MSN Messenger

All new MODs released in our MOD Database will be announced in here. All support for released MODs needs to take place in here. No new MODs will be accepted into the MOD Database for phpBB2
Forum rules
READ: phpBB.com Board-Wide Rules and Regulations

On February 1, 2009 this forum will be set to read only as part of retiring of phpBB2.

Rating:

Excellent!
7
54%
Very Good
3
23%
Good
2
15%
Fair
0
No votes
Poor
1
8%
 
Total votes: 13

kkroo
Registered User
Posts: 729
Joined: Sat Dec 03, 2005 4:49 pm
Contact:

Post by kkroo » Tue Nov 28, 2006 3:05 pm

Which browser were you using?
My MODs

Need a coder?

Enjoy my Mods? - Image

kevlar
Registered User
Posts: 28
Joined: Tue Dec 12, 2006 9:56 pm

Post by kevlar » Tue Dec 12, 2006 10:01 pm

Mine works in int explorer but the online/offline/unknown doesn't show anything but text and when i try to change the server in the admin pannel it doesn't seem to save what I submit, any word on how the FF integration is commin' along btw ?

kevlar
Registered User
Posts: 28
Joined: Tue Dec 12, 2006 9:56 pm

Post by kevlar » Tue Dec 12, 2006 10:40 pm

Cool, dunno what happened, but the pictures are displaying, and they work in internet explorer, altho it shows the red(offline) one and I'm online,still can't change the server in the admin pannel tho.

kevlar
Registered User
Posts: 28
Joined: Tue Dec 12, 2006 9:56 pm

Post by kevlar » Wed Dec 13, 2006 1:25 am

nevermind it's workin allright, it just shows the default settings evrytime I open the administration pannel but changes can be made.

mattyj33
Registered User
Posts: 28
Joined: Wed Dec 13, 2006 5:51 am

Post by mattyj33 » Wed Dec 13, 2006 5:59 am

Works fine in IE, but im still having the same problem as those that have posted above for Firefox.

kevlar
Registered User
Posts: 28
Joined: Tue Dec 12, 2006 9:56 pm

Post by kevlar » Sun Dec 17, 2006 3:09 pm

I've installed the x-fire mod, and in firefox it just asks if u want to use the program, mybe the same could be done for messenger ?

Lukage
Registered User
Posts: 28
Joined: Mon Jul 17, 2006 8:19 pm

Post by Lukage » Sun Dec 17, 2006 7:20 pm

I've installed this, but it seems that the links go to the users profiles. This happens in topic reply AND in the profiles.

For example: http://www.gb2gt.com/forum/profile.php? ... rofile&u=2

kevlar
Registered User
Posts: 28
Joined: Tue Dec 12, 2006 9:56 pm

Post by kevlar » Mon Dec 18, 2006 11:59 am

in firefox I take it ? Should work fine in internet explorer tho'

rev0
Registered User
Posts: 3
Joined: Wed Dec 20, 2006 12:40 am

Post by rev0 » Wed Dec 20, 2006 12:42 am

anyone got this working with firefox yet as 70% of my members use firefox...

Regards.

Gimpy2001
Registered User
Posts: 3
Joined: Mon Dec 25, 2006 10:20 am

Post by Gimpy2001 » Fri Jan 05, 2007 5:04 am

Lukage wrote: I've installed this, but it seems that the links go to the users profiles. This happens in topic reply AND in the profiles.

For example: http://www.gb2gt.com/forum/profile.php? ... rofile&u=2


Hey Lukage, I'm having the same problem as you are, or you had, I just went to your forum, and it seems you've firgured it out! Would you mind telling me how you fixed it?

I think the problem is in the admin_msn.php , but I sux in php so... i won't try anything on my own. :D

Thx in advance, :)

Phaegie
Registered User
Posts: 3
Joined: Mon Jul 31, 2006 11:21 am

Post by Phaegie » Thu Feb 08, 2007 9:25 am

Hey, does anybody fixed the problem?

:wink:

kkroo
Registered User
Posts: 729
Joined: Sat Dec 03, 2005 4:49 pm
Contact:

Post by kkroo » Fri Feb 09, 2007 7:21 pm

If you install the MOD correctly, then you shouldn't have this problem.
My MODs

Need a coder?

Enjoy my Mods? - Image

Phaegie
Registered User
Posts: 3
Joined: Mon Jul 31, 2006 11:21 am

Post by Phaegie » Fri Feb 09, 2007 7:27 pm

if I click on the add button, the URL's "msnim:add?contact=*@hotmail.com"

*(I have changed the adress ;-))

kkroo
Registered User
Posts: 729
Joined: Sat Dec 03, 2005 4:49 pm
Contact:

Post by kkroo » Fri Feb 09, 2007 7:38 pm

That is what the URL is suppose to be. It uses the msnim protocol which is part of MSN messenger. At the moment, this protocol is only supported by IE, but it is possible that it will work with future versions of firefox or MSN. The previous version of the mod used active x which only supported IE and will not support any other browsers. If someone could come up with an addon for firefox that defines the protocol, that would be great.
My MODs

Need a coder?

Enjoy my Mods? - Image

Mourgos
Registered User
Posts: 27
Joined: Thu Mar 01, 2007 8:02 am

Is this MOD compatible with WLM8?

Post by Mourgos » Tue Mar 06, 2007 7:46 am

First of all i want to congratulate kkroo about this great idea and thegreat mod that offered to us :)
I have a problem..
Is this MOD compatible with WLM8? Because i installed this mod and when i see in my profile (or anywhere else the mod is applied) i see my status as offline or with a question mark all the time, but i am online in my msn (i tried online,busy,away status). I also face this and with my friends' msn. I tried many msn server (i might omit some, don't know :S) but i never got the desired online status... If you can suggest me to do something i would appreciate it :) I love this mod :)

Post Reply

Return to “[2.0.x] MOD Database Releases”