[2.0.19] Advanced Group Color Management

All new MODs released in our MOD Database will be announced in here. All support for released MODs needs to take place in here. No new MODs will be accepted into the MOD Database for phpBB2
Forum rules
READ: phpBB.com Board-Wide Rules and Regulations

On February 1, 2009 this forum will be set to read only as part of retiring of phpBB2.

Rating:

Excellent!
38
64%
Very Good
10
17%
Good
3
5%
Fair
3
5%
Poor
5
8%
 
Total votes: 59

Dreventhe
Registered User
Posts: 3
Joined: Thu Oct 26, 2006 8:50 pm

Post by Dreventhe » Thu Oct 26, 2006 8:57 pm

The colors that have been set to my forums user groups are not taking effect until the users in said groups have refreshed their profiles. Is this a normal process or a glitch? If the latter how can I fix the problem? Any help is greatly appreciated, thanks.

luvz2drv
Registered User
Posts: 47
Joined: Mon Nov 21, 2005 5:31 am

if you read thru the thread

Post by luvz2drv » Thu Oct 26, 2006 11:47 pm

reading the thread, you will see that 1 of 2 things needs to happen

admin modify in database manualy or on the user modify of there profile.

22 pages is not a long thread to read.. please do so ...
Last edited by luvz2drv on Fri Oct 27, 2006 12:07 am, edited 1 time in total.

Dreventhe
Registered User
Posts: 3
Joined: Thu Oct 26, 2006 8:50 pm

Post by Dreventhe » Fri Oct 27, 2006 12:03 am

All right... Had you typed that in some form of English it might have been useful luvz2drv. Seeing as it wasn't, I could still use help on my before mentioned problem. Keep in mind the entire point of me posting this request is to bypass the need to read 22 pages of posts from people like yourself.

luvz2drv
Registered User
Posts: 47
Joined: Mon Nov 21, 2005 5:31 am

guess if you feel that way

Post by luvz2drv » Fri Oct 27, 2006 12:08 am

guess I still give you the answer but then creates posts of dup info .. READ.. is the key spoon feeding is not what we do here.

Dreventhe
Registered User
Posts: 3
Joined: Thu Oct 26, 2006 8:50 pm

Post by Dreventhe » Fri Oct 27, 2006 12:15 am

luvz2drv, your opinion on what "we" do on this forum is meaningless. Anyone who would be so kind as to give some detailed information about how to solve previously posted problem, thank you. Otherwise feel free to keep your opinions to yourself.

Cyberpunk
Registered User
Posts: 42
Joined: Sat Jun 26, 2004 12:25 pm
Location: Desert of the Real
Contact:

Post by Cyberpunk » Tue Oct 31, 2006 9:53 am

Hello, i've installed the latest version of AGM(that would be 1.2.5) on a board with extreme styles mod presented.
It doesn't work properly. I'm not getting any errors at all, but css effects don't apply to usernames neither to group names displayed in legend. No colors, no text-effects on any page. I'm guessing it is about incorrect parsing of css from color_class due to the presence of extreme styles mod..Any ideas on that?

luvz2drv
Registered User
Posts: 47
Joined: Mon Nov 21, 2005 5:31 am

users must update profile for the mod to pick up there

Post by luvz2drv » Tue Oct 31, 2006 3:02 pm

user group to apply a color... read page 2 of this thread for more info

Cyberpunk
Registered User
Posts: 42
Joined: Sat Jun 26, 2004 12:25 pm
Location: Desert of the Real
Contact:

Re: users must update profile for the mod to pick up there

Post by Cyberpunk » Tue Oct 31, 2006 7:30 pm

luvz2drv wrote: user group to apply a color... read page 2 of this thread for more info

Did so..
..No info that would be useful to me..

luvz2drv
Registered User
Posts: 47
Joined: Mon Nov 21, 2005 5:31 am

Post by luvz2drv » Tue Oct 31, 2006 8:49 pm

James78 wrote:
.Swordfish wrote:does the 1.2.5 update make the mod assign the color to a user when he is added to the group? Now if you add a user to a group he still has to go to his profile and just submit it before the color is assigned, what is pretty annoying

for now, you can just edit their profile via acp manage users and that will update their color also


wow reading this sum's it up

User avatar
Roks
Registered User
Posts: 119
Joined: Thu Sep 14, 2006 1:15 am

Post by Roks » Tue Oct 31, 2006 9:11 pm

Hi,

Just a quick query, I am currently using User Class 1.0.4 and Easy Sub-Forums 1.0.8.

Everything is working fine, except User Class MOD couldn't retain Color in the Sub-Forum:

a. In the First Sub-forum: It changes Admin Color to Moderators
b. In the next Forum onwards: It changes Admin color to user.

I just wanted to know, will this MOD be able to rectify this Problem :?:

luvz2drv
Registered User
Posts: 47
Joined: Mon Nov 21, 2005 5:31 am

this mod will

Post by luvz2drv » Tue Oct 31, 2006 9:55 pm

this mod does with with CH and will retain the color...

if you download the mod file there is 2 installs -- 1 for none sub forums and other with


hope that helps.. I do not know that it will work with your sub cat mod but coul try... :)

Cyberpunk
Registered User
Posts: 42
Joined: Sat Jun 26, 2004 12:25 pm
Location: Desert of the Real
Contact:

Post by Cyberpunk » Wed Nov 01, 2006 8:03 am

luvz2drv wrote:
James78 wrote:
.Swordfish wrote:does the 1.2.5 update make the mod assign the color to a user when he is added to the group? Now if you add a user to a group he still has to go to his profile and just submit it before the color is assigned, what is pretty annoying

for now, you can just edit their profile via acp manage users and that will update their color also


wow reading this sum's it up

nope, it doesn't...I don't have that kind of problem)

luvz2drv
Registered User
Posts: 47
Joined: Mon Nov 21, 2005 5:31 am

link to your site?

Post by luvz2drv » Wed Nov 01, 2006 8:10 am

link to your site o see it in action?

Cyberpunk
Registered User
Posts: 42
Joined: Sat Jun 26, 2004 12:25 pm
Location: Desert of the Real
Contact:

Post by Cyberpunk » Wed Nov 01, 2006 8:15 am

on localhost
nevermind, problem solved..it wasn't the extreme mod which is good)

User avatar
ZombieSlayer
Registered User
Posts: 951
Joined: Sun May 02, 2004 3:18 am
Location: California
Contact:

Post by ZombieSlayer » Thu Nov 02, 2006 1:17 am

Roks

No this mod won't solve your problem, and most likely won't install properly due to User Class 1.0.4.

Post Reply

Return to “[2.0.x] MOD Database Releases”