Attachment Mod

All new MODs released in our MOD Database will be announced in here. All support for released MODs needs to take place in here. No new MODs will be accepted into the MOD Database for phpBB2
Forum rules
READ: phpBB.com Board-Wide Rules and Regulations

On February 1, 2009 this forum will be set to read only as part of retiring of phpBB2.

Rating:

Excellent!
2035
71%
Very Good
444
16%
Good
175
6%
Fair
54
2%
Poor
156
5%
 
Total votes: 2864

ivirtua
I've Been Banned!
Posts: 211
Joined: Mon Mar 06, 2006 5:45 pm

Post by ivirtua »

How can I find what version of attachment mod Im running so I can upgrade?

ivirtua
I've Been Banned!
Posts: 211
Joined: Mon Mar 06, 2006 5:45 pm

Post by ivirtua »

I looked in attachment_mod.php

Does this mean I have Attachment mod 1.6?

Code: Select all

* @package attachment_mod
* @version $Id: attachment_mod.php,v 1.6 2005/11/06 18:35:43 acydburn Exp $
* @copyright (c) 2002 Meik Sievertsen
* @license http://opensource.org/licenses/gpl-license.php GNU Public License 

killyouall
Registered User
Posts: 523
Joined: Tue Oct 18, 2005 3:04 am
Contact:

Post by killyouall »

Code: Select all

Warning: imagegif(): Unable to open '/home/kazuma/public_html/Forums/files/thumbs/t_keyboardsmash_190.gif' for writing in /home/kazuma/public_html/Forums/attach_mod/includes/functions_thumbs.php on line 209

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/kazuma/public_html/Forums/attach_mod/includes/functions_thumbs.php:209) in /home/kazuma/public_html/Forums/includes/page_header.php on line 554

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/kazuma/public_html/Forums/attach_mod/includes/functions_thumbs.php:209) in /home/kazuma/public_html/Forums/includes/page_header.php on line 556

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/kazuma/public_html/Forums/attach_mod/includes/functions_thumbs.php:209) in /home/kazuma/public_html/Forums/includes/page_header.php on line 557

its waht im getting when im doing an attachment

http://www.ao.suggestionsite.com/Forums/

test3 test
name pass


also the gd is installed for thumbnails

User avatar
saturdaze
Registered User
Posts: 1
Joined: Mon Aug 07, 2006 1:34 am

Thumbs UP from a TOTAL NOVICE

Post by saturdaze »

With ABSOLUTELY NO knowledge of PHP I now have a fully functional Bulletin Board with users having the ability to post pictures from their PC using the Attach_Mod. After being stunned by all the problems that were posted, I noticed a common theme . . . read the instructions.

The instructions are clear (even to me!) and the implementation of the PHPBB and then modified with the Attach_Mod gave a flawless, problem-free site. A big thank you to Acyd Burn and the whole PHPbb development crew.

Recommendation to all: read the instructions . . . they actually work! :D

Note added: This is meant to be encouragement for newbies, not as chastisement for those who, I am sure, are struggling with deeper issues than a mere installation.
Last edited by saturdaze on Mon Aug 07, 2006 6:21 am, edited 1 time in total.

killyouall
Registered User
Posts: 523
Joined: Tue Oct 18, 2005 3:04 am
Contact:

Post by killyouall »

wow grat post man i feel enlightned i think ill go mediate under a waterfall


lol not
but congrads on the install of the mod

sjmjr
Registered User
Posts: 1
Joined: Mon Aug 07, 2006 2:54 am

attaching files

Post by sjmjr »

i installed attachment mod and have the control panels in adminstration but dont see any way to actually attach files in posts.
any help would be greatly appreciated.

User avatar
DavidIQ
Customisations Team Leader
Customisations Team Leader
Posts: 17183
Joined: Thu Jan 06, 2005 1:30 pm
Location: Fishkill, NY
Name: David Colón
Contact:

Post by DavidIQ »

killyouall wrote:

Code: Select all

Warning: imagegif(): Unable to open '/home/kazuma/public_html/Forums/files/thumbs/t_keyboardsmash_190.gif' for writing in /home/kazuma/public_html/Forums/attach_mod/includes/functions_thumbs.php on line 209

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/kazuma/public_html/Forums/attach_mod/includes/functions_thumbs.php:209) in /home/kazuma/public_html/Forums/includes/page_header.php on line 554

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/kazuma/public_html/Forums/attach_mod/includes/functions_thumbs.php:209) in /home/kazuma/public_html/Forums/includes/page_header.php on line 556

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/kazuma/public_html/Forums/attach_mod/includes/functions_thumbs.php:209) in /home/kazuma/public_html/Forums/includes/page_header.php on line 557

its waht im getting when im doing an attachment

http://www.ao.suggestionsite.com/Forums/

test3 test
name pass


also the gd is installed for thumbnails

You need to create a thumbs folder in your files folder and set it to 777.
Apply to become a Jr. Extension Validator
My extensions | In need of phpBB services? | Was I helpful today?
No unsolicited PMs unless you're planning on asking for paid help.

killyouall
Registered User
Posts: 523
Joined: Tue Oct 18, 2005 3:04 am
Contact:

Post by killyouall »

DavidIQ wrote:
killyouall wrote:

Code: Select all

Warning: imagegif(): Unable to open '/home/kazuma/public_html/Forums/files/thumbs/t_keyboardsmash_190.gif' for writing in /home/kazuma/public_html/Forums/attach_mod/includes/functions_thumbs.php on line 209

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/kazuma/public_html/Forums/attach_mod/includes/functions_thumbs.php:209) in /home/kazuma/public_html/Forums/includes/page_header.php on line 554

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/kazuma/public_html/Forums/attach_mod/includes/functions_thumbs.php:209) in /home/kazuma/public_html/Forums/includes/page_header.php on line 556

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/kazuma/public_html/Forums/attach_mod/includes/functions_thumbs.php:209) in /home/kazuma/public_html/Forums/includes/page_header.php on line 557

its waht im getting when im doing an attachment

http://www.ao.suggestionsite.com/Forums/

test3 test
name pass


also the gd is installed for thumbnails

You need to create a thumbs folder in your files folder and set it to 777.




there is already

Aliniuz
Registered User
Posts: 310
Joined: Fri Jun 23, 2006 6:12 am
Contact:

Post by Aliniuz »

DavidIQ wrote:
Aliniuz wrote:I have a big big problem with the attachment MOD !
When I or a simple user want to attach an image to the post after we attach the image and after we post and review the message the image doesn't appears !! What should I do ?
Please its urgent ! Thanks.

Do you have a redirection mod where it skips the confirmation page after the posting?

yes I have . why ?

kojack0
Registered User
Posts: 3
Joined: Mon Aug 07, 2006 8:25 am

Post by kojack0 »

Don't worry - I've sorted it out
Last edited by kojack0 on Mon Aug 07, 2006 8:49 am, edited 2 times in total.

User avatar
Jim_UK
Former Team Member
Posts: 18478
Joined: Tue Oct 12, 2004 5:36 pm
Location: Darwen N.West UK

Post by Jim_UK »

In the Attachment mod download there is a folder called subSilver that contains 6 template files and an admin directory.

Those 6 files must be added to each theme that you use and the contents of the admin directory contained within the subSilver must be added to the Admin directory in each theme that you use.

Jim
The truth is out there.
Unfortunately they will not let you anywhere near it!

kojack0
Registered User
Posts: 3
Joined: Mon Aug 07, 2006 8:25 am

Help Again

Post by kojack0 »

Ok, this is a perculiar issue.

I now cannot post a POLL, or add an Attachment. I can just post text and that's all.

Whenever I Browse for a file, that works fine. But as soon as I click "Add attachment" the web-browser just sits there thinking...

And after I cancel it, I looked in the "files" folder and a 1kB file with the name of the attachment is there - but nothing else.

If you can help, that'd be GREAT!

-------
Update - I know this sounds strange, but I didn't do anything and now it appears to be working. Not sure why, but anyway.... I'll let you know if I have any problems! Cheers! :roll:
Last edited by kojack0 on Mon Aug 07, 2006 10:03 am, edited 1 time in total.

ivirtua
I've Been Banned!
Posts: 211
Joined: Mon Mar 06, 2006 5:45 pm

Post by ivirtua »

How do I find the version number of Attachment Mod?

User avatar
Jim_UK
Former Team Member
Posts: 18478
Joined: Tue Oct 12, 2004 5:36 pm
Location: Darwen N.West UK

Re: Help Again

Post by Jim_UK »

kojack0

It is not a good idea to edit your post after a fix has been posted - How does that help others with the same problem?

Jim
The truth is out there.
Unfortunately they will not let you anywhere near it!

kojack0
Registered User
Posts: 3
Joined: Mon Aug 07, 2006 8:25 am

Re: Help Again

Post by kojack0 »

Jim_UK wrote: kojack0

It is not a good idea to edit your post after a fix has been posted - How does that help others with the same problem?

Jim


Sure, I understand. No problems.

Post Reply

Return to “[2.0.x] MOD Database Releases”