[2.0.21] Country Flags MOD

All new MODs released in our MOD Database will be announced in here. All support for released MODs needs to take place in here. No new MODs will be accepted into the MOD Database for phpBB2
Forum rules
READ: phpBB.com Board-Wide Rules and Regulations

On February 1, 2009 this forum will be set to read only as part of retiring of phpBB2.

Rating:

Excellent!
26
57%
Very Good
8
17%
Good
5
11%
Fair
2
4%
Poor
5
11%
 
Total votes: 46

radr57
Registered User
Posts: 48
Joined: Wed Jan 17, 2007 5:21 am

Post by radr57 »

2 Web Demon
Take a closer look at my previous posting. It's all there.

2 Sheldon469
First check if your server allows EM. Mine didn't so it came to hard coding (copy-past).
radr57
Registered User
Posts: 48
Joined: Wed Jan 17, 2007 5:21 am

Post by radr57 »

radr57 wrote: 2) When I try to open any topic I get this:
Parse error: parse error, unexpected '.', expecting ')' in /home/*******/public_html/forum/viewtopic.php on line 1170


The line reads:
'POSTER_FROM' => $poster_from, . $poster_from_flag


This one is fixed:
'POSTER_FROM' => $poster_from . $poster_from_flag,


ycl6 - do you mind if I use different graphics for your flags? I really like the package in MODs library with 3-d flags...
radr57
Registered User
Posts: 48
Joined: Wed Jan 17, 2007 5:21 am

Post by radr57 »

(double post)
Last edited by radr57 on Wed Jan 31, 2007 5:41 am, edited 1 time in total.
radr57
Registered User
Posts: 48
Joined: Wed Jan 17, 2007 5:21 am

Post by radr57 »

(double post)
ycl6
Translator
Posts: 5696
Joined: Sat Feb 15, 2003 10:35 am
Location: Taiwan
Contact:

Post by ycl6 »

radr57 wrote: ycl6 - do you mind if I use different graphics for your flags? I really like the package in MODs library with 3-d flags...

Sure, you may use whatever images you like on your site.

Don't distribute them however if you don't have the permission.

~Mac
radr57
Registered User
Posts: 48
Joined: Wed Jan 17, 2007 5:21 am

Post by radr57 »

Thanks.

Any ideas how to fix this one:
1) When I open my forum CP I don't have the left panel with all controls, instead I see this:
Parse error: parse error, unexpected T_VARIABLE in /home/*******/public_html/forum/admin/admin_users.php on line 1015

The line reads:
$sql = "SELECT *

Do you want me to copy more of the code?
Sheldon469
Registered User
Posts: 128
Joined: Wed Jan 28, 2004 2:32 am
Location: USA
Contact:

Post by Sheldon469 »

radr57 wrote: 2 Sheldon469
First check if your server allows EM. Mine didn't so it came to hard coding (copy-past).


How does one check to see if your server allows EM??? Thanks.
Alpine Talk For the Alpine Enthaustist in you!
trilochankaur
Registered User
Posts: 21
Joined: Wed Jan 31, 2007 5:09 pm
Location: Punjab
Contact:

Post by trilochankaur »

please help me!

i have done everything for this error , but I keep receiving that when I try to register a new user:

Could not insert data into users table

DEBUG MODE

SQL Error : 1064 You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near ' '', 1, 1, 1, 1, 1, 0, 1, 1, 0, 'D M d, Y g:i a', 'english', 3, 0, 1, 0, '930fef' at line 2

INSERT INTO phpbb_users (user_id, username, user_regdate, user_password, user_email, user_icq, user_website, user_occ, user_from, user_from_flag, user_interests, user_sig, user_sig_bbcode_uid, user_avatar, user_avatar_type, user_viewemail, user_aim, user_yim, user_msnm, user_gtalk, user_attachsig, user_allowsmile, user_allowhtml, user_allowbbcode, user_allow_viewonline, user_notify, user_notify_pm, user_popup_pm, user_timezone, user_dateformat, user_lang, user_style, user_level, user_allow_pm, user_active, user_actkey) VALUES (12, 'tester', 1170266389, '4013c6537f3e964a87dfdb792e644260', 'example@yahoo.com', '', '', '', '', '', '', '', '', '', 0, 0, '', '', '', , '', 1, 1, 1, 1, 1, 0, 1, 1, 0, 'D M d, Y g:i a', 'english', 3, 0, 1, 0, '930fef')

Line : 652
File : usercp_register.php


what should I do???? :cry:
Last edited by trilochankaur on Wed Jan 31, 2007 6:17 pm, edited 1 time in total.
trilochankaur
Registered User
Posts: 21
Joined: Wed Jan 31, 2007 5:09 pm
Location: Punjab
Contact:

Post by trilochankaur »

MY page with problems

http://pastebin.com/872285
trilochankaur
Registered User
Posts: 21
Joined: Wed Jan 31, 2007 5:09 pm
Location: Punjab
Contact:

Post by trilochankaur »

another thing: on the registration page: http://gardeningcare.110mb.com/phpBB2/p ... ace03cddcb

The form flag doesn´t show the option to choose, but the other page does, can anyone help me ??
trilochankaur
Registered User
Posts: 21
Joined: Wed Jan 31, 2007 5:09 pm
Location: Punjab
Contact:

Post by trilochankaur »

please, nobody ???? :roll:
ycl6
Translator
Posts: 5696
Joined: Sat Feb 15, 2003 10:35 am
Location: Taiwan
Contact:

Post by ycl6 »

trilochankaur, you problem is with the gtalk MOD, not this one.

With your code from usercp_register.php

Code: Select all

				VALUES ($user_id, '" . str_replace("\'", "''", $username) . "', " . time() . ", '" . str_replace("\'", "''", $new_password) . "', '" . str_replace("\'", "''", $email) . "', '" . str_replace("\'", "''", $icq) . "', '" . str_replace("\'", "''", $website) . "', '" . str_replace("\'", "''", $occupation) . "', '" . str_replace("\'", "''", $location) . "', '" . str_replace("\'", "''", $user_flag) . "', '" . str_replace("\'", "''", $interests) . "', '" . str_replace("\'", "''", $signature) . "', '$signature_bbcode_uid', $avatar_sql, $viewemail, '" . str_replace("\'", "''", str_replace(' ', '+', $aim)) . "', '" . str_replace("\'", "''", $yim) . "', '" . str_replace("\'", "''", $msn) . "', , '" . str_replace("\'", "''", $gtalk) . "', $attachsig, $allowsmilies, $allowhtml, $allowbbcode, $allowviewonline, $notifyreply, $notifypm, $popup_pm, $user_timezone, '" . str_replace("\'", "''", $user_dateformat) . "', '" . str_replace("\'", "''", $user_lang) . "', $user_style, 0, 1, ";
See how you have 2 comma here

Code: Select all

, , '" . str_replace("\'", "''", $gtalk) . "',
Next time, please check for validity of the SQL query yourself first.

~Mac
ycl6
Translator
Posts: 5696
Joined: Sat Feb 15, 2003 10:35 am
Location: Taiwan
Contact:

Post by ycl6 »

trilochankaur wrote: another thing: on the registration page: http://gardeningcare.110mb.com/phpBB2/p ... ace03cddcb

The form flag doesn´t show the option to choose, but the other page does, can anyone help me ??

Require registration, which I don't have access (and I'm not going to register)

~Mac
nopeekiepeekie
Registered User
Posts: 64
Joined: Sun Jan 16, 2005 6:09 pm

Post by nopeekiepeekie »

is there a way that you can get the flag to show up in a different box on the memberlist? ie

i would like it to go:

# / PM / Name / Email / Location / Flag / Joined / Posts / WWW

because it looks crowded when people type in a location and have a flag with them both in the Location box.
radr57
Registered User
Posts: 48
Joined: Wed Jan 17, 2007 5:21 am

Post by radr57 »

Sheldon469 wrote: How does one check to see if your server allows EM??? Thanks.

Install it and run a diagnostic. It will tell you if the security settings on your server allow running it or not.
Post Reply

Return to “[2.0.x] MOD Database Releases”