[BETA] Medal System MOD [ Latest: 0.4.6 ]

A place for MOD Authors to post and receive feedback on MODs still in development. No MODs within this forum should be used within a live environment! No new topics are allowed in this forum.
Forum rules
READ: phpBB.com Board-Wide Rules and Regulations

IMPORTANT: MOD Development Forum rules

On February 1, 2009 this forum will be set to read only as part of retiring of phpBB2.
Sepher
Registered User
Posts: 27
Joined: Wed Jun 14, 2006 1:26 pm

Post by Sepher » Tue Jun 20, 2006 5:03 pm

Okie dokie,

Guess its worth flicking through these pages...

Cheers!

SoulFlame
Registered User
Posts: 12
Joined: Sat Jun 17, 2006 9:51 pm

Post by SoulFlame » Tue Jun 20, 2006 6:21 pm

Thanks alot for the catch! It's all up and working properly and thank you again for the great mod :)

Has anyone put together a pack of icons yet? I figure somone would have found a bunch of military medals and submitted them

khsjr1970
Registered User
Posts: 242
Joined: Fri Aug 19, 2005 5:59 pm

Post by khsjr1970 » Tue Jun 20, 2006 11:29 pm

it would be very easy to put together a pack of medals. in perticular military medals. I'm not sure if there are any "packs" specific to phpbb but ideally they can be inserted easily.

there is also a mod called admin upload utility, that has an addon for medal mod written by Thoul it can be found http://www.phpbbsmith.com/refinements.html and makes uploading medals a bit more refined using his Upload utility.

Yoshima
Registered User
Posts: 63
Joined: Tue Apr 13, 2004 7:57 pm

Post by Yoshima » Thu Jun 22, 2006 12:13 am

Gremlinn wrote:
Yoshima wrote:I tried to reinstall the MOD, but I still can't choose 'Yes'.
I also tried to use Internet Explorer instead of Firefox for the Award Details button and it worked then. Is it availible to make it work with Firefox too?


Read back a number of pages. Others and myself have discussed this. The java piece of the code only works in IE compatable browsers. With just a small set of changes, it can work just fine.
Looked through the whole thread, couldn't find it though.

khsjr1970
Registered User
Posts: 242
Joined: Fri Aug 19, 2005 5:59 pm

Post by khsjr1970 » Thu Jun 22, 2006 12:37 am

are you sure you are using medal mod version 0.4.6 and not an earlier version ?

0.4.6 fixed this javascript problem.

User avatar
Gremlinn
Registered User
Posts: 2133
Joined: Mon Aug 04, 2003 12:13 am
Location: Rochester, NY
Name: Nathan

Post by Gremlinn » Thu Jun 22, 2006 11:31 am

Yoshima: On more place to look...In the mod package, there is a file with inscructions on how to get it to work using the toggle.js file from another mod (calendar mod).

Darkharmony
Registered User
Posts: 7
Joined: Mon Jan 09, 2006 7:55 pm

Post by Darkharmony » Thu Jun 22, 2006 8:26 pm

Is their any way to award multiple people a award instead of going through every name one at a time? I tried , : ; and neither worked. I'm just wondering cause I have about 25 medals to award to about 40 people each.

Psychotic_Carp
Registered User
Posts: 556
Joined: Fri Dec 03, 2004 1:45 pm

Post by Psychotic_Carp » Sat Jun 24, 2006 4:23 am

I made these if anyone wants them

Image

http://www.foreverbroken.org/modules/my ... d=4&lid=45

If you want to commment I could use some at my site, Ive been there for a year and have had about 4 comments :(

ycl6
Translator
Posts: 5696
Joined: Sat Feb 15, 2003 10:35 am
Location: Taiwan
Contact:

Post by ycl6 » Sat Jun 24, 2006 5:01 am

Psychotic_Carp, I think they are excellent :o

~Mac

Psychotic_Carp
Registered User
Posts: 556
Joined: Fri Dec 03, 2004 1:45 pm

Post by Psychotic_Carp » Sat Jun 24, 2006 2:26 pm

Thnakyou very much

en_shua
Registered User
Posts: 119
Joined: Sun Jan 25, 2004 1:39 am

Post by en_shua » Mon Jun 26, 2006 1:52 pm

I just upgraded from 2.2.0 to 0.4.6. I did this by downloading each of the versions and performing the upgrade. The problem is that when I am in ACP and in the medal configuration, when I click Yes on "Allow Medal Display in Viewtopic", after I click Submit, it always returns as No, and the medals are not displayed in viewtopic. Any ideas? I am able to change the other items in Configure, just not the "Allow Medal Display in Viewtopic" one.

Thanks.

EDIT:
I read all the way back to page 40 to see if I found anything that could help me out. I tried changing the "Allow Medal Display in Viewtopic" in both IE and Firefox, but the same thing happens. The medals in viewtopic can not be seen in IE or FireFox. But, if you click on the View More... link, all the medals show up there. Also, I checked in the DB, and allow_medal_dispaly is set to 1.

o1efsane
Registered User
Posts: 1
Joined: Tue Jun 27, 2006 6:37 am

Post by o1efsane » Tue Jun 27, 2006 6:47 am

i just installed this mod. but i have a problem.
the page medals.php comes with a white blank page.
can anyone help me???

SoulFlame
Registered User
Posts: 12
Joined: Sat Jun 17, 2006 9:51 pm

Post by SoulFlame » Sun Jul 02, 2006 11:40 am

Those are great awards m8! Thanks alot!

I'm working on a set of actual military ribbons and medals. Once I get them all done, i'll find a place to upload a pack

matrix220
Registered User
Posts: 37
Joined: Wed Oct 13, 2004 5:44 pm
Location: Vancouver
Contact:

Post by matrix220 » Sun Jul 09, 2006 12:31 am

Hi i am having some trouble installing this mod with "PCP - Profile control Panel Mod). I dont know tooo much about phpbb coding, so maybe you might be able to help me.

viewtopic.php
#-----[ FIND ]------------------------------------------
#
'POSTER_AVATAR' => $poster_avatar,

#
#-----[ AFTER, ADD ]------------------------------------------
#
'POSTER_MEDAL_COUNT' => $medal_count, // Medal MOD

#
#-----[ FIND ]------------------------------------------
#
'U_POST_ID' => $postrow[$i]['post_id'])
);

#
#-----[ OPEN ]------------------------------------------
#
includes/usercp_viewprofile.php

#
#-----[ FIND ]------------------------------------------
#
$profiledata = get_userdata($HTTP_GET_VARS[POST_USERS_URL]);

#
#-----[ AFTER, ADD ]------------------------------------------
#
// Medal MOD

//
// Category
//

$sql = "SELECT cat_id, cat_title
FROM " . MEDAL_CAT_TABLE . "
ORDER BY cat_order";
if( !($result = $db->sql_query($sql)) )
{
message_die(GENERAL_ERROR, 'Could not query medal categories list', '', __LINE__, __FILE__, $sql);
}

$category_rows = array();
while ( $row = $db->sql_fetchrow($result) )
{
$category_rows[] = $row;
}
$db->sql_freeresult($result);

$sql = "SELECT m.medal_id, mu.user_id
FROM " . MEDAL_TABLE . " m, " . MEDAL_USER_TABLE . " mu
WHERE mu.user_id = '" . $profiledata['user_id'] . "'
AND m.medal_id = mu.medal_id
ORDER BY m.medal_name";

....and so on,....


#-----[ OPEN ]------------------------------------------
#
templates/subSilver/viewtopic_body.tpl

#
#-----[ FIND ]------------------------------------------
#
<td width="150" align="left" valign="top" class="{postrow.ROW_CLASS}"><span class="name">

#
#-----[ IN-LINE FIND ]------------------------------------------
#
{postrow.POSTER_FROM}</span><br /></td>

#
#-----[ IN-LINE REPLACE WITH ]------------------------------------------
#
{postrow.POSTER_FROM}<br />{postrow.POSTER_MEDAL_COUNT}<br />

#
#-----[ AFTER, ADD ]------------------------------------------
#
<!-- BEGIN medal -->
<table border="0" cellspacing="0" cellpadding="5">
<!-- BEGIN medal_row -->
<tr align="left" valign="middle">
<!-- BEGIN medal_col -->
<td><img src="{postrow.medal.medal_row.medal_col.MEDAL_IMAGE}" border="0" alt="{postrow.medal.medal_row.medal_col.MEDAL_NAME} {postrow.medal.medal_row.medal_col.MEDAL_COUNT}" title="{postrow.medal.medal_row.medal_col.MEDAL_NAME} {postrow.medal.medal_row.medal_col.MEDAL_COUNT}" {postrow.medal.medal_row.medal_col.MEDAL_WIDTH} {postrow.medal.medal_row.medal_col.MEDAL_HEIGHT} /></td>
<!-- END medal_col -->
</tr>
<!-- END medal_row -->
</table>
<!-- END medal -->
</span><br /></td>




#
#-----[ OPEN ]------------------------------------------
#
templates/subSilver/overall_header.tpl



#-----[ IN-LINE FIND ]------------------------------------------
#
{L_USERGROUPS}</a>&nbsp;

#
#-----[ IN-LINE AFTER, ADD ]------------------------------------------
#
&nbsp;<a href="{U_MEDALS}" class="mainmenu"><img src="templates/subSilver/images/icon_mini_medal.gif" width="12" height="13" border="0" alt="{U_MEDALS}" hspace="3" />{L_MEDALS}</a>&nbsp;



Yea, so these are my problem files :-)
I am unable to find these lines and i dont know what to do.
Please HELP me :-)

cyberkid92
Registered User
Posts: 4
Joined: Mon Aug 29, 2005 2:34 pm
Contact:

Post by cyberkid92 » Sat Jul 15, 2006 4:42 pm

Im having trouble with this part....
#
#-----[ FIND ]------------------------------------------
#
'POSTER_AVATAR' => $poster_avatar,

#
#-----[ AFTER, ADD ]------------------------------------------
#
'POSTER_MEDAL_COUNT' => $medal_count, // Medal MOD


See, i cant find 'POSTER_AVATAR' anywhere. Only thing i can think of that might be the problem is that im using intagraMOD. Everything else has worked up till this point though...

Here is my viewtopic file...
www.cemproductions.com/viewtopic.txt

Post Reply

Return to “[2.0.x] MODs in Development”