Page 21 of 25

Re: [2.0.21] Country Flags MOD

Posted: Thu May 03, 2007 8:29 pm
by chocopi
i dont know if its been metioned anywhere else but when i did the sql updates cote d'ivorie did not work correctly because of the '
so i added just added a \ and it worked.

just thought i would say even though its probably been mentioned elsewhere

Re: [2.0.21] Country Flags MOD

Posted: Thu May 10, 2007 8:33 am
by The Dark One
Hi Guys

I have installed this mod using easymod (latest version) but it did not run the database update. I have looked at the instructions for executing it manually but am not sure i understand them.

Method 1 copy root/install/db_update_en.php to install/db_update_en.php and execute. I am having trouble finding both files.

Method 3 copy SQL from contrib/install/db_update_en.txt and execute manually. I dont know where to copy it too.

:? :? :?

For editing files I am using FTP program WISE.

Please note problem now sorted. It was me being dopey again.


Any help would be greatfully received.

Thanks
The Dark One

Re: [2.0.21] Country Flags MOD

Posted: Thu May 24, 2007 5:31 pm
by MichaelH
The Dark One wrote:Hi Guys

I have installed this mod using easymod (latest version) but it did not run the database update. I have looked at the instructions for executing it manually but am not sure i understand them.

Method 1 copy root/install/db_update_en.php to install/db_update_en.php and execute. I am having trouble finding both files.

Method 3 copy SQL from contrib/install/db_update_en.txt and execute manually. I dont know where to copy it too.

:? :? :?

For editing files I am using FTP program WISE.

Please note problem now sorted. It was me being dopey again.


Any help would be greatfully received.

Thanks
The Dark One

found out the problem.... its in the contrib folder. so open your contrib folder and put the install FOLDER in your root then run it. http://www.yourdomainname/yourforum/ins ... ate_en.php

Re: [2.0.21] Country Flags MOD - mouseover text.

Posted: Tue May 29, 2007 2:03 pm
by chery
:?: I would like to change the mouseover text from the flag_image to the flag_name - is this possible and what files would I have to edit please?

Re: [2.0.21] Country Flags MOD - mouseover text.

Posted: Tue May 29, 2007 3:11 pm
by ycl6
chery wrote::?: I would like to change the mouseover text from the flag_image to the flag_name - is this possible and what files would I have to edit please?
The new version hasn't made it to the MODDB, but is available on sourceforge

Code: Select all

## MOD Version: 2.3.3

##   2006-09-24 - Version 2.3.3
##	- Display country name instead of flag name when hover over flag image
~Mac

Re: [2.0.21] Country Flags MOD

Posted: Tue May 29, 2007 3:30 pm
by chery
Thank you so much - great minds DO think alike :D

Re: [2.0.21] Country Flags MOD

Posted: Tue May 29, 2007 4:48 pm
by chery
The update files work for the profile but somehow stuff up my memberlist so that it shows only one member per page?
Can you suggest a fix please? I do have a modified memberlist but the previous edit from 2.3.2 works ok:
#-----[ FIND ]------------------------------------------
#
$from = ( !empty($row['user_from']) ) ? $row['user_from'] : ' ';
#
#-----[ REPLACE WITH ]------------------------------------------
#
$from = ( !empty($row['user_from']) ) ? $row['user_from'] : '';
// Country/Location Flags
$from = ( !empty($row['user_from_flag']) ) ? $from . '&nbsp;<img src="images/flags/' . $row['user_from_flag'] . '" alt="' . $row['user_from_flag'] . '" border="1" />' : $from;
I really would like to have the flag_name showing as I only use the country flag to show where members are from.
I tried to add a screenshot of my memberlist but it didn't work. So if you want to take a look it's at http://wwd-games.com/memberlist.php I can also send you a copy of my memberlist.php if that would help.

Re: [2.0.21] Country Flags MOD

Posted: Thu May 31, 2007 9:25 am
by jalaln
Hi, I need help please.

I've installed everything (I am using version 2.3.3) manually and executed the sql queries, everything is fine, but when I open any topic (or post) I get: Topic doesn't exist. (Then, I've removed all the changes made to viewtopic.php and it works fine). What is the problem?

Please, help!

PS: Also, the flags location are /forum//images/flags/xx.gif (double slash).

Re: [2.0.21] Country Flags MOD

Posted: Thu May 31, 2007 12:53 pm
by ycl6
I'll look at them this coming weekend.

~Mac

Re: [2.0.21] Country Flags MOD

Posted: Thu May 31, 2007 2:45 pm
by jalaln
ycl6 wrote:I'll look at them this coming weekend.

~Mac
Thanks.

Re: [2.0.21] Country Flags MOD

Posted: Thu May 31, 2007 5:07 pm
by jalaln
Shall I provide you my viewtopic.php?

I mean it's strange, I've installed the MOD twice from scratch (manually) on my localhost and it's working...

Re: [2.0.21] Country Flags MOD

Posted: Fri Jun 01, 2007 5:28 am
by jalaln
Hi again (sorry for triple post),

Ok, here is how it's not working:

If a topic contains only post(s) made by a user that has selected his or her country's flag, the topic will display normally.

But, if a topic contains post(s) from a user that has not selected his or her country's flag, the topic will display:

No posts exist for this topic

I hope you can solve this out.

NOTE: I am using MOD version '2.3.3' and phpBB '2.0.22'.

Best regards,
Jalal

Re: [2.0.21] Country Flags MOD

Posted: Fri Jun 01, 2007 12:01 pm
by ruhanv
Thanks got it working.

Re: [2.0.21] Country Flags MOD

Posted: Sat Jun 02, 2007 2:06 pm
by ycl6
chery wrote:The update files work for the profile but somehow stuff up my memberlist so that it shows only one member per page?
Okey, I found the problem

OPEN

memberlist.php

FIND

Code: Select all

		if ( !($result = $db->sql_query($sql)) )
		{
			message_die(GENERAL_ERROR, 'No_such_flag');
		}

		if ( $flagrow = $db->sql_fetchrow($result) )
REPLACE WITH

Code: Select all

		if ( !($flagresult = $db->sql_query($sql)) )
		{
			message_die(GENERAL_ERROR, 'No_such_flag');
		}

		if ( $flagrow = $db->sql_fetchrow($flagresult) )
~Mac

Re: [2.0.21] Country Flags MOD

Posted: Sat Jun 02, 2007 2:18 pm
by ycl6
jalaln wrote:Ok, here is how it's not working:

If a topic contains only post(s) made by a user that has selected his or her country's flag, the topic will display normally.

But, if a topic contains post(s) from a user that has not selected his or her country's flag, the topic will display:

No posts exist for this topic
Hi Jalal,

I can't replicate the error you described. This is how I test it.

I open a new forum, Test Forum 2. Post a new topic with an account that doesn't have flag selected. Topic can be viewed.

Then I used another account without flag to post a reply, topic can be viewed.

Lastly, I used an account with flag to post a reply, topic can be viewed.

Image

~Mac