[2.0.19] Youtube Video BBCode

All new MODs released in our MOD Database will be announced in here. All support for released MODs needs to take place in here. No new MODs will be accepted into the MOD Database for phpBB2
Forum rules
READ: phpBB.com Board-Wide Rules and Regulations

On February 1, 2009 this forum will be set to read only as part of retiring of phpBB2.

Rating:

Excellent!
125
64%
Very Good
23
12%
Good
21
11%
Fair
5
3%
Poor
21
11%
 
Total votes: 195

omio
Registered User
Posts: 4
Joined: Tue Mar 28, 2006 2:22 am

Re: [2.0.19] Youtube Video BBCode

Post by omio » Tue Mar 28, 2006 3:18 pm

MOD Database Manager wrote: Classification: 53 BBCode

MOD Name: Youtube Video BBCode
Author: michaeltripp
MOD Description: Adds a new bbcode allowing you to easily embed videos from YouTube.com.


MOD Version: 1.0.1 (Updated 03/21/06)
Installation Level: Easy
Installation Time: ~ 5 Minutes

Download File: youtube-1.0.1.mod
File Size: 5790 Bytes

Security Score: 0

Support for this MOD needs to be asked within this topic. The phpBB Teams are not responsible or required to give anyone support for this MOD. By installing this MOD, the phpBB Support Team or phpBB MODifications Team may not be able to provide support.

This MOD has only been tested by the phpBB MOD Team with the phpBB version in the topic title. It may not work in any other versions of phpBB.


Its really execellent.
How can I put it in my forum.
How can I installl

gunblade83
Registered User
Posts: 2
Joined: Mon Mar 06, 2006 6:57 am

Post by gunblade83 » Tue Mar 28, 2006 7:20 pm

I'm interested in this MOD but in your guide, you said must have multiple BBcode MOD installed and given the link http://www.phpbb.com/phpBB/viewtopic.php?t=74705 cannot be found.

I try to modified the bbcode.php but can't find $EMBB_widths = array(''

Can someone guide me, i'm a newbie here...thanks :)

edited

guy, i found it.
anyway thanks

michaeltripp
Registered User
Posts: 17
Joined: Mon Mar 06, 2006 7:16 pm

Post by michaeltripp » Tue Mar 28, 2006 11:55 pm

gunblade83 wrote: I'm interested in this MOD but in your guide, you said must have multiple BBcode MOD installed and given the link http://www.phpbb.com/phpBB/viewtopic.php?t=74705 cannot be found.

I try to modified the bbcode.php but can't find $EMBB_widths = array(''

Can someone guide me, i'm a newbie here...thanks :)

edited

guy, i found it.
anyway thanks
For anybody else who couldn't find it, the correct location of the Multiple BBCode mod is here:
http://www.phpbb.com/phpBB/viewtopic.php?t=145513

OTmaster
I've Been Banned!
Posts: 465
Joined: Wed Feb 18, 2004 5:54 pm

Post by OTmaster » Wed Mar 29, 2006 12:00 am

will this work for www.bolt.com?

michaeltripp
Registered User
Posts: 17
Joined: Mon Mar 06, 2006 7:16 pm

Re: [2.0.19] Youtube Video BBCode

Post by michaeltripp » Wed Mar 29, 2006 12:05 am

omio wrote:
MOD Database Manager wrote:Classification: 53 BBCode

MOD Name: Youtube Video BBCode
Author: michaeltripp
MOD Description: Adds a new bbcode allowing you to easily embed videos from YouTube.com.


MOD Version: 1.0.1 (Updated 03/21/06)
Installation Level: Easy
Installation Time: ~ 5 Minutes

Download File: youtube-1.0.1.mod
File Size: 5790 Bytes

Security Score: 0

Support for this MOD needs to be asked within this topic. The phpBB Teams are not responsible or required to give anyone support for this MOD. By installing this MOD, the phpBB Support Team or phpBB MODifications Team may not be able to provide support.

This MOD has only been tested by the phpBB MOD Team with the phpBB version in the topic title. It may not work in any other versions of phpBB.


Its really execellent.
How can I put it in my forum.
How can I installl
To learn about mods and how to install them, try reading the PHPBB mod FAQ. In particular, read "How to Install Mods".

Also, remember that before you install the YouTube BBCode mod you need to have the Multiple BBCode mod installed.

michaeltripp
Registered User
Posts: 17
Joined: Mon Mar 06, 2006 7:16 pm

Post by michaeltripp » Wed Mar 29, 2006 12:08 am

OTmaster wrote: will this work for www.bolt.com?
No, but I am considering writing another mod that would.

michaeltripp
Registered User
Posts: 17
Joined: Mon Mar 06, 2006 7:16 pm

Post by michaeltripp » Wed Mar 29, 2006 1:25 am

michaeltripp wrote:
OTmaster wrote:will this work for www.bolt.com?
No, but I am considering writing another mod that would.
I just finished writing a version of this tag for Bolt.com and uploaded it to be validated by the Mod Team. As soon as they validate it (a week or so, I would guess), I'll post a link here.

Edit: The Bolt Mod can be found here: http://www.phpbb.com/phpBB/viewtopic.php?t=382734
Last edited by michaeltripp on Tue Apr 18, 2006 7:51 am, edited 2 times in total.

User avatar
ndonezn
Registered User
Posts: 118
Joined: Fri Nov 11, 2005 10:05 pm
Location: pasadena
Contact:

Post by ndonezn » Wed Mar 29, 2006 7:55 am

is bolt the same kind of thing....converts vid to flash and allows free hosting?

michaeltripp
Registered User
Posts: 17
Joined: Mon Mar 06, 2006 7:16 pm

Post by michaeltripp » Wed Mar 29, 2006 9:38 am

ndonezn wrote: is bolt the same kind of thing....converts vid to flash and allows free hosting?
Yeah, Bolt is sort of like Myspace and Youtube smooshed together, but with less users than either. I don't particularly like it, but it was pretty easy to make the BBCode tag so I did.

meshugy
Registered User
Posts: 2
Joined: Mon Nov 14, 2005 8:03 pm

Post by meshugy » Sun Apr 02, 2006 6:06 pm

ndonezn wrote: so i have messed around with this, but i can not get it to work :?
i had video bbcode when i installed this and it looks like it has mixed up with this--for both "youtube" and "video" buttons refer to "youtube tags."

i rechecked all the coding and i still get this reply when posting a youtube link

Image



im starting ot wonder if my multiple bbcode mod is installed properly...i installed that mod some time ago but i have never used another mod that required it...is that a possiblility for this error im having?


**edit**

i removed video bbcode mod and it works great!!! this is a lot more efficient than video bbcode...when i was removing the mod i remember seeing something that i would have to change the array # if used with another mod...i have no idea how to do that...so if anyone wants to use both this is what they must do

thanks for the MOD michael :wink:



I'm having the same problem. I have the attachment mod installed (but no the bbcode video mod)...could this be causing a problem?

User avatar
ndonezn
Registered User
Posts: 118
Joined: Fri Nov 11, 2005 10:05 pm
Location: pasadena
Contact:

Post by ndonezn » Mon Apr 03, 2006 5:31 am

meshugy:. uhm...i have attach and this mod and it is fine...however, i was having a problem with this and video... did you install this by hand?

User avatar
hmartin
Registered User
Posts: 118
Joined: Mon Jun 06, 2005 2:49 am
Location: /home/
Contact:

Post by hmartin » Mon Apr 03, 2006 7:10 am

meshugy wrote: I'm having the same problem. I have the attachment mod installed (but no the bbcode video mod)...could this be causing a problem?

Ditto.
I'm only getting the [youtube] tags, no embedded video. I don't have the video mod installed, I do have multibbcode mod. :?
I'm using a variant of subSilver and I don't ever use easymod.
Last edited by hmartin on Mon Apr 03, 2006 10:11 pm, edited 1 time in total.

User avatar
DragonMaster1
Registered User
Posts: 994
Joined: Tue Aug 17, 2004 11:04 am
Contact:

Post by DragonMaster1 » Mon Apr 03, 2006 10:58 am

DragonMaster1: I really need more information. What other mods do you have installed? Are you using a theme other than subSilver? Did you install it with Easymod? Etc.


I have too many mods to name and I use subBlack and I NEVER use Easy Mod [/quote]

meshugy
Registered User
Posts: 2
Joined: Mon Nov 14, 2005 8:03 pm

Post by meshugy » Wed Apr 05, 2006 9:54 pm

ndonezn wrote: meshugy:. uhm...i have attach and this mod and it is fine...however, i was having a problem with this and video... did you install this by hand?


Yes, I installed this mod by hand but can't get it to work. :cry:

I'm using a differnt skin then subsilver...is that the problem?

See: http://www.djangobooks.com/forum/

Peter77sx
Registered User
Posts: 3246
Joined: Wed Nov 09, 2005 2:51 pm

Post by Peter77sx » Wed Apr 05, 2006 10:23 pm

That's too bad with all the problems, why is it even required to have the bbcode mod? it probably adds more issues then people care to have. I don't have the bbcode mod and I have this MOD working for me. which, by the way, thanks for the MOD.

Post Reply

Return to “[2.0.x] MOD Database Releases”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 9 guests