The humanizer

All new MODs released in our MOD Database will be announced in here. All support for released MODs needs to take place in here. No new MODs will be accepted into the MOD Database for phpBB2
Forum rules
READ: phpBB.com Board-Wide Rules and Regulations

On February 1, 2009 this forum will be set to read only as part of retiring of phpBB2.

Rating:

Excellent!
69
73%
Very Good
11
12%
Good
6
6%
Fair
2
2%
Poor
7
7%
 
Total votes: 95

Millennyum
Registered User
Posts: 92
Joined: Sun Apr 10, 2005 11:19 am
Location: Netherlands
Contact:

Post by Millennyum »

What is the use of this extra field if phpBB already offers visual confirmation?
User avatar
badboy4ever
Registered User
Posts: 177
Joined: Sat Jun 11, 2005 2:38 pm
Location: UK

Post by badboy4ever »

The Visual Confirmation In phpbb is weak and can be easily cracked by spam bots. But with this mod you have to press yes to register, so a bot will have to be made specialy for forms with this mod.

Image
G-Fellow
Registered User
Posts: 3
Joined: Sat Apr 08, 2006 10:45 pm
Contact:

need help..

Post by G-Fellow »

I have installed the Humanizer mod and now apears the error message:

Parse error: syntax error, unexpected $end in /usr/export/www/hosting/loginname/includes/usercp_register.php on line 1198

The error is at the end of the usercp_register.php on the end line with the: ?>

All other stuff works in the forum, only regestry and profile not!

Anybody have a idea?

----------

Ich hab den Humanizer mod installiert, und jetzt kommt die Fehlermeldung wenn ich auf Register clicke:

Parse error: syntax error, unexpected $end in /usr/export/www/hosting/loginname/includes/usercp_register.php on line 1198

Der fehler is am ende von usercp_register.php an der stelle mit dem: ?>

Alles andere geht noch im Forum, nur Regestrieren nicht und Profile abrufen.

Habt ihr ne Idee woran es liegen kann?
Visit Civitas - Living proof against darwinisim. A C64 forum.
PanTzeR
Registered User
Posts: 32
Joined: Mon Sep 05, 2005 9:42 am
Contact:

Post by PanTzeR »

G-Fellow, try to restore your backed up file usercp_register.php and do changes in it from the beginning and pay extra attention. If, of course, you've backed up this file before installing the mod.

To Mod Author: How about maikng a question and answer variable, so it could be set up by the admin? Like:
Question: What is the icq no of admin?
Answer that should be entered: 18820111

I have not looked closelly at the this mod's code, but was just wondering for how long it will last till the bot AI will be adjusted.

And of course, thank for your work on this mod!

P.S. Bots muzdie! ; )
G-Fellow
Registered User
Posts: 3
Joined: Sat Apr 08, 2006 10:45 pm
Contact:

Post by G-Fellow »

It works now !

And very good work Underhill ! Simply and handy... Hey, i like your Avatar :D
Visit Civitas - Living proof against darwinisim. A C64 forum.
Underhill
Registered User
Posts: 154
Joined: Tue Sep 27, 2005 1:54 pm

Post by Underhill »

Hi,
PanTzeR wrote: To Mod Author: How about maikng a question
and answer variable, so it could be set up by the admin? Like:
Question: What is the icq no of admin?
Answer that should be entered: 18820111

There is already a MOD for this in development:
Registration Anti-Bot-Question Mod (German only)
PanTzeR wrote: I have not looked closelly at the this mod's code, but was just wondering for how long it will last till the bot AI will be adjusted.

Never :wink: Take a look to the Author Notes:
## Tip: Change the name of the attribute to confuse spam bots
## Tips-Download: http://www.underhill.de/downloads/phpbb ... ertips.txt


@All:
Thanks for good feedback..


Reg.
Underhill
batlh ghajbe' De'wI'mey!
PanTzeR
Registered User
Posts: 32
Joined: Mon Sep 05, 2005 9:42 am
Contact:

Post by PanTzeR »

Underhill, can't a bot just look for a raido button and make a selection for "value=1"?
Reepicheep
Registered User
Posts: 421
Joined: Wed Jan 18, 2006 4:41 pm

Post by Reepicheep »

This may have been answered but is it easy mod compatable.
nvm just realised when i tried to download.
Underhill
Registered User
Posts: 154
Joined: Tue Sep 27, 2005 1:54 pm

Post by Underhill »

Hi,
PanTzeR wrote: Underhill, can't a bot just look for a raido button and make a selection for "value=1"?

Feel free to change the question like "Are you an alien?" and the default answer to "Yes" (with change to the answer also) - But i think this is a new tip for the tipfile...
Reepicheep wrote: This may have been answered but is it easy mod compatable.
nvm just realised when i tried to download.

Yes - You can use Easymod to install the Humanizer (if i understood your question)


Reg.
Underhill
batlh ghajbe' De'wI'mey!
observe
Registered User
Posts: 54
Joined: Wed Jul 31, 2002 1:12 am

Post by observe »

Hi all
...a very strange issue, mates:
after the installation, the question appears twice in the registration page.

I thought it could be an easymod fault. So, the my second try was made manually. But with the same result.

What the hell could be happened?

tnx (and thank you to the author)

observe
binarysins
Registered User
Posts: 7
Joined: Sat May 27, 2006 1:00 am

Post by binarysins »

I'm having the same problem - the answer appears twice.
Underhill
Registered User
Posts: 154
Joined: Tue Sep 27, 2005 1:54 pm

Post by Underhill »

Hi observe, hi binarysins,

which version of Easymod did you use? I have tested it with 0.3.0 only...

And - Where can I see your phpBB or could you please place the "includes/usercp_register.php" and "templates/subSilver/profile_add_body.tpl" as a textfile for debugging?


Reg.
Underhill
batlh ghajbe' De'wI'mey!
observe
Registered User
Posts: 54
Joined: Wed Jul 31, 2002 1:12 am

Post by observe »

Underhill wrote: which version of Easymod did you use? I have tested it with 0.3.0 only...


Hi Underhill! :)
3.0 me too. By the way my second try was done manually. So it is *not* easymod the problem, I guess.

Tell me an email address i can use to send you my two files you requested.

In the meanwhile, thank you :)

observe
Underhill
Registered User
Posts: 154
Joined: Tue Sep 27, 2005 1:54 pm

Post by Underhill »

Hi,

the emailadress is always in the header of my MODs...
## MOD Author:


Reg.
Underhill
batlh ghajbe' De'wI'mey!
rhinton
Registered User
Posts: 299
Joined: Sat Dec 20, 2003 8:01 pm
Location: orlando, fl

Post by rhinton »

two days and no spambots on any of the boards i installed it on.
Post Reply

Return to “[2.0.x] MOD Database Releases”