[BETA] Quick Reply For phpBB 2.0.6

A place for MOD Authors to post and receive feedback on MODs still in development. No MODs within this forum should be used within a live environment! No new topics are allowed in this forum.
Forum rules
READ: phpBB.com Board-Wide Rules and Regulations

IMPORTANT: MOD Development Forum rules

On February 1, 2009 this forum will be set to read only as part of retiring of phpBB2.
Smeghead1
Registered User
Posts: 21
Joined: Mon Jun 28, 2004 8:16 pm

Post by Smeghead1 »

Just tested this on my forum and it works fine!

Thanks :D
stu15
Registered User
Posts: 1283
Joined: Sat Mar 15, 2003 1:46 am
Location: New Zealand
Contact:

Post by stu15 »

Is it possible to add a locked button to the quick reply button?

As at the moment when a topic gets locked this show up:

Image

& it looks bad

Any ideas?
countz
Registered User
Posts: 65
Joined: Fri Jul 09, 2004 7:07 pm

Post by countz »

well i've just tested this mod and it works very well!!

thank you sooo much :mrgreen:
Coon
Registered User
Posts: 11
Joined: Mon Oct 06, 2003 3:06 am
Location: Frisco, TX
Contact:

Post by Coon »

Hello all,

I have the Quick Reply mod installed on www.soccergrip.com/forum and it's working fine. However, I want to know how I can display more smilies under it. I think there are only about 20-24 now... how can I make it display more than that?

Also, my Quick Reply hack used to have a button that allowed members to select text and the push Quote Selection or something like that, but now it's gone. Any way to get that feature back on it?

Thanks in advance.
Coon
Registered User
Posts: 11
Joined: Mon Oct 06, 2003 3:06 am
Location: Frisco, TX
Contact:

Post by Coon »

^^^^
Bump

*NVM got it.
markus_petrux
Former Team Member
Posts: 1887
Joined: Wed Apr 23, 2003 7:11 am
Location: Girona, Catalunya (Spain)
Contact:

Post by markus_petrux »

morpheus2matrix, is it possible to add the following:

1) Remove tabindex='1' used for the username field (in viewtopic_body.tpl)?

2) Hide the whole Quick Reply block when user is NOT allowed to reply (forum/topic locked, permission to reply or not admin)?

For request 2, I imagine the PHP condition would be:

Code: Select all

if ( ( ( $is_auth['auth_reply'] ) && ( $forum_topic_data['forum_status'] <> FORUM_LOCKED ) && ( $forum_topic_data['topic_status'] <> TOPIC_LOCKED ) ) || $userdata['user_level'] == ADMIN )
However, it requires nested template switches. I have done it, though. ...just tell me, and I post the code here ...if you wish.
EasyMOD Standards | MOD Template Actions | MODs in Development Rules
Useful information for MOD Authors | MOD Queue Stats | Search MODs
Write SQL/DDL portable to all SQL servers supported by phpBB!
Get EasyMOD 0.3.0! | Suport al phpBB en Català!
8)
countz
Registered User
Posts: 65
Joined: Fri Jul 09, 2004 7:07 pm

Post by countz »

well a stupid question...
if i've got the forum background gray, how i can do the quick reply area white, for example?

thanx in advance :)

edit: now it's ok style="background-color: white"
it was easy :)
Grace.Jacob
Registered User
Posts: 4
Joined: Thu Jul 29, 2004 5:39 pm
Location: India
Contact:

Post by Grace.Jacob »

will this mod work for phpBB 2.0.10 ?
tm6tech
Registered User
Posts: 166
Joined: Mon Apr 14, 2003 1:51 pm

Post by tm6tech »

Grace.Jacob wrote: will this mod work for phpBB 2.0.10 ?


i just tried it and it screwed things up for me, but maybe I did something wrong.

edit: Turns out I must have done something wrong, fixed it up and now it seems to be working fine (so far).

I must be the only guy around who can use EZmod and still screw up installing a mod ;)
Jeeo
Registered User
Posts: 15
Joined: Sun Aug 15, 2004 3:59 am
Contact:

Post by Jeeo »

help! i have an error when i try to run viewtopic

PHP Parse error: parse error, unexpected T_IF in /home/jt490250/public_html/jeeo/forum/viewtopic.php on line 1503
NoGood
Registered User
Posts: 79
Joined: Tue Dec 23, 2003 3:29 pm

Post by NoGood »

I've been using this mod for almost a year now without a problem ...

Now i'm having my first. I installed another language, and everything works fine, except this: the text 'quick reply' disappeared somehow.
This only occurs when the board is in the new language. With the old language it still works fine.

How can i solve this?

Thanks in advance!
slaamp
Registered User
Posts: 29
Joined: Thu Feb 27, 2003 9:59 am
Location: here

Post by slaamp »

You need to add quick reply variable in the lang_main.php for your new langage pack.
NoGood
Registered User
Posts: 79
Joined: Tue Dec 23, 2003 3:29 pm

Post by NoGood »

thx!
User avatar
smackdown
Registered User
Posts: 89
Joined: Tue Aug 24, 2004 5:55 pm

Post by smackdown »

I tried this mod on version 2.0.10 with BBTech style three times and it didn't work. I followed the directions to the letter and I get a parse error as well.

Does this work w/ 2.0.10 and BBTech or am i scratching a hole in my head for no reason? :D
You can PM me with support questions, but I don't know a thing about phpBB...
Sam Sam Sam
Registered User
Posts: 34
Joined: Wed Jan 21, 2004 9:36 pm

Post by Sam Sam Sam »

I don't have a viewtopic.php file in my forum? What do I do?
Thanks,
Sam
Post Reply

Return to “[2.0.x] MODs in Development”