[2.0.19] Thank You Mod

All new MODs released in our MOD Database will be announced in here. All support for released MODs needs to take place in here. No new MODs will be accepted into the MOD Database for phpBB2
Forum rules
READ: phpBB.com Board-Wide Rules and Regulations

On February 1, 2009 this forum will be set to read only as part of retiring of phpBB2.

Rating:

Excellent!
26
62%
Very Good
8
19%
Good
2
5%
Fair
2
5%
Poor
4
10%
 
Total votes: 42

mishu007
Registered User
Posts: 22
Joined: Fri Dec 01, 2006 11:11 am
Contact:

Post by mishu007 » Sat Jan 13, 2007 4:38 am

Plz help me.......i need your help.
FREE GRE GMAT TOEFL MATERIAL ---> http://18411.rapidforum.com

User avatar
Rotekoppen
Registered User
Posts: 133
Joined: Mon Jul 31, 2006 11:53 pm
Contact:

Post by Rotekoppen » Wed Jan 17, 2007 9:24 am

i have isolated the problem for my forum on this mod

Code: Select all

$current_page = get_page($total_replies, $board_config['posts_per_page'], $start);
that one i get a error on

Code: Select all

Fatal error: Call to undefined function: get_page() in /home/rotekopp/public_html/forum/viewtopic.php on line 753
i use simple_subforums_1.0.2b on my board and i need some help here :?
this is the line where it supose to be in

Code: Select all

$pagination = generate_pagination("viewtopic.$phpEx?". $pagination_printertopic . 
POST_TOPIC_URL . "=$topic_id&postdays=$post_days&postorder=$post_order&". $pagination_highlight . $pagination_finish_rel, $total_replies, $pagination_ppp, $start);
if($pagination != '' && isset($pagination_printertopic))
{
please help me someone :wink:
visit my forum here

phr07en
Registered User
Posts: 6
Joined: Sat Jan 13, 2007 12:37 am

Post by phr07en » Sat Jan 20, 2007 6:14 pm

Im using Theme, http://www.stsoftware.biz/forum/showthread.php?t=3
Acidtechtiger but when i try to install this script either manually or with Easymod i get this error:
Warning

FIND FAILED: In file [templates/AcidTechTiger/viewtopic_body.tpl] could not find:

<a href="{U_POST_NEW_TOPIC}">

Code: Select all

#-----[ OPEN ]---------------------------------
#
templates/subSilver/viewtopic_body.tpl

#
#-----[ FIND ]---------------------------------
# This is a partial line, the complete line is much longer
#
<a href="{U_POST_NEW_TOPIC}">

#
#-----[ IN-LINE FIND ]---------------------------------
#
</a></span></td>

# 
#-----[ IN-LINE REPLACE WITH ]------------------------------------------ 
#
</a>
#
#-----[ AFTER, ADD ]---------------------------------
#
<!-- BEGIN thanks_button -->
&nbsp;&nbsp;&nbsp;<a href="{thanks_button.U_THANK_TOPIC}"><img src="{thanks_button.THANK_IMG}" border="0" alt="{thanks_button.L_THANK_TOPIC}" align="middle" /></a>
<!-- END thanks_button -->
</span></td>

#
#-----[ FIND ]---------------------------------
#
	<!-- END postrow -->

#
#-----[ BEFORE, ADD ]---------------------------------
#
	<!-- BEGIN thanks -->
	<tr>
		<td colspan="2" class="row2">
			<table class="forumline" cellspacing="1" cellpadding="3" border="0" width="100%">
				<tr>
					<th class="thLeft">{postrow.thanks.THANKFUL}</th>
				</tr>
				<tr>
					<td class="row2" valign="top" align="left">
						<span id="hide_thank" style="display: block;" class="gensmall">
						<a href="javascript: void(0);" onclick="document.all.show_thank.style.display = 'block';document.all.hide_thank.style.display = 'none'">{postrow.thanks.THANKS_TOTAL}</a> {postrow.thanks.THANKED}			
						</span>
						<span id="show_thank" style="display: none;" class="gensmall">
							{postrow.thanks.THANKS}&nbsp;
							<br /><br /><div align="right"><a href="javascript: void(0);" onClick="document.all.show_thank.style.display = 'none';document.all.hide_thank.style.display = 'block'">[ {postrow.thanks.HIDE} ]</a></div>
						</span>
					</td>	
				</tr>
			</table>
		</td>
	</tr>
	<!-- END thanks -->

#
#-----[ FIND ]---------------------------------
# This is a partial line, the complete line is much longer
#
<a href="{U_POST_NEW_TOPIC}">

#
#-----[ IN-LINE FIND ]---------------------------------
#
</a></span></td>

# 
#-----[ IN-LINE REPLACE WITH ]------------------------------------------ 
#
</a>
#
#-----[ AFTER, ADD ]---------------------------------
#
<!-- BEGIN thanks_button -->
&nbsp;&nbsp;&nbsp;<a href="{thanks_button.U_THANK_TOPIC}"><img src="{thanks_button.THANK_IMG}" border="0" alt="{thanks_button.L_THANK_TOPIC}" align="middle" /></a>
<!-- END thanks_button -->
</span></td>

#
#-----[ SAVE/CLOSE ALL FILES ]------------------------------------------ 
#
# EoM

Kinfule
Registered User
Posts: 706
Joined: Tue Mar 02, 2004 12:16 am
Location: Chile

Post by Kinfule » Tue Jan 23, 2007 10:28 pm

fzmaster wrote:
Anders_Aarhus wrote:I don't understand your answer. Is the MOD not safe to install or you just don't like it?

Anders


8) mod is'nt safe .if you have installed several mod in your site ,it wont work well with other mods .it will conflict with other mods . i tested it .

my email : info@fzmaster.com
my web : www.fzmaster.com
administrator
fzmaster


I would ask you no to miss inform users. The mod is safe, unless you can show me a exploit in it, wich I would fix then. About conflicting with some mods, yes it might happen, but for most mods, it wont(I only know of CH, but that's why there is a CH version). For your informatio all mods might conflict wich other ones, it depends on what they alter.

So I would say you just don't like the mod, that's alright, but please don't give false information to the rest and confuse them.



Anders, I would say there must be other mods for what you want to do wich would be more apropiated.

Rote: Did you edit functions.php? seems to me you didn't.

Pht07...: Try searching for "{U_POST_NEW_TOPIC}" without the quotes
My Mods:
Show Voters || Moderate Own Topics || Thanks Mod || Tibian Char BBcode || Tibian Guild BBCode
Working on:
Ajax Shoutbox
I don't support by PM

Anders_Aarhus
Registered User
Posts: 21
Joined: Wed Nov 23, 2005 8:55 pm
Location: Denmark
Contact:

Post by Anders_Aarhus » Wed Jan 24, 2007 12:52 pm

Thanks Kinfule

I have installed a rating mod on my board.

Anders

Barduck
Registered User
Posts: 101
Joined: Fri Aug 04, 2006 7:19 am
Location: Belgium
Contact:

Post by Barduck » Thu Jan 25, 2007 12:54 pm

When trying to install thank MOD on a phpBB2.022 with CH2.16d installed I run into following problem:

Code: Select all

#
#-----[ OPEN ]------------------------------------------
#
viewtopic.php

#
#-----[ FIND ]---------------------------------
#
$forum_id = intval($forum_topic_data['forum_id']);
That line is not present and now I'm stuck. Any help?
AVE CAESAR, MORITURI TE SALUTANT

Kinfule
Registered User
Posts: 706
Joined: Tue Mar 02, 2004 12:16 am
Location: Chile

Post by Kinfule » Fri Jan 26, 2007 2:19 am

are you using the CH install? CH install is in the contrib folder
My Mods:
Show Voters || Moderate Own Topics || Thanks Mod || Tibian Char BBcode || Tibian Guild BBCode
Working on:
Ajax Shoutbox
I don't support by PM

Barduck
Registered User
Posts: 101
Joined: Fri Aug 04, 2006 7:19 am
Location: Belgium
Contact:

Post by Barduck » Fri Jan 26, 2007 11:53 am

yep it's the install from that folfer I'm using. But CH2.16d has changed I guess because that line is not there anymore. Can you check that?
AVE CAESAR, MORITURI TE SALUTANT

phr07en
Registered User
Posts: 6
Joined: Sat Jan 13, 2007 12:37 am

Post by phr07en » Sat Jan 27, 2007 1:21 am

Pht07...: Try searching for "{U_POST_NEW_TOPIC}" without the quotes

i tried..no results

phr07en
Registered User
Posts: 6
Joined: Sat Jan 13, 2007 12:37 am

Post by phr07en » Sat Jan 27, 2007 1:43 am

#
#-----[ FIND ]---------------------------------
# This is a partial line, the complete line is much longer
#
<a href="{U_POST_NEW_TOPIC}">

#
#-----[ IN-LINE FIND ]---------------------------------
#
</a></span></td>

#
#-----[ IN-LINE REPLACE WITH ]------------------------------------------
#
</a>
#
#-----[ AFTER, ADD ]---------------------------------
#
<!-- BEGIN thanks_button -->
&nbsp;&nbsp;&nbsp;<a href="{thanks_button.U_THANK_TOPIC}"><img src="{thanks_button.THANK_IMG}" border="0" alt="{thanks_button.L_THANK_TOPIC}" align="middle" /></a>
<!-- END thanks_button -->
</span></td>

#
#-----[ SAVE/CLOSE ALL FILES ]------------------------------------------
#
# EoM


the only problem is this two lines
first i cant find U_POST_NEW_TOPIC in viewtopic_body
and also i cant find <!-- END postrow --> either

Kinfule
Registered User
Posts: 706
Joined: Tue Mar 02, 2004 12:16 am
Location: Chile

Post by Kinfule » Sat Jan 27, 2007 2:02 am

Then you got a mod wich change normal ways of showing topics sorry.
My Mods:
Show Voters || Moderate Own Topics || Thanks Mod || Tibian Char BBcode || Tibian Guild BBCode
Working on:
Ajax Shoutbox
I don't support by PM

Barduck
Registered User
Posts: 101
Joined: Fri Aug 04, 2006 7:19 am
Location: Belgium
Contact:

Post by Barduck » Sat Jan 27, 2007 9:25 pm

bump
AVE CAESAR, MORITURI TE SALUTANT

Archangel_khm
Registered User
Posts: 1
Joined: Thu Feb 08, 2007 7:11 pm
Location: Ukraine
Contact:

Post by Archangel_khm » Thu Feb 08, 2007 7:14 pm

please help

Code: Select all

Could not obtain forum information

DEBUG MODE

SQL Error : 1054 Unknown column 'forum_thank' in 'field list'

SELECT `forum_thank` FROM phpbb_forums WHERE forum_id =26

Line : 166
File : z:\home\archangel.gr.id\forum\viewtopic.php
i am looser ((( :roll:

User avatar
Rotekoppen
Registered User
Posts: 133
Joined: Mon Jul 31, 2006 11:53 pm
Contact:

Post by Rotekoppen » Mon Feb 12, 2007 1:55 pm

i must say that this mod works like a charm now after Kinfule has been able to sort out what was wrong. and the new updated thank you mod sorts out what was wrong before :D
so if i can have that mod in my forum with all them mod i have.
then you can to
One big thumb up for this mod
visit my forum here

Kinfule
Registered User
Posts: 706
Joined: Tue Mar 02, 2004 12:16 am
Location: Chile

Post by Kinfule » Mon Feb 12, 2007 2:27 pm

Archangel_khm wrote: please help

Code: Select all

Could not obtain forum information

DEBUG MODE

SQL Error : 1054 Unknown column 'forum_thank' in 'field list'

SELECT `forum_thank` FROM phpbb_forums WHERE forum_id =26

Line : 166
File : z:\home\archangel.gr.id\forum\viewtopic.php
i am looser ((( :roll:

No, you just haven't run the sql queries. Google for how to do it.
My Mods:
Show Voters || Moderate Own Topics || Thanks Mod || Tibian Char BBcode || Tibian Guild BBCode
Working on:
Ajax Shoutbox
I don't support by PM

Post Reply

Return to “[2.0.x] MOD Database Releases”