Page 10 of 18

Posted: Tue Jan 02, 2007 6:40 am
by Kinfule
There is no need to continue arguing.
I can assure you this works on a normal phpBB, but when you got several mods installed is possible that it doesn't work.

@Fzmaster, did you activated the feature from the forum edit body?

Posted: Wed Jan 03, 2007 10:49 am
by fidforum.vze.com
i have a problem with this mod....

the button appears ok...but the link on it is wrong!

it doesnt say mode=thanks on the status bar...


what shud i do?

see on my board...
http://www.fidforum.ig3.net/forum/viewtopic.php?t=352

when u click the thank buton nothing happens...it just refreshes...

Posted: Thu Jan 04, 2007 1:24 pm
by fzmaster
Kinfule wrote: There is no need to continue arguing.
I can assure you this works on a normal phpBB, but when you got several mods installed is possible that it doesn't work.

@Fzmaster, did you activated the feature from the forum edit body?


please EXPLAIN about "did you activated the feature from the forum edit body ? -more-"

Posted: Sat Jan 06, 2007 7:12 am
by Rotekoppen
Kinfule wrote: @Rotekoppen, you sure you tried on a clean install?

Anyway I have not receive any report about problems with the install in my support forums. But as you prefer, no one forces you to use my mod.

yes mate i'm verry sure. i like the idea that you can say thanks for a post :wink:

Posted: Sat Jan 06, 2007 11:02 pm
by Anders_Aarhus
Hallo
Great MOD.

I maybe have a strange question. I would like the possibility to rate the topic as "bad".
I use your topic like a rating topic, so it would be nice with the opportunity to vote the topic as "bad"

Can you help me?

I hope you understand me.

Anders-Denmark

Posted: Sun Jan 07, 2007 10:43 am
by fzmaster
Anders_Aarhus wrote: Hallo
Great MOD.

I maybe have a strange question. I would like the possibility to rate the topic as "bad".
I use your topic like a rating topic, so it would be nice with the opportunity to vote the topic as "bad"

Can you help me?

I hope you understand me.

Anders-Denmark


my dear,i installed &tested but UNFORTUNATELY , that mod is very weak , you must find a ANOTHER mod .

good luck

web page designer
fzmaster
www.fzmaster.com

Posted: Sun Jan 07, 2007 10:45 am
by Anders_Aarhus
Is the MOD not safe to install?

Anders

Posted: Tue Jan 09, 2007 9:56 pm
by Anders_Aarhus
I don't understand your answer. Is the MOD not safe to install or you just don't like it?

Anders

Posted: Wed Jan 10, 2007 7:56 am
by fidforum.vze.com
fidforum.vze.com wrote: i have a problem with this mod....

the button appears ok...but the link on it is wrong!

it doesnt say mode=thanks on the status bar...


what shud i do?

see on my board...
http://www.fidforum.ig3.net/forum/viewtopic.php?t=352

when u click the thank buton nothing happens...it just refreshes...



bump....why isnt anybody answering my qs???

Posted: Thu Jan 11, 2007 12:47 pm
by fzmaster
Anders_Aarhus wrote: I don't understand your answer. Is the MOD not safe to install or you just don't like it?

Anders


8) mod is'nt safe .if you have installed several mod in your site ,it wont work well with other mods .it will conflict with other mods . i tested it .

my email : info@fzmaster.com
my web : www.fzmaster.com
administrator
fzmaster

Posted: Thu Jan 11, 2007 2:46 pm
by mishu007
Hello
I have already finshed all the task. But i am unable to view the "thanks" button. Should i have to activate that? plz help me.

Posted: Thu Jan 11, 2007 8:37 pm
by Anders_Aarhus
Thx you for the answer. I will uninstall the MOd again

Anders

Posted: Fri Jan 12, 2007 3:57 am
by mishu007
Plz help me... i am not able to see the THANKS BUTTON.

Posted: Fri Jan 12, 2007 6:02 am
by Anders_Aarhus
Is your style subsilver?

Have you entered the "thank you" buttopn to YES in the forum admin?

Anders

Posted: Fri Jan 12, 2007 8:53 am
by mishu007
Actually i am using Cobalt skin. And the most important thing that I am not able to view the options from Admin menu. :(
But i already put
templates/Cobalt/admin/forum_edit_body.tpl
<tr>
<td class="row1">{L_FORUM_THANK}</td>
<td class="row2"><INPUT TYPE="radio" NAME="forumthank" value="1" {THANK_ENABLE} />{L_YES}&nbsp; &nbsp;<INPUT TYPE="radio" NAME="forumthank" value="0" {THANK_DISABLE} />{L_NO}</td>
</tr>


what to do?