[RC] Reply To Specific Post - v1.0.2

A place for MOD Authors to post and receive feedback on MODs still in development. No MODs within this forum should be used within a live environment! No new topics are allowed in this forum.
Forum rules
READ: phpBB.com Board-Wide Rules and Regulations

IMPORTANT: MOD Development Forum rules

On February 1, 2009 this forum will be set to read only as part of retiring of phpBB2.
User avatar
Jamy
Registered User
Posts: 429
Joined: Mon Mar 24, 2003 12:02 pm
Location: Mississippi

Post by Jamy » Tue Nov 04, 2003 10:52 am

There is something weird in my viewtopic_body.tpl file I use the view topic tpl file from the eDonkey style made by subBlue design

in that tpl file it says

Code: Select all

<td width="100%"><a href="{postrow.U_MINI_POST}"><img src="{postrow.MINI_POST_IMG}" width="12" height="9" alt="{postrow.L_MINI_POST_ALT}" title="{postrow.L_MINI_POST_ALT}" border="0" /></a><span class="postdetails">{L_POSTED}: 
            {postrow.POST_DATE}<span class="gen">&</span>& &{L_POST_SUBJECT}: 
            {postrow.POST_SUBJECT}</span></td>
          <td valign="top" nowrap>{postrow.QUOTE_IMG} {postrow.EDIT_IMG} {postrow.DELETE_IMG} 
            {postrow.IP_IMG}</td>
But in all the other styles it says just what your instructions say to look for

Code: Select all

				<td width="100%"><a href="{postrow.U_MINI_POST}"><img src="{postrow.MINI_POST_IMG}" width="12" height="9" alt="{postrow.L_MINI_POST_ALT}" title="{postrow.L_MINI_POST_ALT}" border="0" /></a><span class="postdetails">{L_POSTED}: {postrow.POST_DATE}<span class="gen">&</span>& &{L_POST_SUBJECT}: {postrow.POST_SUBJECT}</span></td>
				<td valign="top" nowrap="nowrap">{postrow.QUOTE_IMG} {postrow.EDIT_IMG} {postrow.DELETE_IMG} {postrow.IP_IMG}</td>
can I take it from subSilver and use it or do I need to get another style ? this is a cool mod sorry for thinking it was not compatable for 2.0.6

Red_5
Registered User
Posts: 65
Joined: Fri Nov 15, 2002 1:53 pm
Contact:

Post by Red_5 » Tue Nov 25, 2003 4:43 pm

This updated mod (for 2.0.6) has been resubmitted to the mod database and is now awaiting validation.

;-)

User avatar
Jamy
Registered User
Posts: 429
Joined: Mon Mar 24, 2003 12:02 pm
Location: Mississippi

Post by Jamy » Wed Nov 26, 2003 1:37 am

I tried this once again and the tables would not instal :( I also have another question when you quote someone does it also say in reply to ?

Red_5
Registered User
Posts: 65
Joined: Fri Nov 15, 2002 1:53 pm
Contact:

Post by Red_5 » Wed Nov 26, 2003 9:55 am

How are you trying to modify the tables; by hand or by using the PHP script?

What error's are you getting?

User avatar
Jamy
Registered User
Posts: 429
Joined: Mon Mar 24, 2003 12:02 pm
Location: Mississippi

Post by Jamy » Wed Nov 26, 2003 8:37 pm

I'm using the php script you sent in the pakage, I don't rember them right off the top of my head. oh well maybe it wasent ment to be, but since I've supported senghong 79's mod and have given him ideas for his next version I'd feel guility if I did use yours now. ALAS can you ever forgive me ?! :)

Red_5
Registered User
Posts: 65
Joined: Fri Nov 15, 2002 1:53 pm
Contact:

Post by Red_5 » Thu Nov 27, 2003 3:56 pm

All you need to do is paste the following after {postrow.POST_SUBJECT} in the template code you have:

Code: Select all

<br />
					{postrow.L_IN_REPLY_TO} {postrow.U_VIEW_POST}</span>
;-)

User avatar
tonileung
Registered User
Posts: 43
Joined: Mon Mar 17, 2003 4:16 am
Location: HongKong

Post by tonileung » Thu Dec 18, 2003 4:18 am

Hello Red_5

Any ideas on how to reply without quote?

Thanks again!

Red_5
Registered User
Posts: 65
Joined: Fri Nov 15, 2002 1:53 pm
Contact:

Post by Red_5 » Thu Dec 18, 2003 10:06 am

Not yet, but it's something I want to look in to when I next have some time. ;-)

Red_5
Registered User
Posts: 65
Joined: Fri Nov 15, 2002 1:53 pm
Contact:

Post by Red_5 » Thu Dec 18, 2003 6:16 pm

It has been brought to my attention that there is a minor bug in the code for this mod.

BUG:
Everytime someone edits a post, their post count goes up by 1 and so does the count of topics posted on the index page.

FIX:
The problem occurs in the following section of the mod (the line in bold):
#
#-----[ FIND ]------------------------------------------
#

submit_post($mode, $post_data, $return_message, $return_meta, $forum_id, $topic_id, $post_id, $poll_id, $topic_type, $bbcode_on, $html_on, $smilies_on, $attach_sig, $bbcode_uid, str_replace("\'", "''", $username), str_replace("\'", "''", $subject), str_replace("\'", "''", $message), str_replace("\'", "''", $poll_title), $poll_options, $poll_length);

#
#-----[ REPLACE WITH ]------------------------------------------
#

if ( $mode == 'reply_post' )
{
submit_post_in_reply_to($mode, $post_data, $return_message, $return_meta, $forum_id, $topic_id, $post_id, $poll_id, $topic_type, $bbcode_on, $html_on, $smilies_on, $attach_sig, $bbcode_uid, str_replace("\'", "''", $username), str_replace("\'", "''", $subject), str_replace("\'", "''", $message), str_replace("\'", "''", $poll_title), $poll_options, $poll_length);
}
else
{
submit_post($mode, $post_data, $return_message, $return_meta, $forum_id, $topic_id, $post_id, $poll_id, $topic_type, $bbcode_on, $html_on, $smilies_on, $attach_sig, $bbcode_uid, str_replace("\'", "''", $username), str_replace("\'", "''", $subject), str_replace("\'", "''", $message), str_replace("\'", "''", $poll_title), $poll_options, $poll_length);
}
$mode = 'reply';


To fix this problem on existing installations, simply delete the line in blue bold (above), and then apply the following:

Code: Select all

# 
#-----[ FIND ]------------------------------------------
#
$user_id = ( $mode == 'reply' || $mode == 'newtopic' ) ? $userdata['user_id'] : $post_data['poster_id'];

#
#-----[ REPLACE WITH ]------------------------------------------
#
$user_id = ( $mode == 'reply' || $mode == 'reply_post' || $mode == 'newtopic' ) ? $userdata['user_id'] : $post_data['poster_id'];
The ZIP files containing this mod have been updated with this change, so new installations should be bug free (I hope). ;-)

Sorry for the inconvenience! :-(

User avatar
jh0nny
Registered User
Posts: 123
Joined: Thu Apr 01, 2004 1:53 am

Post by jh0nny » Sat Apr 16, 2005 4:31 pm

Red_5 wrote: No problem. Glad to help. ;-)
:: Sex is just like software, it's better when it's free ::

User avatar
TopDawg
Registered User
Posts: 61
Joined: Tue Sep 12, 2006 1:38 am
Contact:

New Links?

Post by TopDawg » Tue Sep 12, 2006 1:39 am

The links for this mod do not seem to be working, and it's just what I've been looking for... Is it available somewhere else?
:(

Edit: Or if you know of a MOD somewhere (trust me, I've looked, lol) that would do the same thing, it would be greatly appreciated.

Thanks everyone!!

User avatar
TopDawg
Registered User
Posts: 61
Joined: Tue Sep 12, 2006 1:38 am
Contact:

Post by TopDawg » Wed Sep 13, 2006 2:11 am

Hey. Sorry to bump, but I was just wondering if anyone knew where I can find this mod or one that does the same thing.

I've tried searching through the DB, etc. :oops:

Sorry if I'm being a pain...

Red_5
Registered User
Posts: 65
Joined: Fri Nov 15, 2002 1:53 pm
Contact:

Re: New Links?

Post by Red_5 » Sun Jul 20, 2008 11:16 am

TopDawg wrote:The links for this mod do not seem to be working, and it's just what I've been looking for... Is it available somewhere else?
:(
I've now updated the links to the original mods: http://www.phpbb.com/community/viewtopi ... 6&t=101634

Please note that this mod is no longer supported by the author. If you wish to update this mod for phpBB 3.x, please feel free.

Post Reply

Return to “[2.0.x] MODs in Development”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 17 guests