Page 9 of 10

Posted: Sat Feb 28, 2004 10:39 pm
by MeDieViL
well, i dont have niels version installed...
lol..
well, the special option doesnt appear in the posting screen.. just wondering, is it because of the auth files i didnt change, ot becaue i didnt make global announcement changes yet?

Posted: Sun Feb 29, 2004 2:32 pm
by MeDieViL
someone?

Posted: Wed Mar 10, 2004 9:04 pm
by RTS-Bone
1. The download link doesn`t work :\
2. Can i make some tags like [SPECIAL] or Whatever to work just in some forums ?

Posted: Thu Feb 24, 2005 10:03 pm
by GPHemsley
I'm just posting to give an update on the status. I'm still developing this, on and off. Back in November 2004, I made major progress on the Admin Panel page, which allows for the addition and deletion of topic types, as well as localization and sorting. When version 1.2.0 is ready for release, it will allow complete flexibility in regards to the name of the topic type, the sorting of topic types on the view topic page, as well as whether or not they should stay on top of every page (as Announcement does). It also will allow choosing images for each topic type, with a different version for read and unread topics, which can also be different for each language. The new code is in CVS right now, but the actual MOD script for the public interface is not yet written.

In regards to the version numbering and the new policy here in the MOD Development forum, I will not be able to follow the new guidelines until after version 1.2.0 is released. In the past, I did not follow the method of using odd "y" digits as unstable/development versions. As such, the versions 1.1.x here are considered stable, even though they are feature-lacking. After the release of version 1.2.0, I will switch to the version numbering system as laid out in the guidelines: 1.3.x will be development for 1.4.0, if there will be such a version. Also, once version 1.2.0 is completed and released, I will submit it to the MOD Database and then I'll take things from there.

Thanks for your continued interest in what will eventually be a very useful MOD. :mrgreen:

Posted: Fri Feb 25, 2005 7:15 am
by drumstix42
Cool sounds good, not sure if you use Split Topic Types by Phirtriik (sorry spelled that best I could without looking), but I've gotten it to work with the last version of your mod. So, I could probably post some info/files if needed in the future for compatability.

Posted: Fri Feb 25, 2005 2:05 pm
by GPHemsley
I'm developing this on a completely vanilla board, but after it's complete, I'll certainly accept any modifications needed to use in conjunction with other MODs, especially Ptirhiik's, because those are always very detailed. :mrgreen:

Posted: Sat Mar 26, 2005 4:14 am
by n00bstorm
i have this mod on my forum that it suposti do same thing but when i log in as normal user and try some of the topic types as nomal user i get debug error im just askin before i install this have u try under normal user? Just askin thx ^_^

Posted: Sat Mar 26, 2005 4:58 pm
by GPHemsley
n00bstorm wrote: i have this mod on my forum that it suposti do same thing but when i log in as normal user and try some of the topic types as nomal user i get debug error im just askin before i install this have u try under normal user? Just askin thx ^_^

Are you sure you've executed the SQL queries? If mod_install.php is present, run that file, else use the SQL queries in the MOD file.

I don't think this has anything to do with a defect in the MOD, but if those steps above don't alleviate the problem, please post the exact error message you are getting.

Posted: Tue May 03, 2005 8:55 am
by Zoellner
I got the same problem and located wich command causes this error.
It's in posting.php:

Code: Select all

			if ( $error_msg == '' )
			{
				$topic_type = ( $topic_type != $post_data['topic_type'] && !$is_auth['auth_sticky'] && !$is_auth['auth_announce'] ) ? $post_data['topic_type'] : $topic_type;

				submit_post($mode, $post_data, $return_message, $return_meta, $forum_id, $topic_id, $post_id, $poll_id, $topic_type, $bbcode_on, $html_on, $smilies_on, $attach_sig, $bbcode_uid, str_replace("\'", "''", $username), str_replace("\'", "''", $subject), str_replace("\'", "''", $message), str_replace("\'", "''", $poll_title), $poll_options, $poll_length, $news_category);
			}
			break;
At normal users the line "$topic_type=..." assigns an empty value to this variable, wich causes the error in function submit_post.

How must this expression look like to work correctly?

EDIT: Sorry, I didn't realize, that this MOD is different from Advanced Topic Type.

Greets
Marc

Re: hi there

Posted: Wed Jul 27, 2005 6:06 pm
by @ndre
pow wrote: Hi @alll,

I'm new to this board, so I hope it's ok that I post my question here ...
(if not, please tell me where... ;) )

I'm running version 2.0.6 of phpbb ... Everything works fine and so I wanted to install your mod with easy mod. I Processed the sql commands manually and then went on. The problem is I'm not running english as a language, but german and i don't have the default template installed.

I assume i only have to change the "subsilver" to my template name (is that right?) but what do i do with the language stuff, cause the thing is that after i installed everything following message came up:

Failed obtaining forum access control lists

DEBUG MODE

SQL Error : 1054 Unknown column 'a.auth_special' in 'field list'

SELECT a.forum_id, a.auth_view, a.auth_read, a.auth_post, a.auth_reply, a.auth_edit, a.auth_delete,a.auth_special, a.auth_sticky, a.auth_announce, a.auth_vote, a.auth_pollcreate, a.auth_mod FROM board_auth_access a, board_user_group ug WHERE ug.user_id = 2 AND ug.user_pending = 0 AND a.group_id = ug.group_id AND a.forum_id = 7

Line : 164
File : /phpBB2/includes/auth.php


Actually i backed everything up so that wasn't that much of a problem but I'm just wondering what to do, to get things up and running ;)

Greetings, pow ;)

Posted: Tue Aug 02, 2005 3:34 am
by GPHemsley
Was there a question in that post?

Posted: Sat Sep 03, 2005 8:08 pm
by Deaths Hand
Since the request topic has been used in a long time... ill post here, You should make it so you can set which [Topic-Types] show up in specified forums, Like for example.
In a Tech Support Forum you could have [Bug] [Bug-Fix] etc, itd be nice to not have that for every forum

Posted: Sat Sep 03, 2005 8:11 pm
by GPHemsley
Deaths Hand wrote: Since the request topic has been used in a long time... ill post here, You should make it so you can set which [Topic-Types] show up in specified forums, Like for example.
In a Tech Support Forum you could have [Bug] [Bug-Fix] etc, itd be nice to not have that for every forum

That's an interesting proposal. Of course, the way I currently plan on doing it, you can simply turn off permissions for certain ones. Maybe the version after that, I'll implement per-forum topics.

Development is still currently slow. CVS has the latest, AFAICR.

Posted: Sun Sep 04, 2005 3:38 pm
by Deaths Hand
MM, i see, Permissions like Admin can use this one etc right? thats a good add-on. If i had more knowledge of php and knew how to do mods, id definetly do the per-forum thing but alast i dont :(.

Deaths Hand

Posted: Sun Nov 27, 2005 3:01 am
by igami
Has anyone added this MOD to phpBB 2.018 ?? I guess I can just give it a try - wish me luck :lol:

.... ok I have installed this mod on 2.018, at first it didnt work - it wasnt updating the database with type 4 ... when I would manually update the db everything was cool.

Then I started poking around the posting.php file and found that post_special was missing from one location - see my fix below.

FIND

Code: Select all

$topic_type = ( in_array($topic_type, array(POST_NORMAL,  POST_STICKY, POST_ANNOUNCE)) ) ? $topic_type : POST_NORMAL;
REPLACE

Code: Select all

$topic_type = ( in_array($topic_type, array(POST_NORMAL, POST_SPECIAL, POST_STICKY, POST_ANNOUNCE)) ) ? $topic_type : POST_NORMAL;
.... everything seems to be working perfectly now! :D I will let you know if I discover otherwise. In the mean time thanks for a great MOD !!!!