phpBB Garage

All new MODs released in our MOD Database will be announced in here. All support for released MODs needs to take place in here. No new MODs will be accepted into the MOD Database for phpBB2
Forum rules
READ: phpBB.com Board-Wide Rules and Regulations

On February 1, 2009 this forum will be set to read only as part of retiring of phpBB2.

Rating:

Excellent!
77
76%
Very Good
13
13%
Good
9
9%
Fair
1
1%
Poor
1
1%
 
Total votes: 101

wassup1
Registered User
Posts: 65
Joined: Sun May 07, 2006 7:01 am
Contact:

Post by wassup1 » Wed May 10, 2006 9:11 pm

any word yet on how to change the military time to normal timing

wassup1
Registered User
Posts: 65
Joined: Sun May 07, 2006 7:01 am
Contact:

Post by wassup1 » Wed May 10, 2006 9:12 pm

any word yet on how to change the military time to normal timing

wassup1
Registered User
Posts: 65
Joined: Sun May 07, 2006 7:01 am
Contact:

Post by wassup1 » Wed May 10, 2006 9:12 pm

any word yet on how to change the military time to normal timing

slayer1011
Registered User
Posts: 129
Joined: Sun Jul 03, 2005 11:02 pm
Location: Hamilton, Ontario Canada
Contact:

Post by slayer1011 » Sun May 14, 2006 6:13 pm

wassup1 wrote: any word yet on how to change the military time to normal timing


I submitted it to the bug tracker, you will have to wait till the problem is looked at and hopefully if its a quick fix, Poyntesm can post a fix, or fix it in teh next release... My Reply Post notifications were once again not getting to me, so maybe Poyntesm is not getting his either, I will send him another PM at his site and let him know there is some activity here.

powerPT
Registered User
Posts: 13
Joined: Tue Sep 21, 2004 10:03 pm
Location: Portugal
Contact:

Post by powerPT » Mon May 15, 2006 7:37 pm

How I can use the variable "$featured_image" (in functions_garage.php) to an ext php?

My wish is to show the featured image into my website... :roll:

Thanks in advanced

slayer1011
Registered User
Posts: 129
Joined: Sun Jul 03, 2005 11:02 pm
Location: Hamilton, Ontario Canada
Contact:

Post by slayer1011 » Mon May 15, 2006 11:05 pm

powerPT wrote: How I can use the variable "$featured_image" (in functions_garage.php) to an ext php?

My wish is to show the featured image into my website... :roll:

Thanks in advanced


there is a whole topic to teach you how to use this function

check it out here

http://forums.phpbbgarage.com/viewtopic.php?t=24

I have it in use at my site in 2 places, one outside phpBB in a portal type page, and one on the main phpbb index (down where it says WHO IS ONLINE)

Image

superstreet1
I've Been Banned!
Posts: 166
Joined: Sun May 14, 2006 1:55 am

Post by superstreet1 » Tue May 16, 2006 8:57 am

hey slayer ty man uve been great

dares_uk2
Registered User
Posts: 48
Joined: Mon May 15, 2006 7:17 am

Post by dares_uk2 » Sat May 20, 2006 8:55 pm

this takes alot longer than 10 minutes, :?


does any one have modified files already for 2.0.20 ?

as im unsure if i dont all mind right, although i follewed the instructions,
couldnt get it working,

and 1st the install_garage.php didnt work either?
so any ideas for that?


and what are the files in the contrib dir for?
do they need going up?
cos if so,? where / how cos forum tells u to delete contrib and install dir, ?

confused,
thanks

madpwr1
Registered User
Posts: 93
Joined: Mon Mar 06, 2006 4:24 am

Post by madpwr1 » Wed May 24, 2006 2:35 am

running acidtech template and can't find
<span class="mainmenu">&nbsp;
in templates/AcidTech/overall_header.tpl

Anyone know what to do?????

slayer1011
Registered User
Posts: 129
Joined: Sun Jul 03, 2005 11:02 pm
Location: Hamilton, Ontario Canada
Contact:

Post by slayer1011 » Sat May 27, 2006 3:34 pm

madpwr1 wrote: running acidtech template and can't find
<span class="mainmenu">&nbsp;
in templates/AcidTech/overall_header.tpl

Anyone know what to do?????


try searching for just <span class="mainmenu">



dares_uk2: are you useing Nuke? because thats the only way i have seen the install_garage.php NOT work...

and it woudl also take longer than 10 mins on Nuke, considfering it wont run on Nuke ;)

Also i have the pre-modded files for version Garage-1.0.2 & phpBB 2.0.20
but since garage is up to 1.0.3 maybe i shoudl update the files? if you are trying to install garage 1.0.2 on a FRESH phpBB2.0.20 (NO OTEHR MODS INSTALLED) you can use these files, if you have ANY mods at all, this MAY wipe them out, or parts of them out.

you are welcoem to them...
http://www.idolcreations.com/slayer/php ... 2.0.20.zip

Read the warning_readme_1st.txt file for more info

Alternativly, you can instakll Easymod, and have it edit all the files for you, that takes about 20 sceonds :lol: after you get EM installed

dares_uk2
Registered User
Posts: 48
Joined: Mon May 15, 2006 7:17 am

Post by dares_uk2 » Sat May 27, 2006 5:29 pm

no,. not using nuke, just normal phpbb 2.0.20 and word for editing.
did take a while, finding the lines to edit etc.. and trying to make sure i done it all right.

no other mods running either except custom headers and footers.

:?

slayer1011
Registered User
Posts: 129
Joined: Sun Jul 03, 2005 11:02 pm
Location: Hamilton, Ontario Canada
Contact:

Post by slayer1011 » Sat May 27, 2006 9:43 pm

Well if you have no mods installed you can use those files i posted, and just re-install the custom headers/footers if it removes them...

as for the install_garage.php not running, your best bet is to ask for help on www.phpbbgarage.com Poyntesm is quite helpful over there

madpwr1
Registered User
Posts: 93
Joined: Mon Mar 06, 2006 4:24 am

Post by madpwr1 » Tue May 30, 2006 5:49 pm

slayer1011 wrote:
madpwr1 wrote:running acidtech template and can't find
<span class="mainmenu">&nbsp;
in templates/AcidTech/overall_header.tpl

Anyone know what to do?????


try searching for just <span class="mainmenu">



already did that and even just searching for just span

anyone know how to setup Acidtech for this? please help, thanks.

btw i did install it on subsilver and it works perfectly now just need it to work on the acidtech template :cry:

slayer1011
Registered User
Posts: 129
Joined: Sun Jul 03, 2005 11:02 pm
Location: Hamilton, Ontario Canada
Contact:

Post by slayer1011 » Tue May 30, 2006 8:06 pm

PM me th contents of your Overall Header and i'll see what i can do...
What you are looking for is, where yuor Menu is located right now, so you can add the garage and 1/4 Mile Links (if you want both)

I assume thast where you are stuck? thers not anythign else int h overall_header i dont think

madpwr1
Registered User
Posts: 93
Joined: Mon Mar 06, 2006 4:24 am

Post by madpwr1 » Wed May 31, 2006 9:15 pm

PM sent ... thanks for the help

btw i included where i added the garage code

Second PM also sent with errors that come up after install_garage.php is run ... i had no errors with the subsilver and everythin with the acidtech was straight forward like the subsilver expect the overall_header.tpl and profile_view_body.tpl files ... i'm really lost on this ... i really don't know if these errors matter though since it seems to be workin fine

www.nwstreetscene.com/forums is the test site ... both subsilver and acidtech are installed and garage was installed on both templates so you can switch between the two templates ... login: admin, pass: 9secls1

even though there are all those errors everythin seems to be workin ok expect for image uploading just gives an X box and if you choose any business type other than insurance it really doesn't do anything, maybe i'm thinkin that function should work a different way ... but if you wanna add a garage shop instead of an insurance company it doesn't do anythin .. this problem with the image and garage shop is not workin on either template.

thanks

Post Reply

Return to “[2.0.x] MOD Database Releases”