[2.0.19] Thank You Mod

All new MODs released in our MOD Database will be announced in here. All support for released MODs needs to take place in here. No new MODs will be accepted into the MOD Database for phpBB2
Forum rules
READ: phpBB.com Board-Wide Rules and Regulations

On February 1, 2009 this forum will be set to read only as part of retiring of phpBB2.

Rating:

Excellent!
26
62%
Very Good
8
19%
Good
2
5%
Fair
2
5%
Poor
4
10%
 
Total votes: 42

pottepei
Registered User
Posts: 6
Joined: Thu Nov 15, 2007 4:02 pm

Re: [2.0.19] Thank You Mod

Post by pottepei » Tue Nov 27, 2007 11:32 pm

Thanks, Kinfule !!! I'm trying to install this in viewforum and viewforum_body.tpl... for soon as possible...

dougle00
Registered User
Posts: 324
Joined: Mon Jul 10, 2006 5:34 pm
Contact:

Re: [2.0.19] Thank You Mod

Post by dougle00 » Mon Dec 03, 2007 12:13 am

I am nearly finished altering all the files, and have now come across a problem.

I cannot find the required lines in my template file viewtopic_body.tpl. The subsilver file looks nothing like my ca_aphrodite file and is missing the required code. I can normally figure out where it goes but the two files don't even have the {U_POST_NEW_TOPIC} in common.

Can anyone help me out here?

Thanks

Kinfule
Registered User
Posts: 706
Joined: Tue Mar 02, 2004 12:16 am
Location: Chile

Re: [2.0.19] Thank You Mod

Post by Kinfule » Wed Dec 05, 2007 5:15 pm

Finally I can be back :)

If you post your viewtopic tpl I might help you
My Mods:
Show Voters || Moderate Own Topics || Thanks Mod || Tibian Char BBcode || Tibian Guild BBCode
Working on:
Ajax Shoutbox
I don't support by PM

dougle00
Registered User
Posts: 324
Joined: Mon Jul 10, 2006 5:34 pm
Contact:

Re: [2.0.19] Thank You Mod

Post by dougle00 » Thu Dec 06, 2007 3:54 am

Hey thanks Kinfule, I can't wait to have this mod up and running. The viewtopic_body.tpl is as follows:

<div class="forumline nav-div">
<p class="nav-header">
<a href="{U_INDEX}">{L_INDEX}</a> &raquo; <a href="{U_VIEW_FORUM}">{FORUM_NAME}</a> &raquo; <a href="{U_VIEW_TOPIC}" class="nav-current">{TOPIC_TITLE}</a>
</p>
<div class="nav-links">
<div class="nav-links-left">
{CURRENT_TIME}
</div>
<a href="{U_VIEW_OLDER_TOPIC}">{L_VIEW_PREVIOUS_TOPIC}</a> | <a href="{U_VIEW_NEWER_TOPIC}">{L_VIEW_NEXT_TOPIC}</a>
</div>
</div>

<table width="100%" cellspacing="0" class="empty-table">
<tr>
<td align="left" valign="bottom"><a href="{U_POST_REPLY_TOPIC}"><img src="{REPLY_IMG}" alt="{L_POST_REPLY_TOPIC}" /></a></td>
<td align="right" valign="bottom"><span class="gen">
{PAGE_NUMBER}<br />
<span class="pagination"><!-- Start add - Complete banner MOD -->
{BANNER_14_IMG}<br/>
<!-- End add - Complete banner MOD -->{PAGINATION}</span>
</span></td>
</tr>
</table>

<table class="forumline" width="100%" cellspacing="0">
<tr>
<td class="row-header" colspan="2"><span>{TOPIC_TITLE}</span></td>
</tr>
{POLL_DISPLAY}
<tr>
<th width="150">{L_AUTHOR}</th>
<th>{L_MESSAGE}</th>
</tr>
<!-- BEGIN postrow -->
<tr>
<td class="row-post-author">
<span class="post-name"><a name="{postrow.U_POST_ID}"></a>{postrow.POSTER_NAME}</span><br />
<span class="post-rank">{postrow.POSTER_RANK}<br /></span>
{postrow.RANK_IMAGE}
<span class="post-images">{postrow.POSTER_AVATAR}</span>
<div class="post-details">
{postrow.POSTER_JOINED}<br />
{postrow.POSTER_POSTS}<br />
{postrow.POSTER_FROM}<br/>{postrow.L_USER_GROUP}{postrow.L_NO_USER_GROUP}:&nbsp;{postrow.SHOW_USERGROUPS}{postrow.L_NO_USERGROUPS}
</div><br />
<img src="templates/ca_aphrodite/images/spacer.gif" width="150" height="1" alt="" />
</td>
<td class="row-post" width="100%">
<div class="post-buttons-top post-buttons">{postrow.ARROWS} <span class="img-main">{postrow.QUOTE_IMG}</span> {postrow.EDIT_IMG} {postrow.DELETE_IMG} {postrow.IP_IMG}</div>
<div class="post-subject"><a href="{postrow.U_MINI_POST}"><img src="{postrow.MINI_POST_IMG}" width="12" height="9" alt="{postrow.L_MINI_POST_ALT}" title="{postrow.L_MINI_POST_ALT}" /></a> {postrow.POST_SUBJECT}&nbsp;</div>
<div class="post-text">
{postrow.MESSAGE}<br /><br />
<span class="gensmall">{postrow.EDITED_MESSAGE}</span>
{postrow.SIGNATURE}
</div>
</td>
</tr>
<tr>
<td class="row-post-date">{postrow.POST_DATE}</td>
<td class="row-post-buttons post-buttons"><span class="img-main">{postrow.PROFILE_IMG}</span> {postrow.PM_IMG} {postrow.EMAIL_IMG} {postrow.WWW_IMG} {postrow.AIM_IMG} {postrow.YIM_IMG} {postrow.MSN_IMG} {postrow.ICQ_IMG}</td>
</tr>
<tr>
<td class="spaceRow" colspan="2"><img src="templates/ca_aphrodite/images/spacer.gif" width="1" height="3" alt="" /></td>
</tr>
<!-- BEGIN thanks -->
<tr>
<td colspan="2" class="row2">
<table class="forumline" cellspacing="1" cellpadding="3" border="0" width="100%">
<tr>
<th class="thLeft">{postrow.thanks.THANKFUL}</th>
</tr>
<tr>
<td class="row2" valign="top" align="left">
<span id="hide_thank" style="display: block;" class="gensmall">
<a href="javascript: void(0);" onclick="document.all.show_thank.style.display = 'block';document.all.hide_thank.style.display = 'none'">{postrow.thanks.THANKS_TOTAL}</a> {postrow.thanks.THANKED}
</span>
<span id="show_thank" style="display: none;" class="gensmall">
{postrow.thanks.THANKS}&nbsp;
<br /><br /><div align="right"><a href="javascript: void(0);" onClick="document.all.show_thank.style.display = 'none';document.all.hide_thank.style.display = 'block'">[ {postrow.thanks.HIDE} ]</a></div>
</span>
</td>
</tr>
</table>
</td>
</tr>
<!-- END thanks -->

<!-- END postrow -->
<tr>
<td class="catBottom" colspan="2">
<form method="post" action="{S_POST_DAYS_ACTION}" style="display: inline;"><table cellspacing="0" cellpadding="0">
<tr>
<td valign="middle" nowrap="nowrap"><span class="genmed">{L_DISPLAY_POSTS}: </span></td>
<td valign="middle"> {S_SELECT_POST_DAYS} {S_SELECT_POST_ORDER} <input type="submit" value="{L_GO}" class="liteoption jumpbox" name="submit" /></td>
</tr></table></form>
</td>
</tr>
</table>

<div class="forumline nav-div">
<p class="nav-header">
<a href="{U_INDEX}">{L_INDEX}</a> &raquo; <a href="{U_VIEW_FORUM}">{FORUM_NAME}</a> &raquo; <a href="{U_VIEW_TOPIC}" class="nav-current">{TOPIC_TITLE}</a>
</p>
<div class="nav-links">
<div class="nav-links-left">
{CURRENT_TIME} | {S_TIMEZONE}
</div>
&nbsp;{S_WATCH_TOPIC}
</div>
</div>

<table width="100%" cellspacing="0" class="empty-table">
<tr>
<td align="left" valign="top"><a href="{U_POST_REPLY_TOPIC}"><img src="{REPLY_IMG}" alt="{L_POST_REPLY_TOPIC}" /></a> <!-- BEGIN thanks_button -->
&nbsp;&nbsp;&nbsp;<a href="{thanks_button.U_THANK_TOPIC}"><img src="{thanks_button.THANK_IMG}" border="0" alt="{thanks_button.L_THANK_TOPIC}" align="middle" /></a>
<!-- END thanks_button -->
</span></td><!-- BEGIN thanks_button -->
&nbsp;&nbsp;&nbsp;<a href="{thanks_button.U_THANK_TOPIC}"><img src="{thanks_button.THANK_IMG}" border="0" alt="{thanks_button.L_THANK_TOPIC}" align="middle" /></a>
<!-- END thanks_button -->
</span></td>
{CA_QUICK_REPLY_BUTTON}</td>
<td align="right" valign="top"><span class="gen">
{PAGE_NUMBER}<br />
<span class="pagination">{PAGINATION}</span>
</span></td>
</tr>
</table>
{CA_QUICK_REPLY_FORM}
<table width="100%" cellspacing="0" class="empty-table">
<tr>
<!-- Start add - Complete banner MOD -->
<td align="left" valign="bottom" colspan="2">{BANNER_15_IMG}</td>
<!-- End add - Complete banner MOD -->
<td align="left" valign="top" class="gensmall">{S_AUTH_LIST}</td>
<td align="right" valign="top">
{JUMPBOX}<br />
<br />
{S_TOPIC_ADMIN}
</td>
</tr>
</table>
Last edited by dougle00 on Fri Dec 14, 2007 8:01 am, edited 1 time in total.

dougle00
Registered User
Posts: 324
Joined: Mon Jul 10, 2006 5:34 pm
Contact:

Re: [2.0.19] Thank You Mod

Post by dougle00 » Mon Dec 10, 2007 7:25 am

Hi Kinfule, did you get a chance to look at my file?

Thanks

Kinfule
Registered User
Posts: 706
Joined: Tue Mar 02, 2004 12:16 am
Location: Chile

Re: [2.0.19] Thank You Mod

Post by Kinfule » Mon Dec 10, 2007 1:57 pm

Try adding it IN-LINE after this line

Code: Select all

<a href="{U_POST_REPLY_TOPIC}"><img src="{REPLY_IMG}" alt="{L_POST_REPLY_TOPIC}" /></a> 
And IN-LINE Before

Code: Select all

{CA_QUICK_REPLY_BUTTON}
My Mods:
Show Voters || Moderate Own Topics || Thanks Mod || Tibian Char BBcode || Tibian Guild BBCode
Working on:
Ajax Shoutbox
I don't support by PM

pottepei
Registered User
Posts: 6
Joined: Thu Nov 15, 2007 4:02 pm

Re: [2.0.19] Thank You Mod

Post by pottepei » Mon Dec 10, 2007 5:47 pm

Is it possible to view in a forum, each topic where a 'thank' had be done with a small gif (hart.gif) : the viewforum_body.tpl (and viewforum.php also ?) must be changed, but how this ?
I have done a little MOD for this, but nothing on my screen ! An error ?

The templates/subSilver/images/thanksvf.gif is : Image

Code: Select all

## Files To Edit: 7
##		search.php
##		viewforum.php
##		includes/functions.php
##		language/lang_french/lang_main.php
##		templates/subSilver/search_results_topics.tpl
##		templates/subSilver/subSilver.cfg
##		templates/subSilver/viewforum_body.tpl
## Included Files: 1
##		templates/subSilver/images/thanksvf.gif
##
##############################################################
#-----[ OPEN ]------------------------------------------------
#
search.php

#
#-----[ FIND ]------------------------------------------------
#
				$topic_type = $searchset[$i]['topic_type'];

#
#-----[ BEFORE, ADD ]-----------------------------------------
#
				//Thanks Viewforum by pottepei
				if ($userdata['session_logged_in'])
				{
					$folder_thanks_viewforum = topics_thanks_viewforum($searchset[$i]['topic_id']);
				}
				//Thanks Viewforum by pottepei
				
#
#-----[ FIND ]------------------------------------------------
#
					'LAST_POST_IMG' => $last_post_url,

#
#-----[ AFTER, ADD ]-----------------------------------------
#
					//Thanks Viewforum by pottepei
					'TOPIC_THANKS_VIEWFORUM' => $folder_thanks_viewforum,
					//Thanks Viewforum by pottepei

#
#-----[ OPEN ]------------------------------------------------
#
viewforum.php

#
#-----[ FIND ]------------------------------------------------
#
	'FOLDER_IMG' => $images['folder'],

#
#-----[ BEFORE, ADD ]-----------------------------------------
#
	//Thanks Viewforum
	'FOLDER_IMG_THANKSVF' => $images['folder_thanks_viewforum'],
	'L_THANKSVF_POST' => $lang['thanks_viewforum'],
	//Thanks Viewforum

#
#-----[ FIND ]------------------------------------------------
#
		$replies = $topic_rowset[$i]['topic_replies'];

		$topic_type = $topic_rowset[$i]['topic_type'];

#
#-----[ AFTER, ADD ]-----------------------------------------
#
		//Thanks Viewforum by pottepei
		if ($userdata['session_logged_in'])
		{
			$folder_thanks_viewforum = topics_thanks_viewforum($topic_id);
		}
		//Thanks Viewforum by pottepei

#
#-----[ FIND ]------------------------------------------------
#
			'TOPIC_FOLDER_IMG' => $folder_image,

#
#-----[ AFTER, ADD ]-----------------------------------------
#
			//Thanks Viewforum
			'TOPIC_THANKS_VIEWFORUM' => $folder_thanks_viewforum,
			//Thanks Viewforum

#
#-----[ OPEN ]------------------------------------------------
#
includes/functions.php

#
#-----[ FIND ]------------------------------------------------
#
?>

#
#-----[ BEFORE, ADD ]-----------------------------------------
#
//Thanks Viewforum by pottepei
function topics_thanks_viewforum($topic_id)
{
	global $db, $images, $lang;
	$sql = "SELECT topic_id FROM " . THANKS_TABLE . " WHERE topic_id > 0";
	if ( $db->sql_fetchrow($result) )
	{
		$folder_thanks_viewforum = '<img src="' . $images['folder_thanks_viewforum'] . '" alt="' . $lang['thanks_viewforum'] . '" title="' . $lang['thanks_viewforum'] . '" border="0" />';
	}
	else
	{
		$folder_thanks_viewforum = '';
	}
	return $folder_thanks_viewforum;
}
//Thanks Viewforum by pottepei

#
#-----[ OPEN ]------------------------------------------------
#
language/lang_french/lang_main.php

#
#-----[ FIND ]------------------------------------------------
#
//
// That's all, Folks!
// -------------------------------------------------

#
#-----[ AFTER, ADD ]-----------------------------------------
#
//Thanks Viewforum
$lang['thanks_viewforum'] = 'This topic has recieved many thanks';
//Thanks Viewforum

#
#-----[ OPEN ]------------------------------------------------
#
templates/subSilver/search_results_topics.tpl

#
#-----[ FIND ]-----------------------------------------
#
<a href="{searchresults.U_VIEW_TOPIC}" class="topictitle">{searchresults.TOPIC_TITLE}</a>

#
#-----[ IN-LINE AFTER, ADD ]----------------------------------
#
&nbsp;{searchresults.FOLDER_IMG_THANKSVF}

#
#-----[ OPEN ]------------------------------------------------
#
templates/subSilver/subSilver.cfg

#
#-----[ FIND ]------------------------------------------------
#
$images['folder_new'] = "$current_template_images/folder_new.gif";

#
#-----[ AFTER, ADD ]-----------------------------------------
#
$images['folder_thanks_viewforum'] = "$current_template_images/thanksvf.gif";

#
#-----[ OPEN ]------------------------------------------------
#
templates/subSilver/viewforum_body.tpl

#
#-----[ FIND ]------------------------------------------------
#
<a href="{topicrow.U_VIEW_TOPIC}" class="topictitle">{topicrow.TOPIC_TITLE}</a>

#
#-----[ IN LINE AFTER, ADD ]-----------------------------------------
#
&nbsp;{topicrow.FOLDER_IMG_THANKSVF}

#
#-----[ FIND ]------------------------------------------------
#
			<tr>
				<td class="gensmall"><img src="{FOLDER_LOCKED_NEW_IMG}" alt="{L_NEW_POSTS_LOCKED}" width="19" height="18" /></td>
				<td class="gensmall">{L_NEW_POSTS_LOCKED}</td>
				<td>&nbsp;&nbsp;</td>
				<td class="gensmall"><img src="{FOLDER_LOCKED_IMG}" alt="{L_NO_NEW_POSTS_LOCKED}" width="19" height="18" /></td>
				<td class="gensmall">{L_NO_NEW_POSTS_LOCKED}</td>
			</tr>

#
#-----[ AFTER, ADD ]-----------------------------------------
#
			<!-- BEGIN switch_user_logged_in -->
			<tr>
				<td class="gensmall"><img src="{FOLDER_IMG_THANKSVF}" alt="{L_THANKSVF_POST}" width="15" height="10" /></td>
				<td class="gensmall">{L_THANKSVF_POST}</td>
				<td>&nbsp;&nbsp;</td>
			</tr>
			<!-- END switch_user_logged_in -->

#
#-----[ SAVE/CLOSE ALL FILES ]--------------------------------
Many thanks for response :)

dougle00
Registered User
Posts: 324
Joined: Mon Jul 10, 2006 5:34 pm
Contact:

Re: [2.0.19] Thank You Mod

Post by dougle00 » Fri Dec 14, 2007 6:50 am

Hi Kinfule, I modded the files as described and uploaded them. The only difference on my forum is that the post reply button has diasppeared. Any ideas what could be wrong?

For info I updated my post above with my viewtopic_body.tpl file after I modded it according to your instructions.


Any help hugely appreciated I really want to get this mod working.

Thanks

pashmak
Registered User
Posts: 55
Joined: Sun Apr 10, 2005 12:07 am

Re: [2.0.19] Thank You Mod

Post by pashmak » Wed Dec 19, 2007 1:51 pm

solved

Kinfule
Registered User
Posts: 706
Joined: Tue Mar 02, 2004 12:16 am
Location: Chile

Re: [2.0.19] Thank You Mod

Post by Kinfule » Wed Dec 19, 2007 3:24 pm

Pottei I'm not sure of the problem there

Dougle check you didn't confused IN-Line actions with new line action. If you did all as the file says, post your viewtopic_body.tpl here
My Mods:
Show Voters || Moderate Own Topics || Thanks Mod || Tibian Char BBcode || Tibian Guild BBCode
Working on:
Ajax Shoutbox
I don't support by PM

pottepei
Registered User
Posts: 6
Joined: Thu Nov 15, 2007 4:02 pm

Re: [2.0.19] Thank You Mod

Post by pottepei » Wed Dec 19, 2007 6:41 pm

Pottei I'm not sure of the problem there
Thanks, but is it the script good (correct) ?

User avatar
fazaljatoi
I've Been Banned!
Posts: 503
Joined: Wed Aug 31, 2005 8:02 pm

Re: [2.0.19] Thank You Mod

Post by fazaljatoi » Sun Dec 23, 2007 8:54 am

Hi
my forum http://www.pakistani-forum.com i instail phpbb 2.0.22
i instail thank you mod but this mode only work for main post i
means only starter post members thanks but i want to thank u
all users post same phpbb3 plz help me here link where i downlaod
mode http://usuarios.lycos.es/kinfule/viewforum.php?f=2 link not working
reply us soon thanks

ziadchatila
Registered User
Posts: 8
Joined: Thu Dec 06, 2007 2:10 am

Re: [2.0.19] Thank You Mod

Post by ziadchatila » Sun Dec 23, 2007 10:55 pm

Hi. I installed this mod by hand and I'm not sure what I've done wrong, but when I click on "post topic" or "new reply", I get a blank page.

I reviewed my posting.php (assuming thats where the problem is) and I found nothing wrong there!

Thanks a lot for the help and this mod is amazing, once I get it to work!!!!!!

:P

http://www.timelapseforum.com

OK. Problem Solved. It was posting.php. Not sure what was wrong, but I went over it a third time, and now it works.thx.

madman71
Registered User
Posts: 16
Joined: Mon Jan 07, 2008 12:01 am

Parse error question

Post by madman71 » Tue Jan 22, 2008 3:48 am

Im installing the Thank you mod and Im getting this error here:

Parse error: parse error, unexpected T_CONSTANT_ENCAPSED_STRING in /home/content/e/r/a/erasure/html/forum/phpBB2/admin/admin_forums.php on line 409

This happens in the ACP. Im assuming that line 409 is just malformed.

Here's the code that i have:

the following is LINE 409

Code: Select all

VALUES ('" . $next_id . "', '" . str_replace("\'", "''", $HTTP_POST_VARS['forumname']) . "', " . intval($HTTP_POST_VARS[POST_CAT_URL]) . ", '" . str_replace("\'", "''", $HTTP_POST_VARS['forumdesc']) . "', $next_order, " . intval($HTTP_POST_VARS['forumstatus']) . ", " . intval($HTTP_POST_VARS['prune_enable']) . $value_sql .), " . intval($HTTP_POST_VARS['forumthank']) . "
I think the error is in that last line there.

can anyone point out this error plz ? :)

vipholidays
Registered User
Posts: 6
Joined: Tue Jan 22, 2008 11:13 pm
Location: Villasinparadise.co.uk
Contact:

Re: Parse error question

Post by vipholidays » Tue Jan 22, 2008 11:46 pm

madman71 wrote:Im installing the Thank you mod and Im getting this error here:

Parse error: parse error, unexpected T_CONSTANT_ENCAPSED_STRING in /home/content/e/r/a/erasure/html/forum/phpBB2/admin/admin_forums.php on line 409

This happens in the ACP. Im assuming that line 409 is just malformed.

Here's the code that i have:

the following is LINE 409

Code: Select all

VALUES ('" . $next_id . "', '" . str_replace("\'", "''", $HTTP_POST_VARS['forumname']) . "', " . intval($HTTP_POST_VARS[POST_CAT_URL]) . ", '" . str_replace("\'", "''", $HTTP_POST_VARS['forumdesc']) . "', $next_order, " . intval($HTTP_POST_VARS['forumstatus']) . ", " . intval($HTTP_POST_VARS['prune_enable']) . $value_sql .), " . intval($HTTP_POST_VARS['forumthank']) . "
I think the error is in that last line there.

can anyone point out this error plz ? :)
Try to replace it with this:

Code: Select all

VALUES ('" . $next_id . "', '" . str_replace("\'", "''", $HTTP_POST_VARS['forumname']) . "', " . intval($HTTP_POST_VARS[POST_CAT_URL]) . ", '" . str_replace("\'", "''", $HTTP_POST_VARS['forumdesc']) . "', $next_order, " . intval($HTTP_POST_VARS['forumstatus']) . ", " . intval($HTTP_POST_VARS['forumthank']) . ", " . intval($HTTP_POST_VARS['prune_enable']) . $value_sql . ")";

Post Reply

Return to “[2.0.x] MOD Database Releases”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests