Page 27 of 51

Posted: Thu Aug 31, 2006 11:19 am
by ChriZathens
In the ACP there is an option for how many cars each user can add, if i remember well.
It's in Garage>Config>Maximum allowed vehicles per user..
If you have set this nunber to 5 and the Nissan is the 6th car , then it would not show up in the garage...
I hope i helped... :wink:

Posted: Thu Aug 31, 2006 6:07 pm
by akiraHz
no its only his 1st car for both users

Posted: Fri Sep 01, 2006 9:51 am
by diviniti
SQL Error : 1146 Table 'midsm_com_-_midsm.GARAGE_CONFIG_TABLE' doesn't exist

SELECT config_name, config_value FROM GARAGE_CONFIG_TABLE

Line : 32
File : functions_garage.php

I have faught with this dang thing for 2 days now, and it still doesnt work.

Posted: Fri Sep 01, 2006 3:32 pm
by ChriZathens
akiraHz wrote: no its only his 1st car for both users


If the user can see that added the car, but it's not showing in the main garage, then maybe the vehicle needs approval from a moderator or administrator to show in the main garage

Look beside your link to the admin panel for another link that says "view pending vehicles" or something like that.
Follwing this link will lead to to all the vehicles which need approval , you check them and you select approve....
Then they should show up in the garage

Posted: Mon Sep 04, 2006 2:56 pm
by MoparTalk.co.uk
poyntesm wrote: Mopar -> Is it just a pending make & model??

All,

My host has again suspended my account so my website is down again...this time on a spam complaint. I am working to get it all back..so bear with me. I am still on holidays to working with support is a pain as I am not always near a net connection. Once I get it all back and arrive back from holidays I will work to move to a dedicated server I have use of.

Sorry for the hassle.

They're regular models, and I switched off make & model authentication a while back :? Sorry to hear of your hosting woes, I've had to upgrade to 1&1's "Business Pro" because of the bandwidth we eat up in photos after each major car show!

Oh yeah, several of our members have commented on how good the mod is, your work is much appreciated :) The 1/4 mile table is of particular interest to us Yank owners ;)

Posted: Tue Sep 05, 2006 2:54 am
by jfitz84
poyntesm: is there a way to change the vehicle to display something instead of year, make, and model where it displays the vehicle in different places in the garage? i would like to change it from year, make, model to color, make, model. ex my car is a 1999 chevrolet cavalier, i would like it to display red chevrolet cavalier. is this possible?

Posted: Sun Sep 10, 2006 9:30 pm
by qctuners.com
hello, I just installed this garage mod this morning-afternoon. i went back to my forum and it was just a blank white page.... I'm about to try it again to see if I missed something but what would cause this?

Posted: Mon Sep 11, 2006 9:22 pm
by qctuners.com
is there anything released for the garage for autocross times, or track times?

Posted: Tue Sep 12, 2006 6:11 pm
by ChriZathens
Just a thought ....
Can't you just edit lang_garage.php and alter some times in the quartermile table to something else you want???

Posted: Tue Sep 12, 2006 9:07 pm
by qctuners.com
probably could but how would that give it, it's own section?

Posted: Wed Sep 13, 2006 10:28 pm
by qctuners.com
How can I reset a members rating? I had a guy sit there and as a guest vote over and over and over for themselves. How can i reset it. I've taken care of the guest voting, I just need to reset his votes.

Posted: Sat Sep 16, 2006 12:08 am
by slayer1011
sorry i cannot help everyone out right now, but this site doesnt seem to always send me my notifications abotu hthis topic...

as for the resetting the persons votes.. im not 100% sure how you can acheave this but you could always tryt o turn off the voting, then turn it back on? maybe that will reset it... as it stands you may have to go intot he database and clear that users votes... I will post this as a bug for the next release...

if you have phpmyadmin you can browse the DB and find that users car, and then find the votes table and change it to 0

Posted: Sat Sep 16, 2006 1:42 pm
by galtz
Hi.

I have the old garage v0.9.4 and it is not working right. So i need to upgrade.. But "So if the current version is 1.0.4 and you are running 1.0.0 you will first need to complete the 1.0.2 upgrade.". I have 0.9.4.. i realy dont know, where i can get the older ver. for right upgradeing..

Help pleas

Thanks

Posted: Sat Sep 16, 2006 6:12 pm
by slayer1011
galtz wrote: Hi.

I have the old garage v0.9.4 and it is not working right. So i need to upgrade.. But "So if the current version is 1.0.4 and you are running 1.0.0 you will first need to complete the 1.0.2 upgrade.". I have 0.9.4.. i realy dont know, where i can get the older ver. for right upgradeing..

Help pleas

Thanks



all versions can be downloaded from www.phpbbgarage.com

upgrade from 0.9.4 -> 1.0.0 -> 1.0.2 -> 1.0.3 if thats what it says.. if im not mistaking yu MAY be able to upgrade from 1.0.0 -> 1.0.3 but make sure you read the DOCS

1.0.4 never made it to the stable downlaods, it inturned was changed into version 1.2.0 and had many many features added from version 2.0.0 (not even close tobeing released just yet) However, 1.0.2 and 1.0.3 are pretty much idential, i beleive 1.0.3 just had a small fix for mySQL5

Posted: Sat Sep 16, 2006 11:04 pm
by qctuners.com
What about anything on track time's? Is there any kind of add for it or is that going to be on 2.0?