Attachment Mod

All new MODs released in our MOD Database will be announced in here. All support for released MODs needs to take place in here. No new MODs will be accepted into the MOD Database for phpBB2
Forum rules
READ: phpBB.com Board-Wide Rules and Regulations

On February 1, 2009 this forum will be set to read only as part of retiring of phpBB2.

Rating:

Excellent!
2035
71%
Very Good
444
16%
Good
175
6%
Fair
54
2%
Poor
156
5%
 
Total votes: 2864

User avatar
SupremeWeapon
Registered User
Posts: 593
Joined: Mon Feb 17, 2003 12:48 pm
Location: Battle Creek, Mi
Contact:

Post by SupremeWeapon » Sun May 25, 2003 12:13 am

SupremeWeapon wrote:
morpheus2matrix wrote:
SupremeWeapon wrote:
Warning: upload_max_filesize of 2097152 bytes exceeded




thats wot im getting.. upload size per attachment is 5mb...... wot could be the deal here?

im runing apache 1.3.27 php 4.2.3 mysql 3x


check the value of your upload_max_filesize in your php.ini



umm i did check and this is wot i see...

;;;;;;;;;;;;;;;;
; File Uploads ;
;;;;;;;;;;;;;;;;

; Whether to allow HTTP file uploads.
file_uploads = On

; Temporary directory for HTTP uploaded files (will use system default if not
; specified).
;upload_tmp_dir =

; Maximum allowed size for uploaded files.
upload_max_filesize = 5M


i raised it to 30 and it still gave me the 2 m limit error




Still waiting for help wit this....

Mandee
Registered User
Posts: 3
Joined: Sun May 25, 2003 1:13 am

Post by Mandee » Sun May 25, 2003 1:20 am

Hi guys,

Just wondering if anyone can help me out on this. My forum is totally down, no one is able to login in at all as they get the general error code as pasted below. Has anyone had this. I have been told that it is because of the attachment mod installed?!?!?!

I am all new to this and wouldnt have a clue how to start fixing the problem.

Thanks for your help :)

Mandee


General Error

Failed obtaining forum access control listsSELECT a.forum_id, a.auth_view, a.auth_mod FROM phpbb_auth_access a, phpbb_user_group ug, phpbb_groups g WHERE ug.user_id = AND a.group_id = ug.group_id AND g.group_id = ug.group_id AND ug.user_pending = 0 GROUP BY a.forum_id ORDER BY g.group_single_user DESC

zerokewlz
Registered User
Posts: 385
Joined: Tue Apr 23, 2002 1:02 am
Contact:

Post by zerokewlz » Sun May 25, 2003 1:33 am

sobee wrote: Damn, any easier to install this attachment mod without going through all these steps.. I wish it was as easy as to install a template ;P


Mine I just used the preedited files... It took me about 10 mins once i got all my problems worked out, however it did mess with my site layout slighly.

User avatar
morpheus2matrix
Former Team Member
Posts: 9171
Joined: Wed Apr 10, 2002 7:31 pm
Location: France
Contact:

Post by morpheus2matrix » Sun May 25, 2003 12:35 pm

@ SupremeWeapon : sorry, i've no idea :cry:
Former phpBB MOD-Team Member -

Forgive my bad English :(

No support by PM/Email - Thanks - You can thanks me here :) - Pay me for installing MOD's :lol:

sunset866
Registered User
Posts: 26
Joined: Mon May 19, 2003 6:04 pm

Post by sunset866 » Sun May 25, 2003 3:43 pm

Is there any way to remove the attachment box that appears in the
post when you´ve uploaded a picture?

It´s a box where it say´s file size, description and number of views.
I think it´s quite annoying and I just want the picture to be seen
and not this silly box.

thank you

zerokewlz
Registered User
Posts: 385
Joined: Tue Apr 23, 2002 1:02 am
Contact:

Post by zerokewlz » Sun May 25, 2003 5:36 pm

Is there a way to possibly view the top 5 newest downloads, and the top 5 most downloaded and put that as an includes on a website?

Or, is there a way to include just the attachments and there download links on a site.

LLivingLarge
Registered User
Posts: 37
Joined: Mon May 19, 2003 3:20 am

Post by LLivingLarge » Sun May 25, 2003 5:59 pm

I'd like to see this mod become ECM (EasyMOD compatible)

User avatar
morpheus2matrix
Former Team Member
Posts: 9171
Joined: Wed Apr 10, 2002 7:31 pm
Location: France
Contact:

Post by morpheus2matrix » Sun May 25, 2003 7:30 pm

@ zerokewlz : try this http://www.opentools.de/board/viewtopic.php?t=584


@ LLivingLarge : due to the complexity of this MOD, i think this could take a long time
Former phpBB MOD-Team Member -

Forgive my bad English :(

No support by PM/Email - Thanks - You can thanks me here :) - Pay me for installing MOD's :lol:

Questions
Registered User
Posts: 705
Joined: Mon Sep 30, 2002 11:06 pm
Location: Cyberspace Learning: PHP & MySQL
Contact:

Post by Questions » Sun May 25, 2003 7:48 pm

yeh it could....OH MAN it'd take a LONG, VERY LONG TIME!!!

lol
I will Install MODs to your forum, or install a fresh phpBB 2.0.10 to your host for reasonable prices.
Contact me via AIM @: Gam LDub


(Please note: I use paypal as my money transaction, so before you contact me to do any work to your site, make sure you have one. Thank you.)

zerokewlz
Registered User
Posts: 385
Joined: Tue Apr 23, 2002 1:02 am
Contact:

Post by zerokewlz » Mon May 26, 2003 12:30 am

morpheus2matrix wrote: @ zerokewlz : try this http://www.opentools.de/board/viewtopic.php?t=584


@ LLivingLarge : due to the complexity of this MOD, i think this could take a long time


Not EXACTLY what I was thinking, but i installed it anyhow.

I am talking where I can only take the text and link part of the attachements...

User avatar
hshah
Registered User
Posts: 357
Joined: Sun May 25, 2003 7:23 am
Location: Utopia

help!

Post by hshah » Mon May 26, 2003 4:22 pm

I downloaded the MOD from the first page and unzipped it on my machine. Then using a FTP program I uploaded all the files in the "root" folder and then ran the install file (mod_table_inst.php) in the "install" folder from my website.

http://members.lycos.co.uk/studentforums/phpbb

When I ran this install file, all this text came up and at the end of each paragraph it said complete.

I tried to run the other file (attach_update_23x_to_latest.php) it said

Wrong Attachment Version detected.
Please update your Attachment Mod (VATTACH_VERSION) to at least Version 2.2.1 before you update to 2.3.7.

So I ignored this. When I went to the forums to post something, I saw no change, and this is when I realised that it had not worked! I also found that it was much simpler than described so have I missed something?

Someone Please HELP!

Thanks

User avatar
nedostizni
Registered User
Posts: 391
Joined: Tue Mar 04, 2003 7:25 pm

Post by nedostizni » Mon May 26, 2003 5:52 pm

I am attemting to install attach_mod too. So to avoid this (like in last post) i should backup my base, shouldn`t I?

User avatar
morpheus2matrix
Former Team Member
Posts: 9171
Joined: Wed Apr 10, 2002 7:31 pm
Location: France
Contact:

Post by morpheus2matrix » Mon May 26, 2003 6:11 pm

@ stduentforums : if you have never installed the Attachment MOD, you don't need to run attach_update_23x_to_latest.php, but only mod_table_inst.php :wink:

Then, you have to modify the files of phpBB like it's said in the file install.txt (or used the pre-modified files into the contrib folder if you have no other MOD's installed), and finnaly, upload all the files of the MOD (check in the root folder) : the locations where the files should be placed is written in the file install.txt

@ nedostizni : yes, you should do it before trying to install any MOD's which alter the database :wink:
Former phpBB MOD-Team Member -

Forgive my bad English :(

No support by PM/Email - Thanks - You can thanks me here :) - Pay me for installing MOD's :lol:

User avatar
nedostizni
Registered User
Posts: 391
Joined: Tue Mar 04, 2003 7:25 pm

Post by nedostizni » Mon May 26, 2003 6:17 pm

Thanks but now i finf out that myLycos is not suporting attach. So i have looked up to: http://www.phpbb.com/phpBB/viewtopic.php?t=26108 and there are 3 free web hostings that suport php and mysql.
The one si Lycos, and the two others are:
http://www.multimania.com/
and:
http://www.spaceports.com/ (gaves unlimited space ???)
Wich one from this two should i take?

User avatar
mrtaz4u
Registered User
Posts: 246
Joined: Mon Nov 11, 2002 4:55 am
Location: new york
Contact:

Post by mrtaz4u » Mon May 26, 2003 8:24 pm

i can attach in private message but not when i post in the forum.

i read this in the doc help

10.4 I am able to attach files in Private Messages, but with normal Posts i cannot Attach files
You may have made a mistake while editing your includes/auth.php file, please re-check this file.
The line to be added has to be placed AFTER the closing brace, and not Before it.

If this was not the error, please check if you have edited and uploaded your posting_body.tpl file.


but everthing is correct.

here is a copy of my posting body.tpl file

http://bl4bm.org/posting_body.txt

Post Reply

Return to “[2.0.x] MOD Database Releases”