My Quick Reply

All new MODs released in our MOD Database will be announced in here. All support for released MODs needs to take place in here. No new MODs will be accepted into the MOD Database for phpBB2
Forum rules
READ: phpBB.com Board-Wide Rules and Regulations

On February 1, 2009 this forum will be set to read only as part of retiring of phpBB2.

Rating:

Excellent!
55
66%
Very Good
10
12%
Good
7
8%
Fair
2
2%
Poor
9
11%
 
Total votes: 83

munga
Registered User
Posts: 6
Joined: Fri Jul 27, 2007 2:12 am

Re: [2.0.21] My Quick Reply

Post by munga » Fri Jul 27, 2007 5:53 am

A_O_C wrote:
munga wrote:The button for Quick Reply appears
it does? :?

Check the link in my post. That is what is happening.

munga
Registered User
Posts: 6
Joined: Fri Jul 27, 2007 2:12 am

Re: [2.0.21] My Quick Reply

Post by munga » Fri Jul 27, 2007 5:54 am

ooops. Double post.

User avatar
A_O_C
Registered User
Posts: 2383
Joined: Sun Jul 01, 2007 11:26 pm
Location: phpbb_

Re: [2.0.21] My Quick Reply

Post by A_O_C » Fri Jul 27, 2007 5:58 am

maybe i wanst clear. from the way i understood your post, you can see the quick reply button. the link you provided here does not show me the button. is that in fact your problem? or do i need to be a registered user to see the button?

smitjel
Registered User
Posts: 461
Joined: Sat Jun 11, 2005 11:40 pm
Location: Birmingham, AL

Re: [2.0.21] My Quick Reply

Post by smitjel » Fri Jul 27, 2007 6:00 am

munga wrote:I applied this mod 3 times. Once without EasyMOD, once with EasyMOD, once without. Everytime, I get the same error. The button for Quick Reply appears, but clicking on it does nothing.

http://www.thetoneknob.com/forum/viewtopic.php?t=21


Try that.
That would appear to be a javascript issue. Check for javascript errors and if you find any, go back over your edits to overall_header.tpl. That's where you were supposed to add the javascript function that does that.
My Quick Reply MOD for phpBB2

munga
Registered User
Posts: 6
Joined: Fri Jul 27, 2007 2:12 am

Re: [2.0.21] My Quick Reply

Post by munga » Fri Jul 27, 2007 6:28 am

Thanks. I pasted what was supposed to be there with what was there, which was exactly the same, and somehow it works now. :roll:

Anyways, thanks for the speedy support.


Alec

DAT116
Registered User
Posts: 12
Joined: Tue Jun 12, 2007 2:06 pm

Re: [2.0.21] My Quick Reply

Post by DAT116 » Thu Aug 02, 2007 10:03 pm

Love the Quick reply...thanks! However, I do have one question: I wanted to be able to utilize Spelling Cow(the ultra easy version) with my quick reply, where would I need to install the script?

thanks,

terminatoronly
Registered User
Posts: 93
Joined: Wed Jun 13, 2007 7:55 pm

Re: [2.0.21] My Quick Reply

Post by terminatoronly » Sat Aug 18, 2007 8:44 pm

How Can I Add BBCode Box such as:
Code , Quote , IMG just those ones i want to add them under the box of the message area that i can put the reply in before submitting it :)

Zed4
Registered User
Posts: 5
Joined: Fri Aug 17, 2007 11:49 pm

Re: [2.0.21] My Quick Reply

Post by Zed4 » Mon Aug 20, 2007 4:46 am

I installed your MOD with EasyMod it worked for the first day now when I hit QuickReply nothing happens... any ideas?


-------------------> Nevermind, I fixed it.

Wizi
Registered User
Posts: 2
Joined: Thu Aug 23, 2007 6:52 pm

Re: [2.0.21] My Quick Reply

Post by Wizi » Thu Aug 23, 2007 6:56 pm

I have a strange problem... The MOD works well but the only problem is that it shows up at the top of the topic and not at the bottom as it should. Do you have a hint or I need to check everything step-by-step?

Thank you in advance!

Wizi
Registered User
Posts: 2
Joined: Thu Aug 23, 2007 6:52 pm

Re: [2.0.21] My Quick Reply

Post by Wizi » Fri Aug 24, 2007 8:43 pm

Problem solved :)

Atex445
Registered User
Posts: 25
Joined: Wed Aug 29, 2007 6:21 pm

Re: [2.0.21] My Quick Reply

Post by Atex445 » Wed Aug 29, 2007 8:12 pm

some problem with tables:
Image
any idea how to solve it?

Atex445
Registered User
Posts: 25
Joined: Wed Aug 29, 2007 6:21 pm

Re: [2.0.21] My Quick Reply

Post by Atex445 » Thu Aug 30, 2007 2:42 pm

anyone know how to fix it? please i really want this mod to work///

User avatar
shaneod
Registered User
Posts: 11
Joined: Wed Jul 18, 2007 11:20 am
Location: Éire - Ireland
Contact:

Re: [2.0.21] My Quick Reply

Post by shaneod » Sat Sep 01, 2007 6:10 pm

Great mod, nice one. Just installed it and had someone complaining about having to click to open it and then found your add on. Good work fella. Owe you a pint. :D

User avatar
shaneod
Registered User
Posts: 11
Joined: Wed Jul 18, 2007 11:20 am
Location: Éire - Ireland
Contact:

Re: [2.0.21] My Quick Reply

Post by shaneod » Sat Sep 01, 2007 6:12 pm

Wizi wrote:I have a strange problem... The MOD works well but the only problem is that it shows up at the top of the topic and not at the bottom as it should. Do you have a hint or I need to check everything step-by-step?

Thank you in advance!
i nearly made that mistake as well, you copied a bit of the code into the wrong place.

seymournexus
Registered User
Posts: 14
Joined: Thu Aug 30, 2007 12:01 am

Re: [2.0.21] My Quick Reply

Post by seymournexus » Mon Sep 03, 2007 12:08 am

Is there a way I can make it by default SHOW the quick reply? Thanks.

Post Reply

Return to “[2.0.x] MOD Database Releases”