[RC1] RPG+

A place for MOD Authors to post and receive feedback on MODs still in development. No MODs within this forum should be used within a live environment! No new topics are allowed in this forum.
Forum rules
READ: phpBB.com Board-Wide Rules and Regulations

IMPORTANT: MOD Development Forum rules

On February 1, 2009 this forum will be set to read only as part of retiring of phpBB2.
Locked
Fooruman
Registered User
Posts: 11
Joined: Wed May 18, 2005 3:01 am

Post by Fooruman »

You don't actually see or equip defensive items. They just start working as soon as you buy them.

Also, I had another idea for a good special item. What about an item that doubles the amount of EXP you gain each time you win a fight? As long as it cost a lot, it would be a great item.

User avatar
Jadestone
Registered User
Posts: 630
Joined: Tue May 24, 2005 12:54 am
Location: Juno Beach, FL
Contact:

Post by Jadestone »

can`t get it to install with easymod... it doesnt even show when i put it in the mod folder..
and when i got it so it would show it crashed my forums. Oh well, ill try again tomorrow.

Perthina
Registered User
Posts: 100
Joined: Fri Jul 04, 2003 5:08 am
Contact:

Post by Perthina »

Then wouldn't defence suppose to rise as soon as you buy the item? Cause it won't for me.

Though you should be able to equip it... whats to stop someone from buying tons of pieces of armor to have a high defence O.o

Fooruman
Registered User
Posts: 11
Joined: Wed May 18, 2005 3:01 am

Post by Fooruman »

Absolutely nothing.

Perthina
Registered User
Posts: 100
Joined: Fri Jul 04, 2003 5:08 am
Contact:

Post by Perthina »

Lol well that's not good...

Well then i suppose I have a bug, cause even after i buy defence items, my defence does not raise. (Unless it's not suppose to raise the number in your character profile.)

Fooruman
Registered User
Posts: 11
Joined: Wed May 18, 2005 3:01 am

Post by Fooruman »

The number doesn't actually raise, attacks against you just do less damage. Try buying about 10 defense items and get hit by a powerful non-magic attack and you'll find it does barely any damage.

Perthina
Registered User
Posts: 100
Joined: Fri Jul 04, 2003 5:08 am
Contact:

Post by Perthina »

Hm... ok.
Well I prob won't have any defence items anyways cause of there being no limit to how many you can have O.o

Perthina
Registered User
Posts: 100
Joined: Fri Jul 04, 2003 5:08 am
Contact:

Post by Perthina »

EDIT: Nvm

Alita
Registered User
Posts: 1
Joined: Sun Jun 12, 2005 6:14 pm

Post by Alita »

hello@all

i have a small (?!?) problem with this rpg-mod...

i installed it without problems, but the races seem to be buggy. new rpg-chars have 110/110 hitpoints, but when i choose a race they change to 10/10 hitpoints, sometimes -10 !!!

Can anybody help me how to fix this?

I'm using phpBB 2.0.13
and the RC1 version of the RPG+

here's the link to my forum:
Login is Test / test

http://www.klabin.de/mondschatten/

http://www.klabin.de/mondschatten/rpgcp ... _id=5&id=5

http://www.klabin.de/mondschatten/rpgcp ... _id=2&id=2

thanks and best wishes

alita

Fooruman
Registered User
Posts: 11
Joined: Wed May 18, 2005 3:01 am

Post by Fooruman »

I'm also having this problem. I'm pretty sure races are just one of the many things unfinished.

Fooruman
Registered User
Posts: 11
Joined: Wed May 18, 2005 3:01 am

Post by Fooruman »

Has anyone been able to get battle music working? I've set it up, but the music just doesn't play. Anyone have a fix for this?

Red Jacq
Registered User
Posts: 33
Joined: Tue Feb 15, 2005 3:50 pm

Post by Red Jacq »

Fooruman wrote: Has anyone been able to get battle music working? I've set it up, but the music just doesn't play. Anyone have a fix for this?


Sounds should be loaded to:

root directory/forum directory/sounds

See if that works for you.
Alita wrote: hello@all

i have a small (?!?) problem with this rpg-mod...

i installed it without problems, but the races seem to be buggy. new rpg-chars have 110/110 hitpoints, but when i choose a race they change to 10/10 hitpoints, sometimes -10 !!!

Can anybody help me how to fix this?

I'm using phpBB 2.0.13
and the RC1 version of the RPG+

here's the link to my forum:
Login is Test / test

http://www.klabin.de/mondschatten/

http://www.klabin.de/mondschatten/rpgcp ... _id=5&id=5

http://www.klabin.de/mondschatten/rpgcp ... _id=2&id=2

thanks and best wishes

alita


Yes the races seem buggy to me too, the work around I use is to go in and make the changes for the member thru the ACP.

Fooruman
Registered User
Posts: 11
Joined: Wed May 18, 2005 3:01 am

Post by Fooruman »

I've put the sounds there and the mod detects them when I make an area, but they simply don't play.

Red Jacq
Registered User
Posts: 33
Joined: Tue Feb 15, 2005 3:50 pm

Post by Red Jacq »

Fooruman wrote: I've put the sounds there and the mod detects them when I make an area, but they simply don't play.


Try clearing your cache and all your temp and temporary internet files and see if that works.

In the acp RPG section -- Main Options -- you need to have the battle music enabled.

Also, you need to enable the sound thru your personal rpg cp which is accessed from the links on the RPG page.

Hope this helps you.

Suetan
Registered User
Posts: 77
Joined: Sun Jan 25, 2004 12:09 am
Location: My house
Contact:

Post by Suetan »

I must be stupid or something, but what does the buff actually do exactly. I've been playing around with it, and I just can't seen to figure it out.

Locked

Return to “[2.0.x] MODs in Development”