Attachment Mod

All new MODs released in our MOD Database will be announced in here. All support for released MODs needs to take place in here. No new MODs will be accepted into the MOD Database for phpBB2
Forum rules
READ: phpBB.com Board-Wide Rules and Regulations

On February 1, 2009 this forum will be set to read only as part of retiring of phpBB2.

Rating:

Excellent!
2035
71%
Very Good
444
16%
Good
175
6%
Fair
54
2%
Poor
156
5%
 
Total votes: 2864

tearrek
Registered User
Posts: 29
Joined: Thu Aug 22, 2002 3:36 pm

Mine is Solved

Post by tearrek » Tue Nov 08, 2005 1:31 am

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:


I bought a new airlink mimo router and somehow the java filter was turned on or left on, this was what caused my problem.


Sorry,
Tearrek

User avatar
Ripper®
Registered User
Posts: 830
Joined: Sun Feb 20, 2005 2:54 am

Post by Ripper® » Tue Nov 08, 2005 3:12 pm

tearrek wrote: Okay after some testing it seems to be a filesize issue, anything larger than 20k get this error, i have set it up to allow 20mb files (very small memberbase)

Any ideas out there i am ready to pitch a fit heh


TIA,
Tearrek

Are you sure it's set to 20m and not 20k? It seems to me that your max limit is causing the problem, which would tell me the limit is set incorrectly.
What is the exact number in the box for upper limit?

Oooops. I just saw your last post. Nevermind. I was thinking you had a comma in your number..........

amper22
Registered User
Posts: 4
Joined: Tue Nov 08, 2005 8:03 am
Contact:

I cant get it to install

Post by amper22 » Tue Nov 08, 2005 4:24 pm

Ok i did everything it said but when i try to install the table it says an error..

User avatar
Galixte de EzCom
Registered User
Posts: 1041
Joined: Mon Oct 04, 2004 11:14 pm
Location: France
Name: Raphaël M.
Contact:

Post by Galixte de EzCom » Tue Nov 08, 2005 5:06 pm

Hi,

what is this error ?

@+.
Communau EzCom
📖 « Traductions d’extensions & styles pour phpBB 3.1.x & 3.2.x ».
📋 Lists of all extensions identified for phpBB 3.1.x & 3.2.x.
📋 Lists of all styles identified for phpBB 3.1.x & 3.2.x.
Image Tu as un forum et tu veux aussi un site web ? Regarde par ici.

calligraphycarol
Registered User
Posts: 1
Joined: Tue Nov 08, 2005 7:21 pm
Contact:

Post by calligraphycarol » Tue Nov 08, 2005 7:38 pm

hobo345 wrote: I'm having a problem as well. When I run mod_table_inst.php I get these errors:

Warning: mysql_connect(): Access denied for user: 'cs114210@localhost' (Using password: NO) in /home/cs114210/public_html/forum/db/mysql4.php on line 48

Warning: mysql_error(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /home/cs114210/public_html/forum/db/mysql4.php on line 330

Warning: mysql_errno(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /home/cs114210/public_html/forum/db/mysql4.php on line 331
phpBB : Critical Error

Could not connect to the database

:?:


We had a similar error and this fixed it.
I know this has been mentioned before, but it was hard to sift through all the posts to find out what worked for this particular error message. I'm still working on getting all the changes made to the files, but at least it installed! This worked for me:
#
#-----[ OPEN ]------------------------------------------
#
common.php

#
#-----[ FIND ]------------------------------------------
# around line 191
unset($dbpasswd);

#
#-----[ REPLACE WITH ]----------------------------------
#
// unset($dbpasswd);

#
#-----[ SAVE/CLOSE ALL FILES ]--------------------------
#

Thanks!
~Carol
http://www.1hourscrap.com
...Because Time is as Precious as Your Memories!
http://www.calligraphybycarol.com

pixelrider
Registered User
Posts: 2
Joined: Tue Oct 25, 2005 12:36 pm

Post by pixelrider » Tue Nov 08, 2005 7:43 pm

Hello :)

I've got a problem... :P

Tell me what COULD be unfortunatelly modified in any .tpl file, if I can't add an attachment under MSIE 6.0? Opera and Firefox works fine... that's strange...

baerenwurm
Registered User
Posts: 131
Joined: Wed Nov 06, 2002 2:38 pm
Location: Germany

Post by baerenwurm » Tue Nov 08, 2005 8:18 pm

I tried to update my Attachment Mod v2.3.11 to the recent one on my phpBB 2.0.18. If I try to run the attach_update_23x_to_latest.php it says "Could not connect to database".

chrisjchrisj
Registered User
Posts: 456
Joined: Mon Mar 07, 2005 7:17 pm

Permission denied ?

Post by chrisjchrisj » Tue Nov 08, 2005 10:01 pm

Can someone help me with these?

Warning: fopen(/tmp/m2f.log): failed to open stream: Permission denied in /home/public_html/phpbb/m2f/includes/pear/Log/file.php on line 202

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/public_html/phpbb/m2f/includes/pear/Log/file.php:202) in /home/public_html/phpbb/includes/sessions.php on line 206


Thanks.

User avatar
Ripper®
Registered User
Posts: 830
Joined: Sun Feb 20, 2005 2:54 am

Post by Ripper® » Tue Nov 08, 2005 11:41 pm

baerenwurm wrote: I tried to update my Attachment Mod v2.3.11 to the recent one on my phpBB 2.0.18. If I try to run the attach_update_23x_to_latest.php it says "Could not connect to database".


In the update file, add an include for config.php
Find this:

Code: Select all

$phpbb_root_path = './../';
include($phpbb_root_path.'extension.inc');
include($phpbb_root_path.'common.'.$phpEx);	
include($phpbb_root_path.'includes/sql_parse.'.$phpEx);
Add this:

Code: Select all

include($phpbb_root_path.'config.'.$phpEx);
It should work without it, but it doesn't.

lwj5
Registered User
Posts: 22
Joined: Tue Nov 08, 2005 2:37 am

help

Post by lwj5 » Wed Nov 09, 2005 4:01 am

they say

phpBB : Critical Error

Could not connect to the database

lwj5
Registered User
Posts: 22
Joined: Tue Nov 08, 2005 2:37 am

when i installing

Post by lwj5 » Wed Nov 09, 2005 4:47 am

when i installing i go to http://r4zor.byethost33.com/forum/insta ... e_inst.php

cannot connect to database

ilikechowfun
Registered User
Posts: 106
Joined: Fri Aug 12, 2005 4:14 am
Contact:

Post by ilikechowfun » Wed Nov 09, 2005 5:44 am

when someone makes a name like this c('.'c) it gets some sql error but every other username works. anyone know how to fix?

baerenwurm
Registered User
Posts: 131
Joined: Wed Nov 06, 2002 2:38 pm
Location: Germany

Post by baerenwurm » Wed Nov 09, 2005 6:33 am

Ripper® wrote: Add this:

Code: Select all

include($phpbb_root_path.'config.'.$phpEx);

Thanks!
lwj5 wrote: they say

phpBB : Critical Error

Could not connect to the database
lwj5 wrote: when i installing i go to http://r4zor.byethost33.com/forum/insta ... e_inst.php

cannot connect to database


See Ripper®s post:

In in mod_table_inst.php find this:

Code: Select all

$phpbb_root_path = './../';
include($phpbb_root_path.'extension.inc');
include($phpbb_root_path.'common.'.$phpEx);
And add this:

Code: Select all

include($phpbb_root_path.'config.'.$phpEx);

huayaunjie
Registered User
Posts: 7
Joined: Wed Nov 09, 2005 9:20 am

Post by huayaunjie » Wed Nov 09, 2005 10:34 am

i have any problem. i modify all file and upload all file from mod to phpbb. i install mod db already. it's not any error. But my problem is when submit reply it's not show image. can u help me?

baerenwurm
Registered User
Posts: 131
Joined: Wed Nov 06, 2002 2:38 pm
Location: Germany

Post by baerenwurm » Wed Nov 09, 2005 2:08 pm

I have another (small) problem:

The attachment quota stuff is displayed twice in the users' profiles:

http://www.quentintarantino.de/profile. ... file&u=704

Post Reply

Return to “[2.0.x] MOD Database Releases”