[Beta] EasyMOD Add-on

A place for MOD Authors to post and receive feedback on MODs still in development. No MODs within this forum should be used within a live environment! No new topics are allowed in this forum.
Forum rules
READ: phpBB.com Board-Wide Rules and Regulations

IMPORTANT: MOD Development Forum rules

On February 1, 2009 this forum will be set to read only as part of retiring of phpBB2.
Locked
scherzkecks
Registered User
Posts: 1
Joined: Sun Sep 12, 2004 10:03 am

Post by scherzkecks » Sun Sep 12, 2004 10:06 am

Why does the Link doesn't work?

Can someone give me a Link that works?



Sorry for my bad english

Yes-I
Registered User
Posts: 60
Joined: Mon Sep 27, 2004 2:31 pm
Location: Texas
Contact:

Post by Yes-I » Wed Sep 29, 2004 6:29 pm

Anyone know how the unitall feature wok s i nthe control pnael ?

I instelled easymod and the add-on, all I have is three options, install mods/Mod history/Mod settings, when you want to use the unistall side of the feature, where do you go to start the unstiall process?
LET THE GAMES BEGIN @ YES I CTF
www.yisquad-hq.com

tbartold
Registered User
Posts: 138
Joined: Sat Mar 15, 2003 3:51 am
Contact:

Post by tbartold » Sat Oct 02, 2004 5:37 pm

Yes-I wrote: Anyone know how the unitall feature wok s i nthe control pnael ?

I instelled easymod and the add-on, all I have is three options, install mods/Mod history/Mod settings, when you want to use the unistall side of the feature, where do you go to start the unstiall process?


Just go to the History panel, and the "uninstall" button should be to the right of every mod.

Sippy
Registered User
Posts: 140
Joined: Sun Jun 22, 2003 1:23 pm

Post by Sippy » Mon Oct 04, 2004 3:32 am

I have never been so fustrated in my life. I can't install, uninstall I get error after error.

I have EM beta1 (0.1.13) by Nuttzy what version do I used to uninstall.

Every Mod I install gives me an error and now my board is all screwed up. Please just help me uninstall this mods.
Bartender Extrodinaire

bazil749
Registered User
Posts: 12
Joined: Tue Oct 19, 2004 2:01 pm

Link Don't Work

Post by bazil749 » Mon Oct 25, 2004 5:41 pm

Anyone have any idea where I can get a copy of the file listed in the first post?

If no one has noticed, the link doesn't work.

cbloom
Registered User
Posts: 42
Joined: Mon Nov 17, 2003 3:46 pm
Contact:

Post by cbloom » Tue Oct 26, 2004 5:12 pm

I'm trying to find a good link for this as well. The phpbb.com.br site seems to be busted up at the moment.
Find XBOX Live gamers - Upload your picture, search by state/country/city & meetup in the new forums!
http://www.gamertagdatabase.com

User avatar
GPHemsley
Registered User
Posts: 1475
Joined: Fri Apr 18, 2003 3:12 am
Location: Long Beach, NY
Name: Gordon Hemsley
Contact:

Post by GPHemsley » Mon Nov 01, 2004 12:12 am

I apologize for not mentioning this sooner. I had done a bit of reorganizing a while back, and my uploaded copy of this file was affected.

The same file can be found here.

ThaDoGhouse
Registered User
Posts: 69
Joined: Sun Oct 24, 2004 1:24 pm
Location: Mississippi
Contact:

Post by ThaDoGhouse » Mon Nov 01, 2004 1:09 am

That one won't work as well. This is the error message you receive when trying to install it via EasyMod:

Installation Failed
EasyMOD encountered the following error(s). A general error could be ABC. A critical error means D and you should do XYZ.


Error Detail

Critical Error

Could not perform improperly formed COPY command.
includes/em_addon_functions.php.txt to includes/em_addon_functions.php
MOD script line #33 :: FAQ :: Report

Lupus1647
Registered User
Posts: 1
Joined: Sun Oct 31, 2004 5:59 am
Contact:

Post by Lupus1647 » Tue Nov 02, 2004 10:26 pm

You have to tweak it a bit because a copy statement is missing in it.

User avatar
janine
Registered User
Posts: 345
Joined: Sun Mar 24, 2002 6:38 pm
Location: Pa

Post by janine » Thu Nov 04, 2004 3:50 am

what exactly to you tweak? sorry new to the easy mod thing

User avatar
janine
Registered User
Posts: 345
Joined: Sun Mar 24, 2002 6:38 pm
Location: Pa

Post by janine » Thu Nov 04, 2004 9:50 pm

bump :oops:

cbloom
Registered User
Posts: 42
Joined: Mon Nov 17, 2003 3:46 pm
Contact:

Post by cbloom » Fri Nov 05, 2004 3:14 pm

Change the initial COPY command to this:

Code: Select all

# 
#-----[ COPY ]------------------------------------------ 
# 
copy includes/em_addon_functions.php.txt to includes/em_addon_functions.php 
Find XBOX Live gamers - Upload your picture, search by state/country/city & meetup in the new forums!
http://www.gamertagdatabase.com

User avatar
janine
Registered User
Posts: 345
Joined: Sun Mar 24, 2002 6:38 pm
Location: Pa

Post by janine » Fri Nov 05, 2004 5:32 pm

Thank you :D

ThaDoGhouse
Registered User
Posts: 69
Joined: Sun Oct 24, 2004 1:24 pm
Location: Mississippi
Contact:

Post by ThaDoGhouse » Sat Nov 06, 2004 6:38 pm

That doesn't work either. It gives me this error now when I try to install....


Could not perform improperly formed COPY command.
copy includes/em_addon_functions.php.txt to includes/em_addon_functions.php
MOD script line #33 :: FAQ :: Report

ThaDoGhouse
Registered User
Posts: 69
Joined: Sun Oct 24, 2004 1:24 pm
Location: Mississippi
Contact:

Post by ThaDoGhouse » Sat Nov 06, 2004 6:44 pm

Nevermind.. I got it

Locked

Return to “[2.0.x] MODs in Development”