Page 39 of 107

Posted: Thu Jul 22, 2004 7:17 pm
by MrSexy
Ok, i removed the second part, and still seem to be having an alignment problem. Here is an updated VIEWTOPIC_BODY.tpl.

www.c2k3.net/forum/viewtopic_body.txt

Is there another thing i did wrong?

Thank you again for all your help.

Posted: Fri Jul 23, 2004 2:25 am
by Zypher
so what exaclt is showing up, i couldnt see anything? lide describe the problem?

Posted: Fri Jul 23, 2004 2:29 am
by MrSexy
Zypher wrote: so what exaclt is showing up, i couldnt see anything? lide describe the problem?


Check out any post on my forum.

Posted: Fri Jul 23, 2004 2:37 am
by Zypher
ohhhh there is no left colum right? where the post info goes?

Posted: Fri Jul 23, 2004 2:45 am
by MrSexy
THATS IT.

THE ALIGNMENT IS ALL MESSED UP.

Posted: Fri Jul 23, 2004 2:56 am
by Zypher
well what i see is there is no colum and i cant seem to see anything wrong with it. check that there is no clashes with other mods? maybe?

Posted: Fri Jul 23, 2004 6:20 pm
by fictionised
I corrected this problem on my site (using BMan1Blue template), by simply removing the table/tr/td tags, and simply including them in the td tags above, but giving them their own span tag....not as neat as the small box, but it works on other templates, at least :P

Posted: Fri Jul 23, 2004 6:54 pm
by fictionised
I have this problem in the admin section:
General Error
Couldn't query area table

DEBUG MODE

SQL Error : 1146 Table 'kendal_xmb1.AREA_TABLE' doesn't exist

SELECT a_name FROM AREA_TABLE ORDER BY a_name

Line : 431
File : /home2/kendal/public_html/forum/includes/functions_rpgstats.php


Even though the tables do exist- everything was working until I installed the statistics mod., which I promptly uninstalled. I've tried deleting all fo the rpg db entries completely and running the db_update.php file again, but to no avail- I still receive the above error- any help would be greatly appreciated :P

EDIT: NM, fixed it by re-editing the constants and functions_post pages... :)

Posted: Sat Jul 24, 2004 4:49 am
by Zypher
Well from what i can see it's saying that the script is excuting something from the function_rpgstats, and saying that the table couldnt be selected when trying to select a name from the table.

Anyway I spotted something, and well was told this too, that when you go to a view someones profile, and click on RPG it shows your own RPG profile, not the profile your currently viewing, well suspose to be anyway. Here is the correction.

Code: Select all

# 
#-----[ OPEN ]------------------------------------------ 
# 

includes/usercp_viewprofile.php 

# 
#-----[ FIND ]------------------------------------------ 
# 

$temp_url = append_sid("rpgcp.$phpEx?mode=view&where=profile&where_id=$where_id&id=$userdata[user_id]"); 

# 
#-----[ REPLACE WITH ]------------------------------------------ 
# 

$temp_url = append_sid("rpgcp.$phpEx?mode=view&where=profile&where_id=$where_id&id=$where_id"); 

# 
#-----[ SAVE/CLOSE ALL FILES ]------------------------------------------ 
# 
# EoM

Posted: Sat Jul 24, 2004 5:26 am
by fictionised
Cheers- worked a treat :P

Posted: Sat Jul 24, 2004 12:03 pm
by Zypher
thanks for that. I am not sure but I asked Darkmonkey about doing some item scripts. So anyway if you guys want some item scripts just PM. I have written a few such as Cure, Cura, but more will be coming.

Posted: Sat Jul 24, 2004 5:42 pm
by Volion
Nice, you should start posting them to our site Zypher.

Soon there will be a ton of people writing mods for your RPG DM :wink:

Posted: Sat Jul 24, 2004 10:34 pm
by Zypher
well hem.. i guess so. Man you still remember me. I have not like been to the site for ages, i have been soo busy. Anyway I am trying to make sure the user_mgatk plays a huge roles in healing and offesive attacks!

Posted: Sun Jul 25, 2004 3:03 am
by Veneficium
I think Darkmonkey is on vacation so I guess if you guys fix any bugs PM the fixes to him.

Posted: Sun Jul 25, 2004 4:37 am
by Zypher
coolie! no wonder he hasnt responded for ages. I guess he need a break from all this coding stuff! lol!