[2.0.21] Google Video

All new MODs released in our MOD Database will be announced in here. All support for released MODs needs to take place in here. No new MODs will be accepted into the MOD Database for phpBB2
Forum rules
READ: phpBB.com Board-Wide Rules and Regulations

On February 1, 2009 this forum will be set to read only as part of retiring of phpBB2.

Rating:

Excellent!
21
70%
Very Good
3
10%
Good
3
10%
Fair
0
No votes
Poor
3
10%
 
Total votes: 30

Free Forum
Registered User
Posts: 2
Joined: Mon Aug 07, 2006 8:31 pm

Post by Free Forum » Mon Aug 14, 2006 1:56 am

I have no problem installing the multiple BBcode mode and YouTube mod, but I am unable to install and get Google Video mod to work. Could someone shed some light?

hponce
Registered User
Posts: 40
Joined: Mon Apr 10, 2006 2:22 pm

Post by hponce » Wed Aug 16, 2006 2:16 am

I'm trying to install mod with Easy Install.. but i'm getting this error:

Critical Error

FIND FAILED: In file [includes/bbcode.php] could not find:

$EMBB_widths = array(''

This is in version 2.0.21

DarKReiGnS
Registered User
Posts: 89
Joined: Mon Feb 10, 2003 8:48 pm
Location: 8ø8

Post by DarKReiGnS » Wed Aug 16, 2006 8:09 am

this mod doesnt work right? all I get is the url showing with the GVideo tags

Bhang
Registered User
Posts: 3
Joined: Thu Aug 10, 2006 12:04 am
Location: Outside the net.
Contact:

Post by Bhang » Fri Aug 18, 2006 6:44 am

This is why I don't write code:

Image
Third Eye VisionXPatriotic Dissent

The root word of patriot is RIOT.

DarKReiGnS
Registered User
Posts: 89
Joined: Mon Feb 10, 2003 8:48 pm
Location: 8ø8

Post by DarKReiGnS » Fri Aug 18, 2006 7:10 am

nevermind I got it to work now :wink:

BackOfTheNet
Registered User
Posts: 24
Joined: Thu May 25, 2006 8:43 am

Post by BackOfTheNet » Fri Aug 18, 2006 3:11 pm

wheres the edit in in posting_body.tpl to make the button show?

hewres my code for my postin file you can see the yourtube video button so where is the code for the google video button supposed to go lol its not even included in the install file

Code: Select all

<input type="button" class="button" accesskey="b" name="addbbcode0" value=" B " style="font-weight:bold; width: 30px" onClick="bbstyle(0)" onMouseOver="helpline('b')" />
			  </span></td>
			<td><span class="genmed"> 
			  <input type="button" class="button" accesskey="i" name="addbbcode2" value=" i " style="font-style:italic; width: 30px" onClick="bbstyle(2)" onMouseOver="helpline('i')" />
			  </span></td>
			<td><span class="genmed"> 
			  <input type="button" class="button" accesskey="u" name="addbbcode4" value=" u " style="text-decoration: underline; width: 30px" onClick="bbstyle(4)" onMouseOver="helpline('u')" />
			  </span></td>
			<td><span class="genmed"> 
			  <input type="button" class="button" accesskey="q" name="addbbcode6" value="Quote" style="width: 50px" onClick="bbstyle(6)" onMouseOver="helpline('q')" />
			  </span></td>
			<td><span class="genmed"> 
			  <input type="button" class="button" accesskey="c" name="addbbcode8" value="Code" style="width: 40px" onClick="bbstyle(8)" onMouseOver="helpline('c')" />
			  </span></td>
			<td><span class="genmed"> 
			  <input type="button" class="button" accesskey="l" name="addbbcode10" value="List" style="width: 40px" onClick="bbstyle(10)" onMouseOver="helpline('l')" />
			  </span></td>
		[b]------------------your tube video is here-------------	[/b]
			 <td><span class="genmed"> 
			  <input type="button" class="button" accesskey="o" name="addbbcode12" value="Video" style="width: 40px" onClick="bbstyle(12)" onMouseOver="helpline('o')" />
			  </span></td>
			<td><span class="genmed"> 
			  <input type="button" class="button" accesskey="p" name="addbbcode14" value="Img" style="width: 40px"  onClick="bbstyle(14)" onMouseOver="helpline('p')" />
			  </span></td>
			<td><span class="genmed"> 
			  <input type="button" class="button" accesskey="w" name="addbbcode16" value="URL" style="text-decoration: underline; width: 40px" onClick="bbstyle(16)" onMouseOver="helpline('w')" />
			  </span></td>
			  <td><span class="genmed"> 
Image

DarKReiGnS
Registered User
Posts: 89
Joined: Mon Feb 10, 2003 8:48 pm
Location: 8ø8

Post by DarKReiGnS » Sun Aug 20, 2006 12:19 am

BackOfTheNet wrote: wheres the edit in in posting_body.tpl to make the button show?

hewres my code for my postin file you can see the yourtube video button so where is the code for the google video button supposed to go lol its not even included in the install file

Code: Select all

<input type="button" class="button" accesskey="b" name="addbbcode0" value=" B " style="font-weight:bold; width: 30px" onClick="bbstyle(0)" onMouseOver="helpline('b')" />
			  </span></td>
			<td><span class="genmed"> 
			  <input type="button" class="button" accesskey="i" name="addbbcode2" value=" i " style="font-style:italic; width: 30px" onClick="bbstyle(2)" onMouseOver="helpline('i')" />
			  </span></td>
			<td><span class="genmed"> 
			  <input type="button" class="button" accesskey="u" name="addbbcode4" value=" u " style="text-decoration: underline; width: 30px" onClick="bbstyle(4)" onMouseOver="helpline('u')" />
			  </span></td>
			<td><span class="genmed"> 
			  <input type="button" class="button" accesskey="q" name="addbbcode6" value="Quote" style="width: 50px" onClick="bbstyle(6)" onMouseOver="helpline('q')" />
			  </span></td>
			<td><span class="genmed"> 
			  <input type="button" class="button" accesskey="c" name="addbbcode8" value="Code" style="width: 40px" onClick="bbstyle(8)" onMouseOver="helpline('c')" />
			  </span></td>
			<td><span class="genmed"> 
			  <input type="button" class="button" accesskey="l" name="addbbcode10" value="List" style="width: 40px" onClick="bbstyle(10)" onMouseOver="helpline('l')" />
			  </span></td>
		[b]------------------your tube video is here-------------	[/b]
			 <td><span class="genmed"> 
			  <input type="button" class="button" accesskey="o" name="addbbcode12" value="Video" style="width: 40px" onClick="bbstyle(12)" onMouseOver="helpline('o')" />
			  </span></td>
			<td><span class="genmed"> 
			  <input type="button" class="button" accesskey="p" name="addbbcode14" value="Img" style="width: 40px"  onClick="bbstyle(14)" onMouseOver="helpline('p')" />
			  </span></td>
			<td><span class="genmed"> 
			  <input type="button" class="button" accesskey="w" name="addbbcode16" value="URL" style="text-decoration: underline; width: 40px" onClick="bbstyle(16)" onMouseOver="helpline('w')" />
			  </span></td>
			  <td><span class="genmed"> 


try re-checking your installation of both Youtube and Google Video BBCode mod...your code looks way off if thats your posting_body.tpl file

and make sure you have multi BBCode mod installed :wink:

User avatar
perldude69
Registered User
Posts: 41
Joined: Sat Apr 08, 2006 12:05 am

Post by perldude69 » Tue Aug 22, 2006 10:16 pm

hponce wrote: I'm trying to install mod with Easy Install.. but i'm getting this error:

Critical Error

FIND FAILED: In file [includes/bbcode.php] could not find:

$EMBB_widths = array(''

This is in version 2.0.21


___________________________

This error will occur if you do not install the multi BBCode. Install it, and try Easy Install again.

--Perldude69

staticfiends
Registered User
Posts: 46
Joined: Fri Jul 04, 2003 9:42 am
Contact:

Post by staticfiends » Thu Aug 24, 2006 6:28 am

I installed this and the youtube mod but I get blank spaces for both...

the buttons show up and when I press them they work...but when a url is put in them...it is blank....

my changed files can be found here

the error can be viewed in this example...

that blank space before the link is where the video should be...

staticfiends
Registered User
Posts: 46
Joined: Fri Jul 04, 2003 9:42 am
Contact:

Post by staticfiends » Fri Aug 25, 2006 9:52 am

okay...after fooling around, I still can't get the gvideo tags to play google videos...but for some reason I get the google video player when I use the [youtube] tags...

:x

example

vitwagen
Registered User
Posts: 11
Joined: Thu Jun 15, 2006 10:37 am
Contact:

Post by vitwagen » Fri Aug 25, 2006 3:40 pm

Great and simply to install MOD!!!
Thanks again!

3percent
Registered User
Posts: 8
Joined: Mon Apr 24, 2006 3:05 pm

Post by 3percent » Fri Aug 25, 2006 7:06 pm

Looks like I am having the same problem as many others here. Both the youtube and the google mod installed. The youtube is listed first in the code. I did them both at the same time to ensure consistancy. The youtube mod works and the google one does not. It just displays the GVideo tags around the URL. Both buttons appear and function.

Note: I have html turned off as it was creating other comflicts within my forum.

Thanks in advance for any more input on this issue.

User avatar
rtrev64
Registered User
Posts: 286
Joined: Wed Nov 24, 2004 5:35 am
Contact:

Post by rtrev64 » Sun Aug 27, 2006 4:23 pm

So is this thing working or not? has all bugs been fixed? where is the final install of this mod?

what the heck is a bbcode? is it a seperate mod that must be installed before adding anything like google video code?

akiraHz
Registered User
Posts: 75
Joined: Fri Feb 25, 2005 7:32 am

Post by akiraHz » Sun Aug 27, 2006 8:21 pm

i cant get it to work either, im running 2.0.21, multi bbcode installed, NO youtube installed, Gvideo tags work, and it doesnt display a url, it just stays blank and never even loads anything

User avatar
rtrev64
Registered User
Posts: 286
Joined: Wed Nov 24, 2004 5:35 am
Contact:

google vid

Post by rtrev64 » Sun Aug 27, 2006 8:54 pm

would like some help..

Post Reply

Return to “[2.0.x] MOD Database Releases”