[2.0.21] Google Video

All new MODs released in our MOD Database will be announced in here. All support for released MODs needs to take place in here. No new MODs will be accepted into the MOD Database for phpBB2
Forum rules
READ: phpBB.com Board-Wide Rules and Regulations

On February 1, 2009 this forum will be set to read only as part of retiring of phpBB2.
Post Reply

Rating:

Excellent!
21
70%
Very Good
3
10%
Good
3
10%
Fair
0
No votes
Poor
3
10%
 
Total votes: 30

Extensions Robot
Extensions Robot
Extensions Robot
Posts: 27756
Joined: Sat Aug 16, 2003 7:36 am

[2.0.21] Google Video

Post by Extensions Robot » Mon Jun 19, 2006 11:59 pm

MOD Name: Google Video
Author: perldude69
MOD Description: Adds BBcode button GVideo which embedds a Google Video link into your phpBB forum.


MOD Version: 1.0.1.b

Download File: Google Video.mod
mods overview page: View
File Size: 5018 Bytes

Support for this MOD needs to be asked within this topic. The phpBB Teams are not responsible or required to give anyone support for this MOD. By installing this MOD, the phpBB Support Team or phpBB MODifications Team may not be able to provide support.

This MOD has only been tested by the phpBB MOD Team with the phpBB version in the topic title. It may not work in any other versions of phpBB.
Last edited by Extensions Robot on Mon Apr 30, 2007 12:30 am, edited 1 time in total.
(this is a non-active account manager for the phpBB Extension Customisations Team)

User avatar
webmacster87
Former Team Member
Posts: 3758
Joined: Fri Jun 11, 2004 2:30 am
Location: San Mateo, CA
Name: Douglas Bell
Contact:

Post by webmacster87 » Wed Jun 28, 2006 8:49 am

MOD Validated/Released

Notes:
Adds a BBCode button allowing you to embed Google Video videos in your post.

User avatar
perldude69
Registered User
Posts: 41
Joined: Sat Apr 08, 2006 12:05 am

Example videos

Post by perldude69 » Fri Jun 30, 2006 9:55 pm

Here is an example of the Google Video Mod.



http://wachadoo.com/forum/sutra1623.html

--Perldude69

User avatar
DennizZ
Registered User
Posts: 36
Joined: Sat May 06, 2006 12:47 pm
Location: The Netherlands
Contact:

Post by DennizZ » Sat Jul 01, 2006 5:56 am

I was looking for this video,
Thank you very much.

EDIT:
====
Works great except for this step:

Code: Select all

#
#-----[ FIND ]---------------------------------
#
$EMBB_widths = array(''

#
#-----[ IN-LINE FIND ]---------------------------------
#
 array(''

#
#-----[ IN-LINE AFTER, ADD ]---------------------------------
#
,'60'

#
#-----[ FIND ]---------------------------------
#
$EMBB_values = array(''

#
#-----[ IN-LINE FIND ]---------------------------------
#
$EMBB_values = array(''

#
#-----[ IN-LINE AFTER, ADD ]---------------------------------
#
,'GVideo'
I haven't installed the above because i can't find $EMBB_values = array(" but without this the MOD still does his job.
But i don't see a new button with new reply/topic.

User avatar
igorw
Former Team Member
Posts: 8024
Joined: Fri Dec 16, 2005 12:23 pm
Location: {postrow.POSTER_FROM}
Name: Igor Wiedler

Post by igorw » Sat Jul 01, 2006 5:35 pm

DennizZ: All BBCode MODs require "Mutli BBCode" mod to be installed ;)
Igor Wiedler | area51 | GitHub | trashbin | Formerly known as evil less than three

coruscant
Registered User
Posts: 32
Joined: Tue Jul 04, 2006 6:31 pm

Post by coruscant » Thu Jul 06, 2006 3:15 pm

can this be installed with easymod?

User avatar
perldude69
Registered User
Posts: 41
Joined: Sat Apr 08, 2006 12:05 am

Easymod

Post by perldude69 » Tue Jul 11, 2006 10:56 pm

Well,

It works. I don't know if it is "EMC", but it works. Don't forget to install Mutli BBCode first!

--Perldude69

Kommercial
Registered User
Posts: 139
Joined: Tue Aug 23, 2005 5:04 am

Post by Kommercial » Tue Jul 11, 2006 11:11 pm

coruscant wrote: can this be installed with easymod?


It's not "EMC", but it'll still run, with no error, just fine.

Demo

indepndent
Registered User
Posts: 129
Joined: Mon Feb 13, 2006 4:47 am

Post by indepndent » Thu Jul 13, 2006 5:39 am

Curious with the part of the coding that you add a number after array like here

Code: Select all

# 
#-----[ FIND ]--------------------------------- 
# 
$EMBB_widths = array('' 

# 
#-----[ IN-LINE FIND ]--------------------------------- 
# 
 array('' 

# 
#-----[ IN-LINE AFTER, ADD ]--------------------------------- 
# 
,'60' 
How do you determine that 60 is the number to use??? can any number work there or does it have to be 60? I have the You tube bbc code installed and I noticed it used the same number 60. What happens if I want to install this with you tube do I put 60 twice? Or do I have to use a different number? Or is 60 used for video?? :? I am conufused but if you can explain why 60 is used or how to install others I will be glad.

Thanks

eshgheiran
Registered User
Posts: 2
Joined: Fri Apr 21, 2006 7:47 pm

Post by eshgheiran » Thu Jul 13, 2006 5:33 pm

Hi,

This mod is not working anymore, even on the dmeo site, none of Videos are loading: http://wachadoo.com/forum/sutra1623.html

Looks like Google changed their way of calling the video files in their flash player.

Any idea, how we can fix this?

Thanks,

indepndent
Registered User
Posts: 129
Joined: Mon Feb 13, 2006 4:47 am

Post by indepndent » Thu Jul 13, 2006 5:36 pm

eshgheiran wrote: Hi,

This mod is not working anymore, even on the dmeo site, none of Videos are loading: http://wachadoo.com/forum/sutra1623.html

Looks like Google changed their way of calling the video files in their flash player.

Any idea, how we can fix this?

Thanks,


I was just there on the demo link and it's still working for me.

eshgheiran
Registered User
Posts: 2
Joined: Fri Apr 21, 2006 7:47 pm

Post by eshgheiran » Thu Jul 13, 2006 5:45 pm

indepndent wrote:
eshgheiran wrote:Hi,

This mod is not working anymore, even on the dmeo site, none of Videos are loading: http://wachadoo.com/forum/sutra1623.html

Looks like Google changed their way of calling the video files in their flash player.

Any idea, how we can fix this?

Thanks,


I was just there on the demo link and it's still working for me.


Strange, none is loading for me.

I even copied the URL of the video and it is still not working, that is why I thought that maybe Google changed the way the flash player call the videos.

I should add that I have the Youtube code installed as well , and that one works well.

Thanks for taking your time and checking this.

indepndent
Registered User
Posts: 129
Joined: Mon Feb 13, 2006 4:47 am

Post by indepndent » Thu Jul 13, 2006 5:51 pm

eshgheiran wrote:
indepndent wrote:
eshgheiran wrote:Hi,

This mod is not working anymore, even on the dmeo site, none of Videos are loading: http://wachadoo.com/forum/sutra1623.html

Looks like Google changed their way of calling the video files in their flash player.

Any idea, how we can fix this?

Thanks,


I was just there on the demo link and it's still working for me.


Strange, none is loading for me.

I even copied the URL of the video and it is still not working, that is why I thought that maybe Google changed the way the flash player call the videos.

I should add that I have the Youtube code installed as well , and that one works well.

Thanks for taking your time and checking this.


no problem. I have you tube installed too and I am waiting for the mod author to answer my question so I know what to do.

User avatar
perldude69
Registered User
Posts: 41
Joined: Sat Apr 08, 2006 12:05 am

Google Glitch

Post by perldude69 » Fri Jul 14, 2006 10:35 pm

Hey guys,

Looks like Google Video had a glitch on their site. It is working fine now. If you are still having a problem, let me know what it is. (ie. Video box not showing, video doesn't start, play button doesn't work, etc)

Thanks for keeping things up to date. I would have answered earlier, but I was at work, (12 hour shift), and the google video site is blocked, so I didn't have a way to test it. (my site is blocked too!)

oh yea, if you like the mod, please vote!

--Perldude69

indepndent
Registered User
Posts: 129
Joined: Mon Feb 13, 2006 4:47 am

Re: Google Glitch

Post by indepndent » Fri Jul 14, 2006 10:41 pm

perldude69 wrote: Hey guys,

Looks like Google Video had a glitch on their site. It is working fine now. If you are still having a problem, let me know what it is. (ie. Video box not showing, video doesn't start, play button doesn't work, etc)

Thanks for keeping things up to date. I would have answered earlier, but I was at work, (12 hour shift), and the google video site is blocked, so I didn't have a way to test it. (my site is blocked too!)

oh yea, if you like the mod, please vote!

--Perldude69


Any response for me?
indepndent wrote: Curious with the part of the coding that you add a number after array like here

Code: Select all

# 
#-----[ FIND ]--------------------------------- 
# 
$EMBB_widths = array('' 

# 
#-----[ IN-LINE FIND ]--------------------------------- 
# 
 array('' 

# 
#-----[ IN-LINE AFTER, ADD ]--------------------------------- 
# 
,'60' 
How do you determine that 60 is the number to use??? can any number work there or does it have to be 60? I have the You tube bbc code installed and I noticed it used the same number 60. What happens if I want to install this with you tube do I put 60 twice? Or do I have to use a different number? Or is 60 used for video?? :? I am conufused but if you can explain why 60 is used or how to install others I will be glad.

Thanks

Post Reply

Return to “[2.0.x] MOD Database Releases”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 22 guests