiley Pak Generator | Legend Repositioning MOD | My GitHub | My Site

Steven K.
Registered User
Posts: 2
Joined: Wed Apr 30, 2008 11:03 pm

Re: Simple Subforums

Post by Steven K. » Thu May 01, 2008 12:29 am

:)

antfamous
Registered User
Posts: 51
Joined: Tue Apr 22, 2008 3:40 pm

Re: Simple Subforums

Post by antfamous » Fri May 02, 2008 11:11 pm

I installed this correctly. i can make subforums and the subforum folder image has the little plus showing this forum has subforums, but when anew post in one of the subforums. the icon doesnt change to a different color to show that there is a new topic in a subforum. Did i miss something? i installed twice by hand and still got the same thing. Any help would be greatly appreciated. :D

smoka
Registered User
Posts: 1
Joined: Sun May 04, 2008 12:26 pm

Re: Simple Subforums

Post by smoka » Sun May 04, 2008 12:38 pm

ty

rapidsaid
Registered User
Posts: 37
Joined: Sat Apr 05, 2008 3:08 pm

Re: Simple Subforums

Post by rapidsaid » Wed May 07, 2008 6:32 am

hello,
in index forum, not showing subforum no new post..

Image


why..??
sorry if already there person ask that same question.. :|

DarkShade
Registered User
Posts: 3
Joined: Thu Feb 07, 2008 2:37 am

Re: Simple Subforums

Post by DarkShade » Fri May 09, 2008 4:52 pm

It's rather hard to describe so a search won't help me, I'll let the picture do the talking:

Image
edit: I guess images are disabled?

My left panel is blank! I can't do anything admin-wise and it was working just fine a moment ago (after I installed this mod, I setup forums correctly and all that jazz, I wanted to go back and do something else and now it's blank!)

Peter77sx
Registered User
Posts: 3257
Joined: Wed Nov 09, 2005 2:51 pm

Re: Simple Subforums

Post by Peter77sx » Sun May 11, 2008 5:11 am

Human error is a pain in the butt... double check edits in
admin/admin_forumauth.php
admin/admin_forums.php

Post Reply

Return to “[2.0.x] MOD Database Releases”