[2.0.19] Thank You Mod

All new MODs released in our MOD Database will be announced in here. All support for released MODs needs to take place in here. No new MODs will be accepted into the MOD Database for phpBB2
Forum rules
READ: phpBB.com Board-Wide Rules and Regulations

On February 1, 2009 this forum will be set to read only as part of retiring of phpBB2.

Rating:

Excellent!
26
62%
Very Good
8
19%
Good
2
5%
Fair
2
5%
Poor
4
10%
 
Total votes: 42

Kinfule
Registered User
Posts: 706
Joined: Tue Mar 02, 2004 12:16 am
Location: Chile

Post by Kinfule » Tue Jan 02, 2007 6:40 am

There is no need to continue arguing.
I can assure you this works on a normal phpBB, but when you got several mods installed is possible that it doesn't work.

@Fzmaster, did you activated the feature from the forum edit body?
My Mods:
Show Voters || Moderate Own Topics || Thanks Mod || Tibian Char BBcode || Tibian Guild BBCode
Working on:
Ajax Shoutbox
I don't support by PM

fidforum.vze.com
Registered User
Posts: 185
Joined: Sun Nov 12, 2006 11:39 am

Post by fidforum.vze.com » Wed Jan 03, 2007 10:49 am

i have a problem with this mod....

the button appears ok...but the link on it is wrong!

it doesnt say mode=thanks on the status bar...


what shud i do?

see on my board...
http://www.fidforum.ig3.net/forum/viewtopic.php?t=352

when u click the thank buton nothing happens...it just refreshes...
My Site . < Front Page Under Development!

fzmaster
Registered User
Posts: 10
Joined: Fri Dec 01, 2006 12:56 pm
Contact:

Post by fzmaster » Thu Jan 04, 2007 1:24 pm

Kinfule wrote: There is no need to continue arguing.
I can assure you this works on a normal phpBB, but when you got several mods installed is possible that it doesn't work.

@Fzmaster, did you activated the feature from the forum edit body?


please EXPLAIN about "did you activated the feature from the forum edit body ? -more-"
Engineering forums www.fzmaster.com

User avatar
Rotekoppen
Registered User
Posts: 133
Joined: Mon Jul 31, 2006 11:53 pm
Contact:

Post by Rotekoppen » Sat Jan 06, 2007 7:12 am

Kinfule wrote: @Rotekoppen, you sure you tried on a clean install?

Anyway I have not receive any report about problems with the install in my support forums. But as you prefer, no one forces you to use my mod.

yes mate i'm verry sure. i like the idea that you can say thanks for a post :wink:

Anders_Aarhus
Registered User
Posts: 21
Joined: Wed Nov 23, 2005 8:55 pm
Location: Denmark
Contact:

Post by Anders_Aarhus » Sat Jan 06, 2007 11:02 pm

Hallo
Great MOD.

I maybe have a strange question. I would like the possibility to rate the topic as "bad".
I use your topic like a rating topic, so it would be nice with the opportunity to vote the topic as "bad"

Can you help me?

I hope you understand me.

Anders-Denmark

fzmaster
Registered User
Posts: 10
Joined: Fri Dec 01, 2006 12:56 pm
Contact:

Post by fzmaster » Sun Jan 07, 2007 10:43 am

Anders_Aarhus wrote: Hallo
Great MOD.

I maybe have a strange question. I would like the possibility to rate the topic as "bad".
I use your topic like a rating topic, so it would be nice with the opportunity to vote the topic as "bad"

Can you help me?

I hope you understand me.

Anders-Denmark


my dear,i installed &tested but UNFORTUNATELY , that mod is very weak , you must find a ANOTHER mod .

good luck

web page designer
fzmaster
www.fzmaster.com
Engineering forums www.fzmaster.com

Anders_Aarhus
Registered User
Posts: 21
Joined: Wed Nov 23, 2005 8:55 pm
Location: Denmark
Contact:

Post by Anders_Aarhus » Sun Jan 07, 2007 10:45 am

Is the MOD not safe to install?

Anders

Anders_Aarhus
Registered User
Posts: 21
Joined: Wed Nov 23, 2005 8:55 pm
Location: Denmark
Contact:

Post by Anders_Aarhus » Tue Jan 09, 2007 9:56 pm

I don't understand your answer. Is the MOD not safe to install or you just don't like it?

Anders

fidforum.vze.com
Registered User
Posts: 185
Joined: Sun Nov 12, 2006 11:39 am

Post by fidforum.vze.com » Wed Jan 10, 2007 7:56 am

fidforum.vze.com wrote: i have a problem with this mod....

the button appears ok...but the link on it is wrong!

it doesnt say mode=thanks on the status bar...


what shud i do?

see on my board...
http://www.fidforum.ig3.net/forum/viewtopic.php?t=352

when u click the thank buton nothing happens...it just refreshes...



bump....why isnt anybody answering my qs???
My Site . < Front Page Under Development!

fzmaster
Registered User
Posts: 10
Joined: Fri Dec 01, 2006 12:56 pm
Contact:

Post by fzmaster » Thu Jan 11, 2007 12:47 pm

Anders_Aarhus wrote: I don't understand your answer. Is the MOD not safe to install or you just don't like it?

Anders


8) mod is'nt safe .if you have installed several mod in your site ,it wont work well with other mods .it will conflict with other mods . i tested it .

my email : info@fzmaster.com
my web : www.fzmaster.com
administrator
fzmaster
Engineering forums www.fzmaster.com

mishu007
Registered User
Posts: 22
Joined: Fri Dec 01, 2006 11:11 am
Contact:

Post by mishu007 » Thu Jan 11, 2007 2:46 pm

Hello
I have already finshed all the task. But i am unable to view the "thanks" button. Should i have to activate that? plz help me.
FREE GRE GMAT TOEFL MATERIAL ---> http://18411.rapidforum.com

Anders_Aarhus
Registered User
Posts: 21
Joined: Wed Nov 23, 2005 8:55 pm
Location: Denmark
Contact:

Post by Anders_Aarhus » Thu Jan 11, 2007 8:37 pm

Thx you for the answer. I will uninstall the MOd again

Anders

mishu007
Registered User
Posts: 22
Joined: Fri Dec 01, 2006 11:11 am
Contact:

Post by mishu007 » Fri Jan 12, 2007 3:57 am

Plz help me... i am not able to see the THANKS BUTTON.
FREE GRE GMAT TOEFL MATERIAL ---> http://18411.rapidforum.com

Anders_Aarhus
Registered User
Posts: 21
Joined: Wed Nov 23, 2005 8:55 pm
Location: Denmark
Contact:

Post by Anders_Aarhus » Fri Jan 12, 2007 6:02 am

Is your style subsilver?

Have you entered the "thank you" buttopn to YES in the forum admin?

Anders

mishu007
Registered User
Posts: 22
Joined: Fri Dec 01, 2006 11:11 am
Contact:

Post by mishu007 » Fri Jan 12, 2007 8:53 am

Actually i am using Cobalt skin. And the most important thing that I am not able to view the options from Admin menu. :(
But i already put
templates/Cobalt/admin/forum_edit_body.tpl
<tr>
<td class="row1">{L_FORUM_THANK}</td>
<td class="row2"><INPUT TYPE="radio" NAME="forumthank" value="1" {THANK_ENABLE} />{L_YES}&nbsp; &nbsp;<INPUT TYPE="radio" NAME="forumthank" value="0" {THANK_DISABLE} />{L_NO}</td>
</tr>


what to do?
FREE GRE GMAT TOEFL MATERIAL ---> http://18411.rapidforum.com

Post Reply

Return to “[2.0.x] MOD Database Releases”