Page 5 of 217

Posted: Wed Nov 23, 2005 9:49 pm
by AuReUs ReCtoR

Posted: Wed Nov 23, 2005 10:47 pm
by babydoll2u
I've just installed this mod on my 3rd forum and it works great... haven't had a single problem.

KUDOS to the author!! :D

Posted: Wed Nov 23, 2005 10:58 pm
by babydoll2u
DS9PeaceKeeper wrote: Ok, sorted it out, but no options for sub menus, the forum management is the same, pulling my hair out here, can someone please tell me what I'm doing wrong?

I used easy mod again to install and it just kept coming up with things it couldnt find, sorted them out, and no results.


there are sweetie... I just installed this to my 3rd forum. Figuring out how to create the subforums can be a bit tricky, but it really is easy once you've created your first one.

Do this:

Log in to your ACP
Go to Forum Admin/Management
Type in the name that you want your new Sub Forum to be named
Click on Create New Forum
~ when you click on create new forum, it will take you to the General Forums Setting as usual.
~ You'll see the drop down menu beside Category/Forum. Click on that and scroll to find the forum that you want the sub-forum to go into.
~ Click on the forum name then click create new forum.

and Waa Laa... there is your sub-forum. :D

Posted: Thu Nov 24, 2005 12:29 am
by DS9PeaceKeeper
I know how to create the forums, its the sub boards I want to create, inside other boards - thats what I thought the mod did :(

Posted: Thu Nov 24, 2005 12:32 am
by fpscops.com
~ You'll see the drop down menu beside Category/Forum. Click on that and scroll to find the forum that you want the sub-forum to go into.


If installed properly thats the part your over looking.


yea it does, here's a demo board ive been working on. Notice the sub-forums under Call of Duty 2.

http://12.202.188.145/phpBB2/index.php

Posted: Thu Nov 24, 2005 12:58 am
by >agb<
DS9PeaceKeeper wrote: I know how to create the forums, its the sub boards I want to create, inside other boards - thats what I thought the mod did :(


If this is the way you want to set up your board ( a subforum on the subforum) :

Category
-Forum A
--Subforum A.1
---Subsubforum A.1.a
---Subsubforum A.1.b
-Forum B
--Subforum B.1

then you have to use Categories Hierarchy for multi-level.


Simple Subforum is just one level deep:

Category
-Forum A
--Subforum A.1
--Subforum A.2
-Forum B
--Subforum B.1

Posted: Thu Nov 24, 2005 1:01 am
by babydoll2u
DS9PeaceKeeper wrote: I know how to create the forums, its the sub boards I want to create, inside other boards - thats what I thought the mod did :(

DS.. that IS what this mod is for, and if you follow my instructions, you'll have your subforum INSIDE your forum. However you can't create sub-forums inside sub-foums... if that's what you're wanting to do, you need the category hierarchy MOD as the person above me stated. .

DO you see that drop-down menu next to Category / Forum? If not, then the mod's not installed properly :wink:

Here's the board I'm putting together: http://pyphotos.net/forum

Posted: Thu Nov 24, 2005 1:02 am
by babydoll2u
fpscops.com wrote:
~ You'll see the drop down menu beside Category/Forum. Click on that and scroll to find the forum that you want the sub-forum to go into.


If installed properly thats the part your over looking.


yea it does, here's a demo board ive been working on. Notice the sub-forums under Call of Duty 2.

http://12.202.188.145/phpBB2/index.php


exactly!


nice board btw

Posted: Thu Nov 24, 2005 1:04 am
by >agb<


Please double check your edits in index_body.tpl :wink:

Posted: Thu Nov 24, 2005 2:08 am
by Jaddon
DS9PeaceKeeper wrote: Ok, sorted it out, but no options for sub menus, the forum management is the same, pulling my hair out here, can someone please tell me what I'm doing wrong?

I used easy mod again to install and it just kept coming up with things it couldnt find, sorted them out, and no results.


I have the same problem after installing this mod - I see no difference and still do not have sub forums. :(

Posted: Thu Nov 24, 2005 2:10 am
by Peter77sx
I have a question about sub forums in general. I am using this mod and all works good and all. but is having too many subforums ask for too many quarys? does it technicaly slow our board down?

Posted: Thu Nov 24, 2005 2:22 am
by AuReUs ReCtoR
>agb< wrote:


Please double check your edits in index_body.tpl :wink:


hmmm, i dont` get it, look my index_body.tpl where start subforums mod:
<!-- BEGIN forumrow --><!-- IF ! forumrow.PARENT -->
<tr>
<td height="50" align="center" valign="middle" bgcolor="E4EAF2" class="row5"><img src="{catrow.forumrow.FORUM_FOLDER_IMG}" width="33" height="28" alt="{catrow.forumrow.L_FORUM_FOLDER_ALT}" title="{catrow.forumrow.L_FORUM_FOLDER_ALT}" /></td>
<td class="row1" width="100%" height="50"><span class="forumlink"> <a href="{catrow.forumrow.U_VIEWFORUM}" class="forumlink">{catrow.forumrow.FORUM_NAME}</a><br />
</span> <!-- IF catrow.forumrow.MODERATORS --><span class="gensmall">{catrow.forumrow.L_MODERATOR} {catrow.forumrow.MODERATORS}<br /></span><!-- ENDIF -->
<!-- BEGIN sub --><!-- DEFINE $HAS_SUB = 1 --><!-- IF catrow.forumrow.sub.NUM > 0 -->, <!-- ELSE --><span class="genmed">{L_SUBFORUMS}: <!-- ENDIF -->{catrow.forumrow.sub.LAST_POST_SUB} <a href="{catrow.forumrow.sub.U_VIEWFORUM}" <!-- IF catrow.forumrow.sub.UNREAD -->class="topic-new"<!-- ENDIF --> title="{catrow.forumrow.sub.FORUM_DESC_HTML}">{catrow.forumrow.sub.FORUM_NAME}</a><!-- END sub -->
<!-- IF $HAS_SUB --></span><!-- UNDEFINE $HAS_SUB --><!-- ENDIF -->
</td>
<td class="row2" align="center" valign="middle" height="50"><span class="gensmall">{catrow.forumrow.TOTAL_TOPICS}</span></td>
<td class="row2" align="center" valign="middle" height="50"><span class="gensmall">{catrow.forumrow.TOTAL_POSTS}</span></td>

<td height="50" align="center" valign="middle" nowrap="nowrap" bgcolor="DFE6EF" class="row4">
<span class="gensmall">{catrow.forumrow.LAST_POST}</span></td>
</tr>
<!-- ENDIF --><!-- END forumrow -->




where to add what?! :?

Posted: Thu Nov 24, 2005 2:28 am
by fpscops.com
You look all good there.

You sure your adding the description in the admin panel? :lol: [/Mr.Obvisous]

My suggestion is to make sure you have made your file edits correctly. Start with any that have to do with admin panel.

Posted: Thu Nov 24, 2005 4:10 am
by The Suite
Awesome MOD Pentapenguin, thanks a mil for this.

PentaPenguin, which MOD did you install to get this section that's on your board - Top Posting Members.

Anyone running this on .18?
Does it work without any issues?

Please advise, I really need this :-)

Posted: Thu Nov 24, 2005 4:58 am
by babydoll2u
The Suite wrote: Awesome MOD Pentapenguin, thanks a mil for this.

PentaPenguin, which MOD did you install to get this section that's on your board - Top Posting Members.

Anyone running this on .18?
Does it work without any issues?

Please advise, I really need this :-)


I'm running this MOD on .18 on 2 of my 3 forums... no problem with install and works great.... you can see my 3rd forum here:

http://pyphotos.net/forum

This is what the board looks like after creating several subforums