Attachment Mod

All new MODs released in our MOD Database will be announced in here. All support for released MODs needs to take place in here. No new MODs will be accepted into the MOD Database for phpBB2
Forum rules
READ: phpBB.com Board-Wide Rules and Regulations

On February 1, 2009 this forum will be set to read only as part of retiring of phpBB2.

Rating:

Excellent!
2035
71%
Very Good
444
16%
Good
175
6%
Fair
54
2%
Poor
156
5%
 
Total votes: 2864

doomtop
Registered User
Posts: 3
Joined: Fri Sep 05, 2008 8:11 pm

Re: Attachment Mod

Post by doomtop »

That was it!

I made the edit, but somehow it was on the wrong line and basically was commented out.

Thanks for pointing out where I went wrong, saved me a bunch of time. Much appreciated!!
User avatar
DavidIQ
Customisations Team Leader
Customisations Team Leader
Posts: 17261
Joined: Thu Jan 06, 2005 1:30 pm
Location: Fishkill, NY
Name: David Colón
Contact:

Re: Attachment Mod

Post by DavidIQ »

Glad to have been of service :ugeek:
Apply to become a Jr. Extension Validator
My extensions | In need of phpBB services? | Was I helpful today?
No unsolicited PMs unless you're planning on asking for paid help.
jnse
Registered User
Posts: 10
Joined: Fri Apr 27, 2007 7:34 am

Re: Attachment Mod

Post by jnse »

Is it possible to convert a phpBB2 (2.0.22) forum, that uses Attachment mod, to a phpBB3 forum and still see all the images that's been posted?
Thanks.
momentum
Registered User
Posts: 1505
Joined: Thu Sep 20, 2007 4:07 am
Location: Melbourne, Australia

Re: Attachment Mod

Post by momentum »

Yes. When converting to v3 all of the attachments will be retained.

Craig.
QOTY: phpBB is free, good hosting is not. - robert (Lumpy Burgertushie)
comboman
Registered User
Posts: 10
Joined: Thu Sep 11, 2008 5:22 am

Re: Attachment Mod

Post by comboman »

Hello all,

This is my first post here, although I have been a reader for a long time.

I have this wonderful "Attachment mode" working correctly in my forum, but now I have added two combos to my "Posting" page. The problem is that, when the user uploads an attachment, the posting page is reloaded (as usual with this mode to show the uploaded file and wait for another attachment). After this reload, all the data introduced in the form is recovered and shown correctly.... except for my new combos.

This is one of the combos that I have added to "posting_body.tpl"

Code: Select all

<select name="tipo"><option value="0">perro</option><option value="1">gato</option></select>
"tipo" is something that I am storing in my data base. When mode is "newtopic" I am setting "tipo" to 0, and I "select" this value with this javascript on "initialize"

Code: Select all

document.post.tipo.options[{TIPO}].selected= true;
With this, when mode is "newtopic", the default combo selection is "perro".

When mode is "edit" I set "tipo" to the value stored in the data base.

The problem comes when I start a new topic. I fulfil the form including the combo but I have not submited anything yet. Now I attach a file and the posting page is reloaded. Everything that I wrote in the form comes back correctly, but not the combo slection that I made.

I think that the problem is that it is not a new topic (therefore "tipo" is not set anywhere and {TIPO} is empty , and in the other hand, as I have not submitted the post yet, there is nothing stored on my database, therefore, {TIPO} is still empty --> It produces a javascript error.

Could any of you help me with this?.

Thanks
User avatar
DavidIQ
Customisations Team Leader
Customisations Team Leader
Posts: 17261
Joined: Thu Jan 06, 2005 1:30 pm
Location: Fishkill, NY
Name: David Colón
Contact:

Re: Attachment Mod

Post by DavidIQ »

That's not an attachment mod problem as I bet that if you add polls to the posting the same thing happens. You'll need to get help in the 2.0 support forum. All I can tell you is that you're not persisting the value on your page postback like the message textbox does.
Apply to become a Jr. Extension Validator
My extensions | In need of phpBB services? | Was I helpful today?
No unsolicited PMs unless you're planning on asking for paid help.
comboman
Registered User
Posts: 10
Joined: Thu Sep 11, 2008 5:22 am

Re: Attachment Mod

Post by comboman »

Thanks David,

I know that it is not a problem of the Attachment mode itself. It has been working perfectly in my forum for a long time. It is just that I thought that somebody with knoledge about how the "page postback" is performed could help me.

I will try to get help in the 2.0 support forum.

Cheers,
Isaac
User avatar
DavidIQ
Customisations Team Leader
Customisations Team Leader
Posts: 17261
Joined: Thu Jan 06, 2005 1:30 pm
Location: Fishkill, NY
Name: David Colón
Contact:

Re: Attachment Mod

Post by DavidIQ »

I'll lurk around for your post when it arrives. I wasn't trying to brush you off...just directing you to the right place in case someone else has a quick fix for it. Tech support usually doesn't browse around the MOD forums.
Apply to become a Jr. Extension Validator
My extensions | In need of phpBB services? | Was I helpful today?
No unsolicited PMs unless you're planning on asking for paid help.
comboman
Registered User
Posts: 10
Joined: Thu Sep 11, 2008 5:22 am

Re: Attachment Mod

Post by comboman »

It´s OK. My english is not too good and my post could seem what I didn´t mean.
I appreciate your effort to redirect me to the correct place. See you there.
Thanks
Isaac
kumade
Registered User
Posts: 1
Joined: Sun Sep 14, 2008 4:58 pm

Re: Attachment Mod

Post by kumade »

hello everybody.
I have attachment mod installed on phpbb 2.0.23 and i have following problem:
newly registered users cannot attach files to my forum (attach box just doesnt appears and in the bottom of the page, where all users rights are listed, there is a message "You cannot attach files in this forum". all settings of quotas etc are default), only when i promote them to admins.
is that normal? this mod doesn't works for simple users, or i miss some config?

Regards.
User avatar
DavidIQ
Customisations Team Leader
Customisations Team Leader
Posts: 17261
Joined: Thu Jan 06, 2005 1:30 pm
Location: Fishkill, NY
Name: David Colón
Contact:

Re: Attachment Mod

Post by DavidIQ »

You haven't set the forum permissions to allow uploading of attachments.
Apply to become a Jr. Extension Validator
My extensions | In need of phpBB services? | Was I helpful today?
No unsolicited PMs unless you're planning on asking for paid help.
dalyman
Registered User
Posts: 15
Joined: Thu Sep 18, 2008 7:21 pm

Re: Attachment Mod

Post by dalyman »

Hello all...

I am using the Attachments Mod with the Extensions Mod... I have it configured so when people upload images it displays the picture inline. But the problem is that it is only displaying to logged in users. I want it to display to all users & guests.

Please advise...

Thanks!
User avatar
Brf
Support Team Member
Support Team Member
Posts: 52022
Joined: Tue May 10, 2005 7:47 pm
Location: {postrow.POSTER_FROM}
Contact:

Re: Attachment Mod

Post by Brf »

You need to go into Forum Admin Permissions for each forum. Go into Advanced Mode and set the Download Files to "All".
dalyman
Registered User
Posts: 15
Joined: Thu Sep 18, 2008 7:21 pm

Re: Attachment Mod

Post by dalyman »

Thanks! I knew it had to be something easy!

You guys rock!
ChunkyBananas
Registered User
Posts: 5
Joined: Wed Oct 24, 2007 5:22 am

Re: Attachment Mod

Post by ChunkyBananas »

Ah this mod is wonderful!

I have one problem and I'm wondering if it's been addressed yet? Maybe it's an error on my end, but I've seen this same problem on several other phpbb forums.

in the topic review when posting a reply, the attachments don't show up. Is there something I can add to the tpl file to make it so that the attachments will appear ?
Post Reply

Return to “[2.0.x] MOD Database Releases”