Attachment Mod

All new MODs released in our MOD Database will be announced in here. All support for released MODs needs to take place in here. No new MODs will be accepted into the MOD Database for phpBB2
Forum rules
READ: phpBB.com Board-Wide Rules and Regulations

On February 1, 2009 this forum will be set to read only as part of retiring of phpBB2.

Rating:

Excellent!
2035
71%
Very Good
444
16%
Good
175
6%
Fair
54
2%
Poor
156
5%
 
Total votes: 2864

User avatar
morpheus2matrix
Former Team Member
Posts: 9171
Joined: Wed Apr 10, 2002 7:31 pm
Location: France
Contact:

Post by morpheus2matrix » Fri Jul 16, 2004 7:50 pm

nathan42100 wrote: i dont know if this was asked before, but i have a forum with 3 templates, and the attachment only shows up on 1 template. whats the fix for this?


you need to edit the other template files and to upload the files of th eMOD in all your template folder
Former phpBB MOD-Team Member -

Forgive my bad English :(

No support by PM/Email - Thanks - You can thanks me here :) - Pay me for installing MOD's :lol:

BlaxLash
Registered User
Posts: 15
Joined: Wed Jan 16, 2002 3:09 pm

Post by BlaxLash » Fri Jul 16, 2004 9:10 pm

Maybe was my question awnserd before, but i cant find it in the search. Does anyone have a clue about my problem (see a few posts back...)

kokstitan
Registered User
Posts: 1
Joined: Fri Jul 16, 2004 9:05 pm
Location: dante.dl.am

Post by kokstitan » Fri Jul 16, 2004 9:15 pm

Hi there

I was definitively surprised, beacause, I succeeded installing the MOD at the first try. No Crash, No Reinstalling, No swearing ;)

Installing Attachment MOD with EasyMOD is really simple:
Just create the folder "yoursite.com/phpBB2/admin/mods/attach_mod/" on your server.
Then upload the whole local "attach_mod" folder and "attach_mod/docs/install.txt" to that folder.

Now run EasyMOD, install Attachment_MOD.

Now, it's nearly complete. You only have to run "www.yourdomain.com/phpBB2/install/mod_table_inst.php".

And tada - finished installation in less than 10 minutes!

Really great MOD!

:)
kokstitan
Take it easy - :D

thomas@stokecity.ca
Registered User
Posts: 4
Joined: Sat Jul 17, 2004 12:00 am

Administration Panel Issues

Post by thomas@stokecity.ca » Sat Jul 17, 2004 12:06 am

I just installed the Mod. It seems to be working fine, as I have tested and uploaded pictures. Here's the problem... when I go into the admin panel, I can't do anything with the new sections (Attachments and Extensions). I get the following message:

Template->make_filename(): Error - file does not exist

I get that even though the files are in the right directory... Any ideas?

Forget it... got it working... great!

User avatar
ThE-UnknowN
Registered User
Posts: 148
Joined: Wed Oct 10, 2001 8:23 am
Location: In your Computer
Contact:

Post by ThE-UnknowN » Sat Jul 17, 2004 11:19 pm

Now, the zillion dollar question is, will this mod work with pbpbb 2.0.10 ?
:wink:
http://www.chatvenue.com is finally taking shape.

Freecode
Registered User
Posts: 11
Joined: Wed Jun 25, 2003 2:21 am
Contact:

Post by Freecode » Sun Jul 18, 2004 2:11 am

Yes it iwll.

Im using 2.0.9 and i just installed attachment mod successfuly (finaly) and when i attach a file and try to download it it just takes me to a blank page and nothing happens. :?

Freecode
Registered User
Posts: 11
Joined: Wed Jun 25, 2003 2:21 am
Contact:

Post by Freecode » Sun Jul 18, 2004 11:00 am

nvm fixed.

User avatar
morpheus2matrix
Former Team Member
Posts: 9171
Joined: Wed Apr 10, 2002 7:31 pm
Location: France
Contact:

Post by morpheus2matrix » Sun Jul 18, 2004 12:18 pm

Yes, the MOD should work fine with phpBB 2.0.10
Former phpBB MOD-Team Member -

Forgive my bad English :(

No support by PM/Email - Thanks - You can thanks me here :) - Pay me for installing MOD's :lol:

BlaxLash
Registered User
Posts: 15
Joined: Wed Jan 16, 2002 3:09 pm

Post by BlaxLash » Sun Jul 18, 2004 2:43 pm

Can anyone help me with my problem? I still didn´t figure it out.
BlaxLash wrote: First of all, great mod!

I was wondering, if anyone knew how to resize images. Story is: a user uploads a picture, but the picture is i.e. bigger than 150X150. In that case, the file must me resized to the smaller format, and the proportions bust me kept intact. so for example when a image of 300 X 100 is submitted, it must be resized to 150 X 50.

I by the way know that there is a tumbnail option, but i don´t want to use this, couse i want to resize the posted pic itself... I found some things about resizing, but i cant find where the mod handles the posted images.

Who helps?

aimeerahn
Registered User
Posts: 2
Joined: Tue Jul 20, 2004 4:01 am

Post by aimeerahn » Tue Jul 20, 2004 4:09 am

Hi guys, I'm a bit new with PHP, so I'm sure I must have done something wrong...

my forum is brand new and has no previous mods. (only one theme change)

here is my test post:
http://denofangels.com/forums/viewtopic.php?p=26#26

I did the installation and uploaded all the files in the right folders ( I think..!).
but when I try to attach an image, only the text of the message shows up, not the attached file. I changed the ftp folder "files" so that people could upload to it (I think I did anyway).

it might be of note that I did get the standard attachment of profile icons to work... (so I guess that means that it is possible to upload items to my server via PHP) I just can't seem to get the attachment MOD to work properly.

When I go under new "attachements" section under the administrative panel... there are no text "questions" or text settings on the left part, there are only blanks with no lables.... so I have no idea how to configure anything. I'm guessing that one of my files must be wrong for the attachments configuration panel to be all weird...?

attachments also do not work in private MSGs.

if it helps at all, I'm using phpBB 2.0.8 and Safari 1.0.2. and mac OSX

should I just start over (leaving the files I already put up there...?) and just reupload everything and reedit everything....??? OR???

thanks for any help you can give me.

User avatar
morpheus2matrix
Former Team Member
Posts: 9171
Joined: Wed Apr 10, 2002 7:31 pm
Location: France
Contact:

Post by morpheus2matrix » Tue Jul 20, 2004 7:54 am

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Permissions for Attachment MOD are not here.....
Check your file auth.php.
Be sure you have uploaded al lthe files of the MOD in your Safari template
Former phpBB MOD-Team Member -

Forgive my bad English :(

No support by PM/Email - Thanks - You can thanks me here :) - Pay me for installing MOD's :lol:

DOUGALL
Registered User
Posts: 1
Joined: Thu Jun 17, 2004 11:32 am

Does this Mod work with 2.0.8?

Post by DOUGALL » Tue Jul 20, 2004 9:55 am

Can't seem to find any information to see if this modication works with Version 2.0.8? Could you please let me know if I can introduce this mod?

Many Thanks.

asinshesq
Registered User
Posts: 6266
Joined: Sun Feb 22, 2004 9:34 pm
Location: NYC
Name: Alan

Re: Does this Mod work with 2.0.8?

Post by asinshesq » Tue Jul 20, 2004 10:10 am

DOUGALL wrote: Can't seem to find any information to see if this modication works with Version 2.0.8? Could you please let me know if I can introduce this mod?

Many Thanks.


Yes. works in 2.08 (or 2.09 or 2.10 for that matter)

User avatar
morpheus2matrix
Former Team Member
Posts: 9171
Joined: Wed Apr 10, 2002 7:31 pm
Location: France
Contact:

Re: Does this Mod work with 2.0.8?

Post by morpheus2matrix » Tue Jul 20, 2004 10:50 am

asinshesq wrote:
DOUGALL wrote:Can't seem to find any information to see if this modication works with Version 2.0.8? Could you please let me know if I can introduce this mod?

Many Thanks.


Yes. works in 2.08 (or 2.09 or 2.10 for that matter)


I confirm that :)
Former phpBB MOD-Team Member -

Forgive my bad English :(

No support by PM/Email - Thanks - You can thanks me here :) - Pay me for installing MOD's :lol:

deyv
Registered User
Posts: 12
Joined: Tue Jul 20, 2004 3:18 pm

Post by deyv » Tue Jul 20, 2004 3:20 pm

Hi Guys,

I am trying to clean up my forum without pruning the messages. When I do a search in the attachmod control panel it always returns files from all the forums ignoring the forums I select to search from.

Anyone had this?

Post Reply

Return to “[2.0.x] MOD Database Releases”