Page 28 of 50

Posted: Fri Mar 02, 2007 5:34 am
by Prizem
I'm not sure if this was reported yet, but updating the config table fails when there's more than two columns. You should specify which fields you're using:
INSERT INTO phpbb_config ( `config_name` , `config_value` ) VALUES ('as_acp_version', '2.0.7');

Posted: Fri Mar 02, 2007 2:06 pm
by Alkimistus
Hello - i have installed 2.0.5 version and got an error few mins ago (otherwise, the mod has been working perfectly so far):

Fatal error: Call to undefined function: log_spam() in /xyz/forum/includes/usercp_register.php on line 357


SO i'm asking what could be wrong here:

Code: Select all

// Start Anti-Spam ACP MOD
	if ($as_triggers != '')
	{
		log_spam($as_triggers, $username, $user_id, $email, $lang['During_Registration'], sprintf($lang['Not_Test_Email_Header'], ($mode == 'register') ? $lang['Registering'] : $lang['Editing_Profile']));
	}
// End Anti-Spam ACP MOD

Posted: Fri Mar 02, 2007 6:53 pm
by EXreaction
Prizem wrote: I'm not sure if this was reported yet, but updating the config table fails when there's more than two columns. You should specify which fields you're using:
INSERT INTO phpbb_config ( `config_name` , `config_value` ) VALUES ('as_acp_version', '2.0.7');


Yes, I realized that it does not work perfectly the way I had it all the time. But the way you had it is far worse for compatibility. ;)
INSERT INTO phpbb_config ( config_name , config_value ) VALUES ('as_acp_version', '2.0.7');


Is what it should be. :)

Posted: Fri Mar 02, 2007 6:54 pm
by EXreaction
Alkimistus wrote: Hello - i have installed 2.0.5 version and got an error few mins ago (otherwise, the mod has been working perfectly so far):

Fatal error: Call to undefined function: log_spam() in /xyz/forum/includes/usercp_register.php on line 357


SO i'm asking what could be wrong here:

Code: Select all

// Start Anti-Spam ACP MOD
	if ($as_triggers != '')
	{
		log_spam($as_triggers, $username, $user_id, $email, $lang['During_Registration'], sprintf($lang['Not_Test_Email_Header'], ($mode == 'register') ? $lang['Registering'] : $lang['Editing_Profile']));
	}
// End Anti-Spam ACP MOD


Did you edit the usercp_register.php file?

If you or nobody else has edited it, that would mean that the functions_anti_spam_acp.php file is missing.

Posted: Mon Mar 05, 2007 11:20 am
by merv
hello,

whan I try to insall this with easy mod I get:

Error Detail:

Warning

FIND FAILED: In file [templates/AdInfinitum/profile_add_body.tpl] could not find:
name="confirm_code" size="{%:1}" maxlength="{%:2}"

Step 1 of 3
Processing completed successfully!

etc etc

Posted: Mon Mar 05, 2007 5:39 pm
by Alkimistus
EXreaction wrote:
Alkimistus wrote:Hello - i have installed 2.0.5 version and got an error few mins ago (otherwise, the mod has been working perfectly so far):

Fatal error: Call to undefined function: log_spam() in /xyz/forum/includes/usercp_register.php on line 357


SO i'm asking what could be wrong here:

Code: Select all

// Start Anti-Spam ACP MOD
	if ($as_triggers != '')
	{
		log_spam($as_triggers, $username, $user_id, $email, $lang['During_Registration'], sprintf($lang['Not_Test_Email_Header'], ($mode == 'register') ? $lang['Registering'] : $lang['Editing_Profile']));
	}
// End Anti-Spam ACP MOD


Did you edit the usercp_register.php file?

If you or nobody else has edited it, that would mean that the functions_anti_spam_acp.php file is missing.



I installed this mod with EasyMOD. NOthing custom made.... :?:

Posted: Mon Mar 05, 2007 6:47 pm
by Smeep
hmmm, just tried to install using EM.

Code: Select all

Critical Error

Function Trace: open_files[5]->modio_open[2]->modio_mkdirs[1]->ftp_mkdir_struct[3]

FTP ERROR: could not make directory [includes]
Current dir: [/www.paint-zone.co.uk/forum/admin/mods/Anti-Spam_ACP_207/processed]
MOD script line #273 :: FAQ :: Report
Means nothing to my crappy brain. Any ideas?

EDIT@ Oddly enough, I just ran it again and it installed no problems....

Posted: Wed Mar 07, 2007 4:23 am
by divinewrite
Hi,

I've just tried to upgrade from 1.1.0.2 to 2.0.7. I believe I followed all the install instructions correctly (and read the Read_Me_First.txt first).

When I tried to install the upgrade using the Install MODs, I got the following error.

Critical Error

FIND FAILED: In file [includes/functions.php] could not find:

WHERE user_id <> " . ANONYMOUS . "

MOD script line #312 :: FAQ :: Report


Any idea what I've done wrong (I assume it's me who's at fault here, as this is my first time upgrading a mod).

Cheers.

Posted: Wed Mar 07, 2007 1:25 pm
by EXreaction
merv wrote: hello,

whan I try to insall this with easy mod I get:

Error Detail:

Warning

FIND FAILED: In file [templates/AdInfinitum/profile_add_body.tpl] could not find:
name="confirm_code" size="{%:1}" maxlength="{%:2}"

Step 1 of 3
Processing completed successfully!

etc etc


That means your AdInfinitum is way out of date!

If you installed Anti-Spam ACP already, just make a backup of your AdInfinitum's profile_add_body.tpl, then copy the profile_add_body.tpl from subSilver over it and check to see if it looks roughly the same. If it looks fine, leave it, otherwise you will need to update that style manually and install the mod manually on that style.

Posted: Wed Mar 07, 2007 1:26 pm
by EXreaction
Alkimistus wrote:
EXreaction wrote:
Alkimistus wrote:Hello - i have installed 2.0.5 version and got an error few mins ago (otherwise, the mod has been working perfectly so far):

Fatal error: Call to undefined function: log_spam() in /xyz/forum/includes/usercp_register.php on line 357


SO i'm asking what could be wrong here:

Code: Select all

// Start Anti-Spam ACP MOD
	if ($as_triggers != '')
	{
		log_spam($as_triggers, $username, $user_id, $email, $lang['During_Registration'], sprintf($lang['Not_Test_Email_Header'], ($mode == 'register') ? $lang['Registering'] : $lang['Editing_Profile']));
	}
// End Anti-Spam ACP MOD


Did you edit the usercp_register.php file?

If you or nobody else has edited it, that would mean that the functions_anti_spam_acp.php file is missing.



I installed this mod with EasyMOD. NOthing custom made.... :?:


Have you had this installed for a while? Was it working fine for the whole time until just a while ago?

What other mods do you have installed?

Posted: Wed Mar 07, 2007 1:27 pm
by EXreaction
divinewrite wrote: Hi,

I've just tried to upgrade from 1.1.0.2 to 2.0.7. I believe I followed all the install instructions correctly (and read the Read_Me_First.txt first).

When I tried to install the upgrade using the Install MODs, I got the following error.

Critical Error

FIND FAILED: In file [includes/functions.php] could not find:

WHERE user_id <> " . ANONYMOUS . "

MOD script line #312 :: FAQ :: Report


Any idea what I've done wrong (I assume it's me who's at fault here, as this is my first time upgrading a mod).

Cheers.


What version of phpBB2 do you have?

Posted: Wed Mar 07, 2007 7:17 pm
by Alkimistus
EXreaction wrote:
Alkimistus wrote:
EXreaction wrote:
Alkimistus wrote:Hello - i have installed 2.0.5 version and got an error few mins ago (otherwise, the mod has been working perfectly so far):

Fatal error: Call to undefined function: log_spam() in /xyz/forum/includes/usercp_register.php on line 357


SO i'm asking what could be wrong here:

Code: Select all

// Start Anti-Spam ACP MOD
	if ($as_triggers != '')
	{
		log_spam($as_triggers, $username, $user_id, $email, $lang['During_Registration'], sprintf($lang['Not_Test_Email_Header'], ($mode == 'register') ? $lang['Registering'] : $lang['Editing_Profile']));
	}
// End Anti-Spam ACP MOD


Did you edit the usercp_register.php file?

If you or nobody else has edited it, that would mean that the functions_anti_spam_acp.php file is missing.



I installed this mod with EasyMOD. NOthing custom made.... :?:


Have you had this installed for a while? Was it working fine for the whole time until just a while ago?

What other mods do you have installed?



It worked perfectly .. except this last week. I don't have any clue. I've installed some mods before i did ACP one, but everything worked normally. It's version 2.0.5

Posted: Thu Mar 08, 2007 12:06 am
by chopstix
i tried to upgrade from ACP 1.1.02

and i get this messege
FIND FAILED: In file [includes/usercp_register.php] could not find:

// Start Anti-Spam ACP MOD
require($phpbb_root_path . 'includes/anti_spam_acp.' . $phpEx);
// End Anti-Spam ACP MOD



im a noob at this :oops:

Posted: Thu Mar 08, 2007 1:46 am
by divinewrite
EXreaction wrote: What version of phpBB2 do you have?


Hi EXreaction,

Thanks for replying, and great mod, btw!

Immediately before attempting to update to the latest version of anti-spam acp, I updated to the latest version of phpbb2 (i.e. 2.0.22). That operation was successful - no errors.

Cheers.

Posted: Thu Mar 08, 2007 11:50 pm
by EXreaction
Alkimistus wrote:
EXreaction wrote:
Alkimistus wrote:
EXreaction wrote:
Alkimistus wrote:Hello - i have installed 2.0.5 version and got an error few mins ago (otherwise, the mod has been working perfectly so far):

Fatal error: Call to undefined function: log_spam() in /xyz/forum/includes/usercp_register.php on line 357


SO i'm asking what could be wrong here:

Code: Select all

// Start Anti-Spam ACP MOD
	if ($as_triggers != '')
	{
		log_spam($as_triggers, $username, $user_id, $email, $lang['During_Registration'], sprintf($lang['Not_Test_Email_Header'], ($mode == 'register') ? $lang['Registering'] : $lang['Editing_Profile']));
	}
// End Anti-Spam ACP MOD


Did you edit the usercp_register.php file?

If you or nobody else has edited it, that would mean that the functions_anti_spam_acp.php file is missing.



I installed this mod with EasyMOD. NOthing custom made.... :?:


Have you had this installed for a while? Was it working fine for the whole time until just a while ago?

What other mods do you have installed?



It worked perfectly .. except this last week. I don't have any clue. I've installed some mods before i did ACP one, but everything worked normally. It's version 2.0.5


Check and make sure that all the edits for 2.0.5 are in place in the usercp_register.php file, and that includes/functions_anti_spam_acp.php still exists. :)