[BETA] Change Style 0.9.8 (updated)

A place for MOD Authors to post and receive feedback on MODs still in development. No MODs within this forum should be used within a live environment! No new topics are allowed in this forum.
Forum rules
READ: phpBB.com Board-Wide Rules and Regulations

IMPORTANT: MOD Development Forum rules

On February 1, 2009 this forum will be set to read only as part of retiring of phpBB2.
MFoolsRun
Registered User
Posts: 37
Joined: Thu Feb 21, 2002 7:50 am

Post by MFoolsRun » Wed Sep 21, 2005 5:55 am

I'm using the above 'lite' version of this mod in order to provide a "mobile" (cell phone) version of my board. Excellent mod!

--
M

User avatar
ShadowKnyght
Registered User
Posts: 73
Joined: Mon Aug 30, 2004 1:20 am
Contact:

Post by ShadowKnyght » Mon Sep 26, 2005 5:10 pm

First I would like to say - awesome mod - just installed it.

I also installed the mod that adds to it a count of how many are using each theme in viewtopics and profile.

My problem is - and I posted this on your forums but they seem to have become silent for a few months - is that it has stopped the attachment mod (attach_mod_2314.zip) from being able to display the attached items within posts...

Any idea which variable or what to look for that may have caused this conflict...?

I changed the s= to style= but that did not fix the problem... using same board as yourself - 2.011

Any pointers would be greatly appreciated! :)

I really need to get the attachment mod working again but don't want to have to remove this awesome mod to do so :(
Image

User avatar
ShadowKnyght
Registered User
Posts: 73
Joined: Mon Aug 30, 2004 1:20 am
Contact:

Post by ShadowKnyght » Wed Sep 28, 2005 5:51 am

Image

Apocalypso
Registered User
Posts: 121
Joined: Thu Jan 20, 2005 8:54 am
Location: In front of the monitor...

Post by Apocalypso » Wed Nov 02, 2005 6:45 pm

Strange problem with Change style mode!?

phpBB 2.0.16

Direct linking works just fine:

Chk it out:
http://www.symbian-freak.com/forum/chan ... hpBBmobile
http://www.symbian-freak.com/forum/inde ... hpBBmobile

But all sub forums/links doesn’t work, I mean forum always switch to default Igloo theme!?

Any suggestion!?

Please, any help is appreciate

Cheers,
Apoc
:arrow: www.symbian-freak.com - Your Ultimate Symbian Destination

Apocalypso
Registered User
Posts: 121
Joined: Thu Jan 20, 2005 8:54 am
Location: In front of the monitor...

Post by Apocalypso » Fri Nov 04, 2005 6:45 am

Progressss:

Image Image Image Image Image

Cheers,
Apoc

http://www.symbian-freak.com/SFmobile
:arrow: www.symbian-freak.com - Your Ultimate Symbian Destination

ktauber
Registered User
Posts: 98
Joined: Mon Nov 26, 2001 2:37 pm
Location: Munich, Germany
Contact:

Post by ktauber » Thu Feb 09, 2006 5:29 pm

There is a security issue in version 0.9.7 (and older) of the Change Style MOD that allowes attackers to get password hash values of users. This has been fixed in version 0.9.8.

To fix existing installations do the following:

Open: includes/functions.php

Find:

Code: Select all

if ( intval($style) == 0 )
Replace with:

Code: Select all

if ( !is_numeric($style) )
Karl Tauber
subGreen, subRed and subRebel phpBB2 styles; Change Style MOD; Styles Demo MOD

Apocalypso
Registered User
Posts: 121
Joined: Thu Jan 20, 2005 8:54 am
Location: In front of the monitor...

Post by Apocalypso » Mon Feb 13, 2006 7:34 am

Great, 10X 4 update ktauber :)

Regards,
Apoc
:arrow: www.symbian-freak.com - Your Ultimate Symbian Destination

mad_bob
Registered User
Posts: 266
Joined: Thu Aug 11, 2005 6:39 am

Post by mad_bob » Mon Feb 20, 2006 2:25 pm

Just a quick one, you know that when a user logs in then changes the style it automatically updates their profile. Is there anyway to disable this or fix the problem I have.

I have a mobile skin and a web skin, so when a user has visited the site on the web, then logs in on his/her mobile, it automatically loads up the web skin which is time consumin and uses many kb of peoples gprs allowance.

Then when they log back into the forum via the web, the mobile template loads.

I noticed that Apocs doesn't do this..

Is there a way around this.

Cheers...

By the way, this is a top mod... :D

mad_bob
Registered User
Posts: 266
Joined: Thu Aug 11, 2005 6:39 am

Post by mad_bob » Tue Feb 21, 2006 9:28 am

Bump, Please help someone... thanks,

mad_bob
Registered User
Posts: 266
Joined: Thu Aug 11, 2005 6:39 am

Post by mad_bob » Tue Feb 21, 2006 8:14 pm

I don't mean yo keep asking, but does nobody have an answer, I would really like to get this sorted on my form, can sombody please help...

Apocalypso
Registered User
Posts: 121
Joined: Thu Jan 20, 2005 8:54 am
Location: In front of the monitor...

Post by Apocalypso » Wed Feb 22, 2006 1:40 pm

First of all you have to override user style. And the trick is that you have to change mod code that once a style has been defined with the "s" parameter it has to be uses on all pages until a user browses further than the forum.
:arrow: www.symbian-freak.com - Your Ultimate Symbian Destination

mad_bob
Registered User
Posts: 266
Joined: Thu Aug 11, 2005 6:39 am

Post by mad_bob » Fri Feb 24, 2006 6:12 pm

Cheers for the info Apoc... How do I do this?

User avatar
jwxie
Registered User
Posts: 392
Joined: Wed Feb 01, 2006 3:45 am
Contact:

Post by jwxie » Sat Feb 25, 2006 4:32 am

here's the problem:

Code: Select all

phpBB : Critical Error 

Could not get theme data for themes_id [8] 
and this is the full post....
please read it and help me to solve it as soon as possible>< thanks
http://www.ktauber.com/phpBB2/viewtopic.php?p=867

mad_bob
Registered User
Posts: 266
Joined: Thu Aug 11, 2005 6:39 am

Post by mad_bob » Mon Feb 27, 2006 11:42 am

Please help someone... Im that close, but I just need this bit of help and my forum will virtually be done. Thanks :D

miccom
Registered User
Posts: 129
Joined: Mon Aug 26, 2002 2:56 pm
Location: Germany - Hamburg
Contact:

Post by miccom » Thu Mar 23, 2006 11:27 pm

is it possible to include an url parameter, which switchs the style to the default-style from the acp?

like "?s=default", instead of the acp default-style name or id

Post Reply

Return to “[2.0.x] MODs in Development”