[2.0.19] Youtube Video BBCode

All new MODs released in our MOD Database will be announced in here. All support for released MODs needs to take place in here. No new MODs will be accepted into the MOD Database for phpBB2
Forum rules
READ: phpBB.com Board-Wide Rules and Regulations

On February 1, 2009 this forum will be set to read only as part of retiring of phpBB2.

Rating:

Excellent!
125
64%
Very Good
23
12%
Good
21
11%
Fair
5
3%
Poor
21
11%
 
Total votes: 195

Sprintari Darquestar
Registered User
Posts: 13
Joined: Fri Nov 18, 2005 2:42 pm
Location: Albion
Contact:

Post by Sprintari Darquestar »

I really like being able to embed youtube videos on the vBulletin boards I am active on, so now having the option of doing the same on my own phpBB forum is great! Thank you. :)



Unfortunately, I've run into an odd problem after installing.

-Yes, I've installed the multiBBcode mod.
-I do my installations by hand, so no, this isn't an easyMod problem.

After posting, the board is adding random numbers in the youtube tags, making them appear like so:

[youtube:3a37c1f375]http://www.youtube.com/watch?v=RandomVideoID#[/youtube:3a37c1f375]

The numbers seem random and change if I edit the post.
Any idea what may be causing this?
All other functions are displaying fine.

scoobydoo1
Registered User
Posts: 2
Joined: Wed Dec 20, 2006 7:26 pm

Where do you find the Multiple BBCode MOD

Post by scoobydoo1 »

I have downloaded the youtube mod and it states you must first have installed the Multiple BBCode MOD and it lists a url:

http://www.phpbb.com/phpBB/viewtopic.php?t=74705

I enter the url and get this message:

The topic or post you requested does not exist

I am very much a newbie to this and appreciate the help.

Sprintari Darquestar
Registered User
Posts: 13
Joined: Fri Nov 18, 2005 2:42 pm
Location: Albion
Contact:

Post by Sprintari Darquestar »

Here's the thread for the MultiBBCode mod:
http://www.phpbb.com/phpBB/viewtopic.ph ... ultibbcode

scoobydoo1
Registered User
Posts: 2
Joined: Wed Dec 20, 2006 7:26 pm

Where do I insert the mod?

Post by scoobydoo1 »

And which one do I insert? When I open it there are 3.

Thanks for the quick response.

Haxelsson
Registered User
Posts: 20
Joined: Fri Dec 22, 2006 10:12 pm

Post by Haxelsson »

#
#-----[ OPEN ]---------------------------------
#
includes/bbcode.php

#
#-----[ FIND ]---------------------------------
#
$EMBB_widths = array(''


When i search in Dreamweaver for the line "$EMBB_widths = array(''[/quote]" i cant find it 8O

Sprintari Darquestar
Registered User
Posts: 13
Joined: Fri Nov 18, 2005 2:42 pm
Location: Albion
Contact:

Post by Sprintari Darquestar »

scoobydoo1 wrote: And which one do I insert? When I open it there are 3.


2 are updates for older versions. I believe the one you want appears first in the zip file. Check the version number.
Haxelsson wrote:

Code: Select all

#
#-----[ OPEN ]---------------------------------
#
includes/bbcode.php

#
#-----[ FIND ]---------------------------------
#
$EMBB_widths = array(''[/quote]
When i search in Dreamweaver for the line "$EMBB_widths = array(''" i cant find it 8O


It's a line that is added with the MultiBBCode mod. You need to add that mod before you can use this one.

User avatar
Jim_UK
Former Team Member
Posts: 18478
Joined: Tue Oct 12, 2004 5:36 pm
Location: Darwen N.West UK

Post by Jim_UK »

Does anyone have a solution for the mod not working and showing
. For some reason it does not work on my modded board just shows the tags and the url.
Mods that have added extra bbcodes are Video mod and Mighty Gorgon Full Album.

A great pity this as my users have taken to posting utube videos quite frequently.
Any help much appreciated.

Jim
The truth is out there.
Unfortunately they will not let you anywhere near it!

User avatar
Jim_UK
Former Team Member
Posts: 18478
Joined: Tue Oct 12, 2004 5:36 pm
Location: Darwen N.West UK

Post by Jim_UK »

Problem solved. It was the old Video bbcode that was causing the problem.
Now that that is removed all is working fine.

Great mod.

Jim
The truth is out there.
Unfortunately they will not let you anywhere near it!

m1973
Registered User
Posts: 3
Joined: Sun Aug 27, 2006 6:28 pm

Post by m1973 »

I've got some code showing.

As you can see, it appears where I would think a button would go.

I've tried going through this thread but either missed it or have created a new problem. I'm using the latest release of phpbb and do have the MultiBBCode mod done as well.

What'd I do wrong? :cry:

Code: Select all

 value="URL" style="text-decoration: underline; width: 40px" onClick="bbstyle(16)" onMouseOver="helpline('w')" />
Image

Haxelsson
Registered User
Posts: 20
Joined: Fri Dec 22, 2006 10:12 pm

Post by Haxelsson »

I ain't got any button on my youtube mod :?

Haxelsson
Registered User
Posts: 20
Joined: Fri Dec 22, 2006 10:12 pm

Post by Haxelsson »

Haxelsson wrote: I ain't got any button on my youtube mod :? can i change the size of the youtube videos?

lifedeuce
Registered User
Posts: 116
Joined: Fri Jan 28, 2005 10:27 pm

Post by lifedeuce »

I have the button up and it works. The only problem is when you mouseover it, it has no help text showing up like the rest of the BB buttons. Can someone tell me what I can do to change that?

Image

troubledteen
Registered User
Posts: 9
Joined: Wed Jan 03, 2007 7:05 pm

Tag

Post by troubledteen »

Thanks for the tag thing tip. It seems to work just great and I had no problems so far.Removed>Jim_UK

Haxelsson
Registered User
Posts: 20
Joined: Fri Dec 22, 2006 10:12 pm

Post by Haxelsson »

So where in the code should i look if i dont have any button?

Fridge
Registered User
Posts: 307
Joined: Sat Nov 11, 2006 1:41 am
Location: Rotterdam, The Netherlands
Name: Martin
Contact:

Post by Fridge »

lifedeuce wrote: I have the button up and it works. The only problem is when you mouseover it, it has no help text showing up like the rest of the BB buttons. Can someone tell me what I can do to change that?


You've probably made a mistake with the Multi BBCode Mod

Code: Select all

# 
#-----[ OPEN ]---------------------------------
# 
templates/subSilver/posting_body.tpl


#
#-----[ FIND ]---------------------------------
#
f_help = "{L_BBCODE_F_HELP}";

# 
#-----[ AFTER, ADD ]---------------------------------
#
<!-- BEGIN MultiBB -->
{MultiBB.VALUE}_help = "{MultiBB.HELP}";
<!-- END MultiBB -->
This must be done completely and with the switch

Code: Select all

<!-- BEGIN MultiBB -->
<!-- END MultiBB -->

Post Reply

Return to “[2.0.x] MOD Database Releases”