[ABD] Profile Control Panel

A place for MOD Authors to post and receive feedback on MODs still in development. No MODs within this forum should be used within a live environment! No new topics are allowed in this forum.
Forum rules
READ: phpBB.com Board-Wide Rules and Regulations

IMPORTANT: MOD Development Forum rules

On February 1, 2009 this forum will be set to read only as part of retiring of phpBB2.

Rating:

Excellent!
260
60%
Very Good
81
19%
Good
43
10%
Fair
9
2%
Poor
41
9%
 
Total votes: 434

waiting on God
Registered User
Posts: 270
Joined: Tue Feb 15, 2005 12:30 pm

Re: Invalid_session

Post by waiting on God »

rocky56 wrote: I installed the Profile_Control_Panel a couple of months ago and after a wee bit of grief, had it working well...or so I thought.
Now if someone forgets their password and requests it mailed to them, it comes up with an "Invalid_session" error. Any ideas on where to start looking?


Never ran into this one before....can you put the whole error message here, please?
rocky56 wrote: One other question .....the board is running phpBB 2.0.17 and I would like to upgrade .... the only mod is the profile one.....can I simlpy upgrade it with the upgrade files or do I have to modify for the control panel again?

thanks


Because of the number of changes in the phpbb, most of which deal with secruity issues, you will have to remod it again. Or, if you want to take the time to try this first, you could try compairing the current files on your site to the files in the upgrade and see what's been changed.

WOG
My nick, Waiting on God, means that I am waiting on God to do something wonderful! :D

"I don't know everything. Never said I did. I just know a lot of things, some of it useless, some of it important. It's up to you which is which."

http://www.truechristians.net
.
User avatar
shadav
Registered User
Posts: 150
Joined: Thu Dec 01, 2005 7:12 pm
Location: Drowning In Corn Fields
Contact:

Post by shadav »

waiting on God wrote: Have you tried installing the SQL changes by hand? You're missing the SQL tables and changes so you have to get that done for anything to work.

WOG


I was able to get into Cpanel today and i ran the sql queries there....everything supposedly was put in correctly...i went back to easymod to try and install and still the same error

Code: Select all

SQL PROCESSING ERROR:
No SQL alterations will be performed. However, you may skip SQL processing, continue installing the MOD, and deal with the SQL manually

The following error occured:

Error:
Unexpected or unknown attribute "AFTER RANK_MIN", in "rank_max MEDIUMINT(8) NOT NULL AFTER rank_min", statement: 33, table: "phpbb_ranks"

SQL:
ALTER TABLE phpbb_ranks ADD rank_max MEDIUMINT(8) NOT NULL AFTER rank_min
[edit] well i went ahead and skipped it...so far it seems everything installed just fine

[again]ok it's not showing me as the board starter...no biggie but why not lol it's only showing me as an admin
User avatar
shadav
Registered User
Posts: 150
Joined: Thu Dec 01, 2005 7:12 pm
Location: Drowning In Corn Fields
Contact:

Post by shadav »

ok lol i'm not quite sure what happened..it seemed to be fine...then i logged out of my forum and came back and upon entiring my site i get this

Code: Select all

General Error 

Could not obtain buddys information.

DEBUG MODE

SQL Error : 1064 You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'and buddy_id in (1)' at line 1

SELECT * FROM phpbb_buddy WHERE user_id= and buddy_id in (1)

Line : 216
File : page_header.php 

Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
i'm not sure what in the heck i'm supposed to be doing to fix it lol i'm guessing something to do with my page_header file but i don't get what i need to do
SHH
Registered User
Posts: 52
Joined: Wed Feb 22, 2006 1:06 am
Contact:

Post by SHH »

shadav wrote: ok lol i'm not quite sure what happened..it seemed to be fine...then i logged out of my forum and came back and upon entiring my site i get this

Code: Select all

General Error 

Could not obtain buddys information.

DEBUG MODE

SQL Error : 1064 You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'and buddy_id in (1)' at line 1

SELECT * FROM phpbb_buddy WHERE user_id= and buddy_id in (1)

Line : 216
File : page_header.php 

Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
i'm not sure what in the heck i'm supposed to be doing to fix it lol i'm guessing something to do with my page_header file but i don't get what i need to do


I was having the same problems. I finally uninstalled the thing, but users still can't register. However, everything else works.
waiting on God
Registered User
Posts: 270
Joined: Tue Feb 15, 2005 12:30 pm

Post by waiting on God »

There was a change you that you had to make in the files that has SQL references to the buddys table, but the SQL table is titled phpbb_buddy.

So you can try a couple of things here. First is to change the name of the table from "php_buddy" to "php_buddys" and see if that works.

I just did a quick search of the install file and found that all of the references to the php_buddy table is actually showing as php_buddys, so changing the SQL table should solve the problem.

Were you able to change the CHMOD on the files as you supposed to?

Hope that helps. :D

WOG
My nick, Waiting on God, means that I am waiting on God to do something wonderful! :D

"I don't know everything. Never said I did. I just know a lot of things, some of it useless, some of it important. It's up to you which is which."

http://www.truechristians.net
.
Da-Force
Registered User
Posts: 1
Joined: Fri Feb 24, 2006 1:54 am

Got a problem with SQL O_o

Post by Da-Force »

SQL PROCESSING ERROR:
No SQL alterations will be performed. However, you may skip SQL processing, continue installing the MOD, and deal with the SQL manually

The following error occured:

Error:
Unexpected or unknown attribute "AFTER RANK_MIN", in "rank_max MEDIUMINT(8) NOT NULL AFTER rank_min", statement: 33, table: "phpbb_ranks"

SQL:
ALTER TABLE phpbb_ranks ADD rank_max MEDIUMINT(8) NOT NULL AFTER rank_min


At first, I had to edit the viewtopic_body.tpl because I had installed a Shop Mod and the problem was that it was searching for a string to replace with a <td width="150" something>... So it was fine if the items DON'T show in there, so that's the only thing I manually edited..

For the SQL thing, I ain't very good at manual edits (always mess up O_O) so yeah.. Any ideas?


BTW: It would be reaaaaal helpful if ya could just e-mail me or IM me through AIM: kratsg@aol.com or JavaScript Jock for AIM :-)



BTW: Could someone explain to me exactly what the heck I do with the profile.php files or something? Gotta rename, copy? HUH?!?!

Explain that too :-)
SHH
Registered User
Posts: 52
Joined: Wed Feb 22, 2006 1:06 am
Contact:

Thanks WOG

Post by SHH »

Yes I changed the files to have the correct attributes. One file wasnt’ ok the other was ok. However, after fixing it there was still the same problem. I finally uninstalled the mod thru EZ mod. Everything almost worked execpt users couldn’t register. It was still trying to link them to sessions_robot (or something like that). Tried a lot of things (code, sql...ect) I finally narrowed it down to profile.php. After uploading the original users can register.
However, you can still see mod in the phpbb admin panel??? Maybe I have to redo this manually?

I’m not a coder but a biochemist so all of this stuff is REALLY new but fun! LOL

www.pathway2curis.com/forum

WOG thanks for your help.

~N GOD we trust
waiting on God
Registered User
Posts: 270
Joined: Tue Feb 15, 2005 12:30 pm

Re: Thanks WOG

Post by waiting on God »

SHH wrote: However, you can still see mod in the phpbb admin panel??? Maybe I have to redo this manually?

~N GOD we trust



I take it you mean the pcp options are still showing up in the menu? If that's the case then you might have missed a file that you had to upload for the PCP. Check and see if they are all gone and take it from there.
My nick, Waiting on God, means that I am waiting on God to do something wonderful! :D

"I don't know everything. Never said I did. I just know a lot of things, some of it useless, some of it important. It's up to you which is which."

http://www.truechristians.net
.
waiting on God
Registered User
Posts: 270
Joined: Tue Feb 15, 2005 12:30 pm

Post by waiting on God »

shadav wrote: ok lol i'm not quite sure what happened..it seemed to be fine...then i logged out of my forum and came back and upon entiring my site i get this


Shadav,

I went to your site to see what was going and when I went to the forums I got the following message
Warning: mysql_connect(): Access denied for user 'shadavta'@'localhost' (using password: YES) in /home/shadavta/public_html/phpBB2/db/mysql4.php on line 48

Warning: mysql_error(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /home/shadavta/public_html/phpBB2/db/mysql4.php on line 330

Warning: mysql_errno(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /home/shadavta/public_html/phpBB2/db/mysql4.php on line 331
phpBB : Critical Error

Could not connect to the database


From this message I would have to say that your config file is not pointing the site to your database. Either that or your database is missing.
My nick, Waiting on God, means that I am waiting on God to do something wonderful! :D

"I don't know everything. Never said I did. I just know a lot of things, some of it useless, some of it important. It's up to you which is which."

http://www.truechristians.net
.
admiralszone2
Registered User
Posts: 5
Joined: Fri Feb 24, 2006 2:07 pm

Post by admiralszone2 »

Everything was working fine until I install the profilecp mod.

I'm receiving this error on posting a private message

Fatal error: Call to undefined function: from() in htdocs/phpBB2/profilcp/profilcp_privmsg.php on line 1312

The problem is that this is not a file you edit. You just copy it.
djscene
Registered User
Posts: 8
Joined: Sat Feb 18, 2006 8:28 pm

HELP

Post by djscene »

I get this error
Could not obtain buddys information.

DEBUG MODE

SQL Error : 1146 Table 'djscenec_phpbb2.phpbb_buddy' doesn't exist

SELECT * FROM phpbb_buddy WHERE user_id=2 and buddy_id in (2)

Line : 216
File : page_header.php

On both a fresh install and on a current board
I cant only go to admin panel
cant view any other pages
www.djscene.co.uk/test
Roguematrix
Registered User
Posts: 30
Joined: Sun Feb 22, 2004 12:49 pm

Post by Roguematrix »

HI there i have a been attempting to install this mod on my forum
It is version 2.18 it has the Categories Hierarchy mod installed on it.
It was done with the pre-installed kit.
I have no other mods on it.

I am using the DARK EQ template
My test forum is here. but the mod is not on it yet. i am just modding it offsite now. http://www.cerebrosxmen.com/save
I have been installing this mod but have it hit a snag.
#-----[ OPEN ]------------------------------------------------
#
templates/subSilver/index_body.tpl
#
#-----[ FIND ]------------------------------------------------
#
# at top of the file
#
<table width="100%" cellspacing="0" cellpadding="2" border="0" align="center">
#
#-----[ BEFORE, ADD ]-----------------------------------------
#
<!-- mod : profile cp -->
#
#-----[ FIND ]------------------------------------------------
#
# this is a partial search : the full lines are longer
#
{TOTAL_USERS_ONLINE} &nbsp; [ {L_WHOSONLINE_ADMIN} ] &nbsp; [ {L_WHOSONLINE_MOD} ]
#
#-----[ IN-LINE FIND ]----------------------------------------
#
[ {L_WHOSONLINE_ADMIN} ] &nbsp; [ {L_WHOSONLINE_MOD} ]
#
#-----[ IN-LINE REPLACE WITH ]--------------------------------
#
{L_WHOSONLINE}
#
#-----[ FIND ]------------------------------------------------
#
<!-- BEGIN switch_user_logged_out -->
#
#-----[ BEFORE, ADD ]-----------------------------------------
#
<!-- BEGIN switch_happy_birthday -->
<br />
<table width="100%" cellpadding="3" cellspacing="1" border="0" class="forumline">
<tr>
<td class="catHead" colspan="2" height="28"><span class="cattitle">{L_HAPPY_BIRTHDAY}</span></td>
</tr>
<tr>
<td class="row1" align="center" valign="middle"><img src="{HAPPY_BIRTHDAY_IMG}" alt="{L_HAPPY_BIRTHDAY}" /></td>
<td class="row1" align="left" width="100%"><span class="gensmall">&nbsp;{HAPPY_BIRTHDAY_FELLOWS}&nbsp;</span></td>
</tr>
</table>
<!-- END switch_happy_birthday -->


My index, which is also the saem in SDubsilver fo rthis mod is like this
<table width="100%" cellspacing="0" cellpadding="2" border="0" align="center">
<tr>
<td align="left" valign="bottom"><span class="gensmall">
<!-- BEGIN switch_user_logged_in -->
{LAST_VISIT_DATE}<br />
<!-- END switch_user_logged_in -->
{CURRENT_TIME}<br />
{S_TIMEZONE}
</span></td>
<td align="right" valign="bottom" class="gensmall">
<a href="{U_SEARCH_NEW}" class="gensmall">{L_SEARCH_NEW}</a><br />
<!-- BEGIN switch_user_logged_in -->
<a href="{U_SEARCH_SELF}" class="gensmall">{L_SEARCH_SELF}</a><br />
<!-- END switch_user_logged_in -->
<a href="{U_SEARCH_UNANSWERED}" class="gensmall">{L_SEARCH_UNANSWERED}</a>
</td>
</tr>
</table>
<br class="nav" />

{BOARD_TOPICS}
<!-- BEGIN board_topics_spacing --><br class="nav" /><!-- END board_topics_spacing -->

<form method="post" action="{S_ACTION}">
{NAVIGATION_BOX}

<!-- BEGIN indexrow -->
<!-- BEGIN header -->
<table width="100%" cellpadding="4" cellspacing="1" border="0" class="forumline">
<tr>
<th colspan="2" class="thCornerL" height="25" nowrap="nowrap" width="100%">&nbsp;{L_FORUM}&nbsp;</th>
<th width="70" class="thTop" nowrap="nowrap">&nbsp;{L_TOPICS}&nbsp;</th>
<th width="70" class="thTop" nowrap="nowrap">&nbsp;{L_POSTS}&nbsp;</th>
<th width="200" class="thCornerR" nowrap="nowrap">&nbsp;{L_LASTPOST}&nbsp;</th>
</tr>
<!-- END header -->

<!-- BEGIN cat -->
<!-- BEGIN header -->
<!-- END header -->
<!-- BEGIN row -->
<tr>
<td class="catLeft" colspan="2" height="28"><span class="cattitle">
<a href="{indexrow.cat.U_VIEWCAT}" class="cattitle">{indexrow.cat.CAT_DESC}</a>
</span></td>
<td class="rowpic" colspan="3" align="right">&nbsp;</td>
</tr>
<!-- END row -->
<!-- BEGIN footer -->
<!-- END footer -->
<!-- END cat -->

<!-- BEGIN forum -->
<!-- BEGIN header -->
<!-- END header -->
<!-- BEGIN row -->
<tr>
<td class="row1" align="center" valign="middle" width="50" height="50">
<img src="{indexrow.forum.I_FORUM_FOLDER}" border="0" alt="{indexrow.forum.L_FORUM_FOLDER}" title="{indexrow.forum.L_FORUM_FOLDER}" />
</td>
<td class="row1" height="50" width="100%">
<!-- BEGIN forum_icon -->
<table cellpadding="0" cellspacing="0" width="100%" border="0"><tr>
<td><a href="{indexrow.forum.U_VIEWFORUM}" class="forumlink"><img src="{indexrow.forum.FORUM_ICON}" border="0" alt="" title="" /></a></td><td><span class="gen">&nbsp;</span></td><td width="100%">
<!-- END forum_icon -->
<span class="forumlink"><a href="{indexrow.forum.U_VIEWFORUM}" class="forumlink">{indexrow.forum.FORUM_NAME}</a><br /></span>
<span class="genmed">{indexrow.forum.FORUM_DESC}<br /></span>
<!-- BEGIN moderators -->
<span class="gensmall">
<b>{L_MODERATORS}:&nbsp;</b><!-- BEGIN mod --><a href="{indexrow.forum.row.moderators.mod.U_MOD}" title="{indexrow.forum.row.moderators.mod.L_MOD_TITLE}" class="gensmall">{indexrow.forum.row.moderators.mod.L_MOD}</a><!-- BEGIN sep -->, <!-- END sep --><!-- END mod -->
<br /></span>
<!-- END moderators -->
<!-- BEGIN subforums -->
<span class="gensmall">
<b>{L_SUBFORUMS}:</b>&nbsp;<!-- BEGIN sub --><img src="{indexrow.forum.row.subforums.sub.I_SUB}" border="0" align="middle" alt="{indexrow.forum.row.subforums.sub.L_SUB_ALT}" title="{indexrow.forum.row.subforums.sub.L_SUB_ALT}" hspace="2" /><a href="{indexrow.forum.row.subforums.sub.U_SUB}" title="{indexrow.forum.row.subforums.sub.L_SUB_DESC}" class="gensmall">{indexrow.forum.row.subforums.sub.L_SUB}</a><!-- BEGIN sep -->, <!-- END sep --><!-- END sub -->
<br /></span>
<!-- END subforums -->
<!-- BEGIN forum_icon -->
</td></tr></table>
<!-- END forum_icon -->
</td>
<!-- BEGIN auth_read -->
<td class="row2" align="center" valign="middle" height="50"><span class="gensmall">{indexrow.forum.TOPICS}</span></td>
<td class="row2" align="center" valign="middle" height="50"><span class="gensmall">{indexrow.forum.POSTS}</span></td>
<td class="row3Right" align="center" valign="middle" height="50" nowrap="nowrap"><span class="gensmall">
<!-- BEGIN last_post -->
<a href="{indexrow.forum.U_LAST_TOPIC}" class="gensmall" title="{indexrow.forum.LAST_TOPIC_TITLE_ALT}">{indexrow.forum.LAST_TOPIC_TITLE}</a><br />
{indexrow.forum.LAST_POST_TIME}<br />
<!-- BEGIN userlink --><a href="{indexrow.forum.U_LAST_POSTER}" class="gensmall" title="{L_LAST_POSTER}"><!-- END userlink -->{indexrow.forum.LAST_POSTER}<!-- BEGIN userlink --></a><!-- END userlink -->
&nbsp;<a href="{indexrow.forum.U_LAST_POST}" class="gensmall" title="{L_LAST_POST}"><img src="{I_LAST_POST}" border="0" alt="{L_LAST_POST}" /></a><br />
<!-- BEGINELSE last_post -->
{L_NO_POSTS}
<!-- END last_post -->
</span></td>
<!-- BEGINELSE auth_read -->
<td class="row3Right" colspan="3" align="center"><span class="gensmall">
{L_AUTH_REQ}
</span></td>
<!-- END auth_read -->
</tr>
<!-- END row -->
<!-- BEGIN footer -->
<!-- END footer -->
<!-- END forum -->

<!-- BEGIN link -->
<!-- BEGIN header -->
<!-- END header -->
<!-- BEGIN row -->
<tr>
<td class="row1" align="center" valign="middle" height="50" width="50">
<img src="{indexrow.link.I_FORUM_FOLDER}" border="0" alt="{indexrow.link.L_FORUM_FOLDER}" title="{indexrow.link.L_FORUM_FOLDER}" />
</td>
<td class="row1" height="50" width="100%">
<!-- BEGIN forum_icon -->
<table cellpadding="0" cellspacing="0" width="100%" border="0"><tr>
<td><a href="{indexrow.link.U_VIEWFORUM}" class="forumlink"><img src="{indexrow.link.FORUM_ICON}" border="0" alt="" title="" /></a></td><td><span class="gen">&nbsp;</span></td><td width="100%">
<!-- END forum_icon -->
<span class="forumlink"><a href="{indexrow.link.U_VIEWFORUM}" class="forumlink">{indexrow.link.FORUM_NAME}</a><br /></span>
<span class="genmed">{indexrow.link.FORUM_DESC}<br /></span>
<!-- BEGIN subforums -->
<span class="gensmall">
<b>{L_SUBFORUMS}:</b>&nbsp;<!-- BEGIN sub --><img src="{indexrow.link.row.subforums.sub.I_SUB}" border="0" align="middle" alt="{indexrow.link.row.subforums.sub.L_SUB_ALT}" title="{indexrow.link.row.subforums.sub.L_SUB_ALT}" hspace="2" /><a href="{indexrow.link.row.subforums.sub.U_SUB}" title="{indexrow.link.row.subforums.sub.L_SUB_DESC}" class="gensmall">{indexrow.link.row.subforums.sub.L_SUB}</a><!-- BEGIN sep -->, <!-- END sep --><!-- END sub -->
<br /></span>
<!-- END subforums -->
<!-- BEGIN forum_icon -->
</td></tr></table>
<!-- END forum_icon -->
</td>
<td class="row3Right" align="center" valign="middle" height="50" colspan="3" width="340"><span class="gensmall">
{indexrow.link.HITS}
</span></td>
</tr>
<!-- END row -->
<!-- BEGIN footer -->
<!-- END footer -->
<!-- END link -->

<!-- BEGIN footer -->
</table>
<!-- END footer -->
<!-- BEGIN spacing --><br class="nav" /><!-- END spacing -->
<!-- END indexrow -->

<!-- BEGIN forums_spacing --><br class="nav" /><!-- END forums_spacing -->

{FORUM_TOPICS}

{NAVIGATION_ONLY_BOX}
</form>

<table cellspacing="0" cellpadding="0" border="0" width="100%">
<tr>
<td nowrap="nowrap" align="right">{JUMPBOX}</td>
</tr>
</table>
<br />

{STATS_BOX}

<!-- BEGIN switch_user_logged_out -->
<br class="nav" />
<form method="post" action="{S_LOGIN_ACTION}"><table width="100%" cellpadding="3" cellspacing="1" border="0" class="forumline">
<tr>
<td class="catHead" height="28"><a name="login"></a><span class="cattitle">{L_LOGIN_LOGOUT}</span></td>
</tr>
<tr>
<td class="row1" align="center" valign="middle" height="28"><span class="gensmall">
{L_USERNAME}: <input class="post" type="text" name="username" size="10" />&nbsp;&nbsp;&nbsp;
{L_PASSWORD}: <input class="post" type="password" name="password" size="10" maxlength="32" />&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;
<!-- BEGIN switch_allow_autologin -->
{L_AUTO_LOGIN} <input class="text" type="checkbox" name="autologin" />&nbsp;&nbsp;&nbsp;
<!-- END switch_allow_autologin -->
<input type="submit" class="mainoption" name="login" value="{L_LOGIN}" />
</span> </td>
</tr>
</table></form>
<!-- END switch_user_logged_out -->

<!-- BEGIN forum_legend -->
<br class="nav" />
<table cellspacing="3" border="0" align="center" cellpadding="0">
<tr>
<td width="20" align="center"><img src="{FORUM_NEW_IMG}" alt="{L_NEW_POSTS}" /></td>
<td><span class="gensmall">{L_NEW_POSTS}</span></td>
<td>&nbsp;&nbsp;</td>
<td width="20" align="center"><img src="{FORUM_IMG}" alt="{L_NO_NEW_POSTS}" /></td>
<td><span class="gensmall">{L_NO_NEW_POSTS}</span></td>
<td>&nbsp;&nbsp;</td>
<td width="20" align="center"><img src="{FORUM_LOCKED_IMG}" alt="{L_FORUM_LOCKED}" /></td>
<td><span class="gensmall">{L_FORUM_LOCKED}</span></td>
<td>&nbsp;&nbsp;</td>
<td width="20" align="center"><img src="{FORUM_LINK_IMG}" alt="{L_FORUM_LINK}" /></td>
<td><span class="gensmall">{L_FORUM_LINK}</span></td>
</tr>
</table>
<!-- END forum_legend -->

<!-- BEGIN forum_legend_ELSE -->
<br class="nav" />
<table width="100%" cellspacing="0" border="0" align="center" cellpadding="0">
<tr>
<td align="left" valign="top"><table cellspacing="3" cellpadding="0" border="0">
<tr>
<td width="20" align="left"><img src="{FOLDER_NEW_IMG}" alt="{L_NEW_POSTS}" width="19" height="18" /></td>
<td class="gensmall">{L_NEW_POSTS}</td>
<td>&nbsp;&nbsp;</td>
<td width="20" align="center"><img src="{FOLDER_ANNOUNCE_IMG}" alt="{L_ANNOUNCEMENT}" width="19" height="18" /></td>
<td class="gensmall">{L_ANNOUNCEMENT}</td>
</tr>
<tr>
<td width="20" align="center"><img src="{FOLDER_IMG}" alt="{L_NO_NEW_POSTS}" width="19" height="18" /></td>
<td class="gensmall">{L_NO_NEW_POSTS}</td>
<td>&nbsp;&nbsp;</td>
<td width="20" align="center"><img src="{FOLDER_STICKY_IMG}" alt="{L_STICKY}" width="19" height="18" /></td>
<td class="gensmall">{L_STICKY}</td>
</tr>
<tr>
<td width="20" align="center"><img src="{FOLDER_HOT_IMG}" alt="{L_TOPIC_HOT}" width="19" height="18" /></td>
<td class="gensmall">{L_TOPIC_HOT}</td>
<td>&nbsp;&nbsp;</td>
<td width="20" align="center"><img src="{FOLDER_LOCKED_IMG}" alt="{L_TOPIC_LOCKED}" width="19" height="18" /></td>
<td class="gensmall">{L_TOPIC_LOCKED}</td>
</tr>
<tr>
<td width="20" align="center"><img src="{FOLDER_OWN_IMG}" alt="{L_TOPIC_OWN}" width="19" height="18" /></td>
<td class="gensmall" colspan="4">{L_TOPIC_OWN}</td>
</tr>
</table></td>
<td align="right"><span class="gensmall">{S_AUTH_LIST}</span></td>
</tr>
</table>
<!-- END forum_legend_ELSE -->

<br clear="all" />


Some of the info i have noticed is in the Index_stats_box
<!-- BEGIN stats -->
<table width="100%" cellpadding="4" cellspacing="1" border="0" class="forumline">
<tr>
<td class="catHead" colspan="2" height="28"><span class="cattitle"><a href="{U_VIEWONLINE}" class="cattitle">{L_VIEWONLINE}</a></span></td>
</tr>
<!-- BEGIN root -->
<tr>
<td class="row1" width="50" align="center" valign="middle" rowspan="<!-- BEGIN extended -->4<!-- BEGINELSE extended -->3<!-- END extended -->">
<img src="{I_VIEWONLINE}" alt="{L_VIEWONLINE}" border="0" />
</td>
<td class="row1" align="left"><span class="gensmall">
{TOTAL_POSTS}<br />
{TOTAL_USERS} :: {NEWEST_USER}<br />
{RECORD_USERS}<br />
</span></td>
</tr>
<!-- END root -->
<tr>
<!-- BEGIN root_ELSE -->
<td class="row1" width="50" align="center" valign="middle" rowspan="2"><img src="{I_VIEWONLINE}" alt="{L_VIEWONLINE}" border="0" />
</td>
<!-- END root_ELSE -->
<td class="row1">
<!-- BEGIN root --><span class="gensmall">{L_TOTAL_ONLINE}{TOTAL_USERS_ONLINE}</span><hr /><!-- END root -->
<span class="gensmall">{L_ONLINE_USERS}&nbsp;<!-- BEGIN root_ELSE -->{TOTAL_USERS_ONLINE}<br /><!-- END root_ELSE --><!-- BEGIN online --><!-- BEGIN sep -->, <!-- END sep --><a href="{stats.online.U_VIEW_PROFILE}" title="{L_VIEW_PROFILE}" class="gensmall" {stats.online.STYLE}>{stats.online.USERNAME}</a><!-- END online --><!-- BEGIN none -->{NO_USERS_ONLINE}<!-- END none -->
</span></td>
</tr>
<!-- BEGIN past -->
<tr>
<td class="row1" align="left"><span class="gensmall">
{L_TOTAL_PAST}{TOTAL_PAST_USERS}<br />{TOTAL_HOUR_USERS}</span><hr /><span class="gensmall">
{L_ONLINE_USERS}&nbsp;<!-- BEGIN online --><!-- BEGIN sep -->, <!-- END sep --><a href="{stats.past.online.U_VIEW_PROFILE}" title="{L_VIEW_PROFILE}" class="gensmall" {stats.past.online.STYLE}>{stats.past.online.USERNAME}</a><!-- END online --><!-- BEGIN none -->{NO_USERS_ONLINE}<!-- END none -->
</span></td>
</tr>
<!-- END past -->
<tr>
<td class="row1"><span class="gensmall">
<b>{L_LEGEND}:</b>&nbsp;<!-- BEGIN legend -->[&nbsp;<!-- BEGIN link --><a href="{stats.legend.U_LEVEL}" class="gensmall" {stats.legend.STYLE}><!-- BEGINELSE link --><span {stats.legend.STYLE}><!-- END link --><b>{stats.legend.LEVEL_NAME}</b><!-- BEGIN link --></a><!-- BEGINELSE link --></span><!-- END link -->&nbsp;]<!-- END legend -->
</span></td>
</tr>
</table>
<!-- END stats -->


I have stoppe dinstalling until i am sure of what to do, DOes anyone know a way to help me or a premodded version or something.Please any assissatnce would be much appreciated.
kyle1745
Registered User
Posts: 173
Joined: Thu Nov 14, 2002 2:21 am

Post by kyle1745 »

Can someone point me to the Docs for this mod.

Thanks,
robster16
Registered User
Posts: 113
Joined: Tue Aug 23, 2005 2:52 pm

Post by robster16 »

Hi there,

two questions.

Is there a way to HIDE the "ignored by" list, cause it might only cause grievance if people can see who has them on ignore, so I'd like to hide it for users....

and is there a way to make the custom title hack I linked to below work in unison with this profile hack cause I think the custom title hack isn't working because of this one as it affects the profile settings etc...

// Custom Title MOD

thanks for the help :)

ROB[/b]
Shanana
Registered User
Posts: 368
Joined: Sat Aug 28, 2004 4:03 am
Location: USA [from London, England]

Post by Shanana »

Two questions: Where is the owner of this mod & does he still come here?

And does this work with version 2.0.19?
Locked

Return to “[2.0.x] MODs in Development”