Attachment Mod

All new MODs released in our MOD Database will be announced in here. All support for released MODs needs to take place in here. No new MODs will be accepted into the MOD Database for phpBB2
Forum rules
READ: phpBB.com Board-Wide Rules and Regulations

On February 1, 2009 this forum will be set to read only as part of retiring of phpBB2.

Rating:

Excellent!
2035
71%
Very Good
444
16%
Good
175
6%
Fair
54
2%
Poor
156
5%
 
Total votes: 2864

User avatar
ataylor20
Registered User
Posts: 189
Joined: Fri Apr 30, 2004 6:21 pm

Post by ataylor20 »

Is there an easy way to add another {Files} folder like {Files2} so that the names of the files that poeple are uploading have less chance of already being uploaded..

What needs to be edited to do this?

ANdy

auday
Registered User
Posts: 45
Joined: Fri Jul 18, 2003 9:20 pm
Location: Malaysia

Post by auday »

hi

missing the tyles admin?

the menu on the left on admin contorol panel? got no style admin?

wow ..i think u need to chekc ur files in tempaltes/subSilver/admin

i dont think the code make somethin wrong ...it s fine and i belive it s workin

if explain more then ppl will find solution for u

thanks
I am proud to be Iraqi

auday
Registered User
Posts: 45
Joined: Fri Jul 18, 2003 9:20 pm
Location: Malaysia

Post by auday »

hello

search for add on called

attachment mod no double ..or something like that


there s an add on which promt u to change the naem if there s any file exist with same name
I am proud to be Iraqi

User avatar
Bard
Registered User
Posts: 449
Joined: Fri Sep 10, 2004 9:49 am
Location: Texas
Contact:

Post by Bard »

ataylor20 wrote: Is there an easy way to add another {Files} folder like {Files2} so that the names of the files that poeple are uploading have less chance of already being uploaded..

What needs to be edited to do this?

ANdy


try this:
http://www.phpbb.com/phpBB/viewtopic.php?t=206851
A computer once beat me at chess, but it was no match for me at kick boxing.
Old Time Radio Talk | Visit OTR Talk Town

auday
Registered User
Posts: 45
Joined: Fri Jul 18, 2003 9:20 pm
Location: Malaysia

Post by auday »

hello

please read this
i need an answer
auday wrote: hello

i have some problem but first i would like to say thanks to the guys who working for this mod and for the community ...good job

my problem s in posting body... no problem with posting new topic

but posting reply make my forum layout breakdown, it changes the width of the reply posting.

there s not only posting and topic review ...it added the replys below the posting fields and review table ...

i cant explain it ..please see my attached files ..(links)

the posting body width change
http://hothost4u.com/seuclan/forums/images/attach-1.gif

whati can see below the topic review (the posts again)
http://hothost4u.com/seuclan/forums/images/attach-2.gif


please help me ...i think the msgs or psots below the topic review causing the problem ..so pelase help me and tell me wht file to edit

i am confused between posting.php or posting_body.tpl or preview .tpl or review .tpl

even in the new topic posting i can click preview and i still have no layout problem

please tell me wht to do and how to do

tahnk u very much for this great mod and for the support that u give to the community of phpbb
I am proud to be Iraqi

auday
Registered User
Posts: 45
Joined: Fri Jul 18, 2003 9:20 pm
Location: Malaysia

Post by auday »

hello

i solved my problem plus i modified the table of the attachment ..

teh look ...now the borders color s #006699 same as the subsilver borders and tables

thanks again to the mod programmer and phpbb plus easy mod for the helping
I am proud to be Iraqi

User avatar
wordeebird
Registered User
Posts: 141
Joined: Fri Dec 10, 2004 7:46 pm
Location: earth, most times
Contact:

Post by wordeebird »

@mentalmaze - yes, several times

I seem to be having the same problems as the Twins...

MentalMaze
Registered User
Posts: 531
Joined: Sun Nov 23, 2003 8:22 am
Location: Seattle
Contact:

Post by MentalMaze »

wordeebird wrote: @mentalmaze - yes, several times

I seem to be having the same problems as the Twins...


Do you use Cat_h?

RavenKing
Registered User
Posts: 69
Joined: Mon Feb 28, 2005 8:20 pm

Post by RavenKing »

auday it's not letting me add you on msn, check its the right address and add me scottcompton@gmail.com

jellpop0312
Registered User
Posts: 1
Joined: Fri Apr 22, 2005 12:26 am

A qusetion about attachment

Post by jellpop0312 »

My computer was broken and i changed my web to another computer.
But now it happen to a qusetion that my attachments all disappeared.
I found them in a [ files] document in previous computer.
How can i put them back.
This situation like that my attachments' links disappeared.
Thank you very much.

SeraphicGate
Registered User
Posts: 207
Joined: Tue Dec 23, 2003 6:54 am

Post by SeraphicGate »

My attachment mod works fine, but I just have a quick question about something that I think should be showing up but it isn't.

In "Permissions" when you have "Download Files" set to REG, shouldn't there be some kind of box/message saying you need to register to see this file/image when a guest tries to view a post with an attachment? Mine doesn't display anything where the image/file should be when I checked my test post as a guest. Shouldn't there be something there to tell the guest they need to register/login to see this attachment? Or was that never part of the mod?

User avatar
wordeebird
Registered User
Posts: 141
Joined: Fri Dec 10, 2004 7:46 pm
Location: earth, most times
Contact:

Post by wordeebird »

@mentalmaze
I don't use Categories Heirarchy but I DO use Profile Control Panel...

JLB
Registered User
Posts: 72
Joined: Sat Jan 11, 2003 12:20 pm
Location: France

Post by JLB »

for time to time i get this error :

Warning: main(.//cache/attach_config.php): failed to open stream: No such file or directory in attachment_mod.php on line 104

why?

Thanks fro your help

MentalMaze
Registered User
Posts: 531
Joined: Sun Nov 23, 2003 8:22 am
Location: Seattle
Contact:

Post by MentalMaze »

wordeebird wrote: @mentalmaze
I don't use Categories Heirarchy but I DO use Profile Control Panel...


I am not using PCP as I am waiting on the new version so I am not sure here, just a guess. If you have a cache setup for either PCP or attach mod, delete the cache files and let them rebuild. It may be that they are not correct. I am thinking my previous suggestion of sync files would do the trick if it was attach mod. But if the files are there in the posts and they are not syncing then it could be a cache issue.

Just a guess. :?

ranker
Registered User
Posts: 1
Joined: Wed Apr 27, 2005 1:12 pm
Location: St. Louis MO

subPortal theme...

Post by ranker »

pardon the simplicity of this question, but will this mod function on the subPortal (downloaded from this site) theme?

Post Reply

Return to “[2.0.x] MOD Database Releases”