Page 1 of 11

[2.0.21] Google Video

Posted: Mon Jun 19, 2006 11:59 pm
by Extensions Robot
MOD Name: Google Video
Author: perldude69
MOD Description: Adds BBcode button GVideo which embedds a Google Video link into your phpBB forum.


MOD Version: 1.0.1.b

Download File: Google Video.mod
mods overview page: View
File Size: 5018 Bytes

Support for this MOD needs to be asked within this topic. The phpBB Teams are not responsible or required to give anyone support for this MOD. By installing this MOD, the phpBB Support Team or phpBB MODifications Team may not be able to provide support.

This MOD has only been tested by the phpBB MOD Team with the phpBB version in the topic title. It may not work in any other versions of phpBB.

Posted: Wed Jun 28, 2006 8:49 am
by webmacster87
MOD Validated/Released

Notes:
Adds a BBCode button allowing you to embed Google Video videos in your post.

Example videos

Posted: Fri Jun 30, 2006 9:55 pm
by perldude69
Here is an example of the Google Video Mod.



http://wachadoo.com/forum/sutra1623.html

--Perldude69

Posted: Sat Jul 01, 2006 5:56 am
by DennizZ
I was looking for this video,
Thank you very much.

EDIT:
====
Works great except for this step:

Code: Select all

#
#-----[ FIND ]---------------------------------
#
$EMBB_widths = array(''

#
#-----[ IN-LINE FIND ]---------------------------------
#
 array(''

#
#-----[ IN-LINE AFTER, ADD ]---------------------------------
#
,'60'

#
#-----[ FIND ]---------------------------------
#
$EMBB_values = array(''

#
#-----[ IN-LINE FIND ]---------------------------------
#
$EMBB_values = array(''

#
#-----[ IN-LINE AFTER, ADD ]---------------------------------
#
,'GVideo'
I haven't installed the above because i can't find $EMBB_values = array(" but without this the MOD still does his job.
But i don't see a new button with new reply/topic.

Posted: Sat Jul 01, 2006 5:35 pm
by igorw
DennizZ: All BBCode MODs require "Mutli BBCode" mod to be installed ;)

Posted: Thu Jul 06, 2006 3:15 pm
by coruscant
can this be installed with easymod?

Easymod

Posted: Tue Jul 11, 2006 10:56 pm
by perldude69
Well,

It works. I don't know if it is "EMC", but it works. Don't forget to install Mutli BBCode first!

--Perldude69

Posted: Tue Jul 11, 2006 11:11 pm
by Kommercial
coruscant wrote: can this be installed with easymod?


It's not "EMC", but it'll still run, with no error, just fine.

Demo

Posted: Thu Jul 13, 2006 5:39 am
by indepndent
Curious with the part of the coding that you add a number after array like here

Code: Select all

# 
#-----[ FIND ]--------------------------------- 
# 
$EMBB_widths = array('' 

# 
#-----[ IN-LINE FIND ]--------------------------------- 
# 
 array('' 

# 
#-----[ IN-LINE AFTER, ADD ]--------------------------------- 
# 
,'60' 
How do you determine that 60 is the number to use??? can any number work there or does it have to be 60? I have the You tube bbc code installed and I noticed it used the same number 60. What happens if I want to install this with you tube do I put 60 twice? Or do I have to use a different number? Or is 60 used for video?? :? I am conufused but if you can explain why 60 is used or how to install others I will be glad.

Thanks

Posted: Thu Jul 13, 2006 5:33 pm
by eshgheiran
Hi,

This mod is not working anymore, even on the dmeo site, none of Videos are loading: http://wachadoo.com/forum/sutra1623.html

Looks like Google changed their way of calling the video files in their flash player.

Any idea, how we can fix this?

Thanks,

Posted: Thu Jul 13, 2006 5:36 pm
by indepndent
eshgheiran wrote: Hi,

This mod is not working anymore, even on the dmeo site, none of Videos are loading: http://wachadoo.com/forum/sutra1623.html

Looks like Google changed their way of calling the video files in their flash player.

Any idea, how we can fix this?

Thanks,


I was just there on the demo link and it's still working for me.

Posted: Thu Jul 13, 2006 5:45 pm
by eshgheiran
indepndent wrote:
eshgheiran wrote:Hi,

This mod is not working anymore, even on the dmeo site, none of Videos are loading: http://wachadoo.com/forum/sutra1623.html

Looks like Google changed their way of calling the video files in their flash player.

Any idea, how we can fix this?

Thanks,


I was just there on the demo link and it's still working for me.


Strange, none is loading for me.

I even copied the URL of the video and it is still not working, that is why I thought that maybe Google changed the way the flash player call the videos.

I should add that I have the Youtube code installed as well , and that one works well.

Thanks for taking your time and checking this.

Posted: Thu Jul 13, 2006 5:51 pm
by indepndent
eshgheiran wrote:
indepndent wrote:
eshgheiran wrote:Hi,

This mod is not working anymore, even on the dmeo site, none of Videos are loading: http://wachadoo.com/forum/sutra1623.html

Looks like Google changed their way of calling the video files in their flash player.

Any idea, how we can fix this?

Thanks,


I was just there on the demo link and it's still working for me.


Strange, none is loading for me.

I even copied the URL of the video and it is still not working, that is why I thought that maybe Google changed the way the flash player call the videos.

I should add that I have the Youtube code installed as well , and that one works well.

Thanks for taking your time and checking this.


no problem. I have you tube installed too and I am waiting for the mod author to answer my question so I know what to do.

Google Glitch

Posted: Fri Jul 14, 2006 10:35 pm
by perldude69
Hey guys,

Looks like Google Video had a glitch on their site. It is working fine now. If you are still having a problem, let me know what it is. (ie. Video box not showing, video doesn't start, play button doesn't work, etc)

Thanks for keeping things up to date. I would have answered earlier, but I was at work, (12 hour shift), and the google video site is blocked, so I didn't have a way to test it. (my site is blocked too!)

oh yea, if you like the mod, please vote!

--Perldude69

Re: Google Glitch

Posted: Fri Jul 14, 2006 10:41 pm
by indepndent
perldude69 wrote: Hey guys,

Looks like Google Video had a glitch on their site. It is working fine now. If you are still having a problem, let me know what it is. (ie. Video box not showing, video doesn't start, play button doesn't work, etc)

Thanks for keeping things up to date. I would have answered earlier, but I was at work, (12 hour shift), and the google video site is blocked, so I didn't have a way to test it. (my site is blocked too!)

oh yea, if you like the mod, please vote!

--Perldude69


Any response for me?
indepndent wrote: Curious with the part of the coding that you add a number after array like here

Code: Select all

# 
#-----[ FIND ]--------------------------------- 
# 
$EMBB_widths = array('' 

# 
#-----[ IN-LINE FIND ]--------------------------------- 
# 
 array('' 

# 
#-----[ IN-LINE AFTER, ADD ]--------------------------------- 
# 
,'60' 
How do you determine that 60 is the number to use??? can any number work there or does it have to be 60? I have the You tube bbc code installed and I noticed it used the same number 60. What happens if I want to install this with you tube do I put 60 twice? Or do I have to use a different number? Or is 60 used for video?? :? I am conufused but if you can explain why 60 is used or how to install others I will be glad.

Thanks