Page 1066 of 1475

Posted: Fri Jul 14, 2006 11:18 pm
by Qudeid
Ehm, I just followed the instructions

absolute path?

Posted: Fri Jul 14, 2006 11:29 pm
by Sergeyzh
Hi,

I am sorry if this question has been asked before, but I was unable to find anything by using the search.
I am currently building my forum and have installed the attachement mod. The attachement part works great. I can upload the file to my ftp with no problem. It goes to my /forums/files folder. However, when I try to download the file, it just loads me a page that says "PK□□□."

I know that this has something to do with my configurations. The file can upload, so the mod works. It just cant seem to find the file on my ftp to upload it to others. The directions on the file paths were quite confusing and I could not figure out how to find the FTP path to my upload directory. This is probably my problem. Could someone please tell me how to find the "complete home path?"

Thanks

Posted: Fri Jul 14, 2006 11:37 pm
by madpwr1
Qudeid wrote: Ehm, I just followed the instructions


would you be able to send me these files that you modified to madpwr1@gmail.com or just post them up here using code tags?

posting_attachments.php, displaying.php, functions_thumbs.php, lang_admin_attach.php, lang_main_attach.php, viewtopic_attach_body.tpl

Posted: Fri Jul 14, 2006 11:51 pm
by JJLodge
help please :)

i installed this mod works a treat now well after i corrected a typo lol, one prob is though since installing it when a PM is sent it shows the sender but noting in the subject, its completly empty ??

please help, obviously a very big part of the forum i am now missing

James

Posted: Fri Jul 14, 2006 11:53 pm
by DavidIQ
JJLodge wrote: help please :)

i installed this mod works a treat now well after i corrected a typo lol, one prob is though since installing it when a PM is sent it shows the sender but noting in the subject, its completly empty ??

please help, obviously a very big part of the forum i am now missing

James

Is this when looking at the list of PMs or...?

Posted: Fri Jul 14, 2006 11:56 pm
by JJLodge
yes its when i clcik on where it says you have * number of pm's

James

Posted: Sat Jul 15, 2006 12:00 am
by Qudeid
@madpwr1: The problem is, that I'm using the german language-files. And I actually don't feel like translating them. The others, though, I could send you... But why not try to do it again? Is there any error or so?

@My question: Could anyone help me out? Please? I know it's just an aesthetics thingy.. but.. It would be great, you know...

Posted: Sat Jul 15, 2006 12:10 am
by DavidIQ
Actually madpwr1...it's probably not working right for Qudeid either. I just did the edits and I have the same symptoms as you're having. The only way that he/she is getting it to work is if they have the minimum thumbnail filesize value set. Tracing the edits to see what's going on...

Posted: Sat Jul 15, 2006 12:38 am
by DavidIQ
madpwr1 wrote:
Qudeid wrote:Ehm, I just followed the instructions


would you be able to send me these files that you modified to madpwr1@gmail.com or just post them up here using code tags?

posting_attachments.php, displaying.php, functions_thumbs.php, lang_admin_attach.php, lang_main_attach.php, viewtopic_attach_body.tpl

Ok...after an hour of toying around with the files from that other mod I'm able to fix the problem you're having. Make sure you have thumbnails set to yes...well actually that doesn't really matter the way this was written :roll:

Here's the additional changes:

Code: Select all

# 
#-----[ OPEN ]------------------------------------------ 
# 
attach_mod/includes/functions_thumbs.php

# 
#-----[ FIND ]------------------------------------------ 
# 
	if (!$img_filesize || $img_filesize <= $min_filesize)
	{
		return false;
	}

	list($width, $height, $type, ) = getimagesize($source);

# 
#-----[ REPLACE WITH ]------------------------------------------ 
# 
	list($width, $height, $type, ) = getimagesize($source);

	if (!(($width > intval($attach_config['img_link_width'])) || ($height > intval($attach_config['img_link_height']))))
	{
		if (!$img_filesize || $img_filesize <= $min_filesize)
		{
			return false;
		}
	}
Here's the example:
http://www.davidiq.net/phpBB2/viewtopic.php?t=3

Posted: Sat Jul 15, 2006 12:48 am
by DavidIQ
Oh yeah...and on that one I know it looks a tad different from what you end up with after you install that mod but I didn't like the edits that guy did to the template files so I left out the template edits. Still works fine but in my case I probably could have left out all (or most) edits done to displaying.php.

Posted: Sat Jul 15, 2006 12:55 am
by DavidIQ
Qudeid wrote: Hi there,

My actual state is that I have the Attachment-Mod installed and this "thumbnail to dimension" thingy. Everything works properly.

But, since in the thumbnail to dimension thingy is no comment integrated (you know, the "comment" you can type in when uploading your attachment), I added it manually. There is no problem with that.
The only thing I want to "fix" now is: If there is no comment at all, I don't want this cell under the thumbnail to be there.

I don't have any idea how to achieve that. It would be possible if there were the possibility of php in the templates. But isn't there any other way to get that? Okay, it's nothing too important. It would really be nice, though.

thanks to you in advance

Qudeid

Oh.. and the topic (for an example) is this one: http://wv.awardspace.com/WV/viewtopic.php?p=21#21 (Sorry it's german, but I guess you'll get the idea)

This will take some time as the comment gets added separately for every file type posted. I know how to do it but it'll have to wait until later.

FTP Upload

Posted: Sat Jul 15, 2006 1:18 am
by OKCRandy
I am getting this error and at a loss as to how to fix it.

Could not upload files to ftp directory: '/web/okcrandy.com/phpBB2/upload'. Please check your FTP Settings.

The information for my phpbb server is:

ftp.okcrandy.com

ftp path:
/web/okcrandy.com/phpBB2/

Uploads location:/web/okcrandy.com/phpBB2/upload

ftp client example of my connection:
Image

The information entered in Attachment Mod:

FTP Upload Server: ftp.okcrandy.com

FTP Path to your upload directory: /web/okcrandy.com/phpBB2/upload

Download Link to FTP Path : upload

Then of course the username and password for my ftp provider.

Posted: Sat Jul 15, 2006 2:27 am
by DavidIQ
Turn off the FTP option. You don't need that if you're hosting the files in the same place you're hosting your forum.

Posted: Sat Jul 15, 2006 2:30 am
by madpwr1
DavidIQ wrote:
madpwr1 wrote:
Qudeid wrote:Ehm, I just followed the instructions


would you be able to send me these files that you modified to madpwr1@gmail.com or just post them up here using code tags?

posting_attachments.php, displaying.php, functions_thumbs.php, lang_admin_attach.php, lang_main_attach.php, viewtopic_attach_body.tpl

Ok...after an hour of toying around with the files from that other mod I'm able to fix the problem you're having. Make sure you have thumbnails set to yes...well actually that doesn't really matter the way this was written :roll:



That got the thumbnails to show up now! thanks for the help ... now there needs to be some appearance changes made and it'll be perfect ... would you happen to know what i need to change to change the size of the thumbnail shown and which file contains the lines and box etc that appear around the images?

Posted: Sat Jul 15, 2006 2:39 am
by DavidIQ
To change the thumbnail size just change $max_width = 150; in functions_thumbs.php to whatever you'd like. It was 400 before. As far as the tables go you'll just need to edit viewtopic_attach_body.tpl. Like I said...I don't like what the mod author did with the tables so I kept the original file as is. The changes he made basically place the attachments all in one row in the case there's more than one.