Page 8 of 11

Posted: Wed Sep 21, 2005 5:55 am
by MFoolsRun
I'm using the above 'lite' version of this mod in order to provide a "mobile" (cell phone) version of my board. Excellent mod!

--
M

Posted: Mon Sep 26, 2005 5:10 pm
by ShadowKnyght
First I would like to say - awesome mod - just installed it.

I also installed the mod that adds to it a count of how many are using each theme in viewtopics and profile.

My problem is - and I posted this on your forums but they seem to have become silent for a few months - is that it has stopped the attachment mod (attach_mod_2314.zip) from being able to display the attached items within posts...

Any idea which variable or what to look for that may have caused this conflict...?

I changed the s= to style= but that did not fix the problem... using same board as yourself - 2.011

Any pointers would be greatly appreciated! :)

I really need to get the attachment mod working again but don't want to have to remove this awesome mod to do so :(

Posted: Wed Sep 28, 2005 5:51 am
by ShadowKnyght

Posted: Wed Nov 02, 2005 6:45 pm
by Apocalypso
Strange problem with Change style mode!?

phpBB 2.0.16

Direct linking works just fine:

Chk it out:
http://www.symbian-freak.com/forum/chan ... hpBBmobile
http://www.symbian-freak.com/forum/inde ... hpBBmobile

But all sub forums/links doesn’t work, I mean forum always switch to default Igloo theme!?

Any suggestion!?

Please, any help is appreciate

Cheers,
Apoc

Posted: Fri Nov 04, 2005 6:45 am
by Apocalypso
Progressss:

Image Image Image Image Image

Cheers,
Apoc

http://www.symbian-freak.com/SFmobile

Posted: Thu Feb 09, 2006 5:29 pm
by ktauber
There is a security issue in version 0.9.7 (and older) of the Change Style MOD that allowes attackers to get password hash values of users. This has been fixed in version 0.9.8.

To fix existing installations do the following:

Open: includes/functions.php

Find:

Code: Select all

if ( intval($style) == 0 )
Replace with:

Code: Select all

if ( !is_numeric($style) )

Posted: Mon Feb 13, 2006 7:34 am
by Apocalypso
Great, 10X 4 update ktauber :)

Regards,
Apoc

Posted: Mon Feb 20, 2006 2:25 pm
by mad_bob
Just a quick one, you know that when a user logs in then changes the style it automatically updates their profile. Is there anyway to disable this or fix the problem I have.

I have a mobile skin and a web skin, so when a user has visited the site on the web, then logs in on his/her mobile, it automatically loads up the web skin which is time consumin and uses many kb of peoples gprs allowance.

Then when they log back into the forum via the web, the mobile template loads.

I noticed that Apocs doesn't do this..

Is there a way around this.

Cheers...

By the way, this is a top mod... :D

Posted: Tue Feb 21, 2006 9:28 am
by mad_bob
Bump, Please help someone... thanks,

Posted: Tue Feb 21, 2006 8:14 pm
by mad_bob
I don't mean yo keep asking, but does nobody have an answer, I would really like to get this sorted on my form, can sombody please help...

Posted: Wed Feb 22, 2006 1:40 pm
by Apocalypso
First of all you have to override user style. And the trick is that you have to change mod code that once a style has been defined with the "s" parameter it has to be uses on all pages until a user browses further than the forum.

Posted: Fri Feb 24, 2006 6:12 pm
by mad_bob
Cheers for the info Apoc... How do I do this?

Posted: Sat Feb 25, 2006 4:32 am
by jwxie
here's the problem:

Code: Select all

phpBB : Critical Error 

Could not get theme data for themes_id [8] 
and this is the full post....
please read it and help me to solve it as soon as possible>< thanks
http://www.ktauber.com/phpBB2/viewtopic.php?p=867

Posted: Mon Feb 27, 2006 11:42 am
by mad_bob
Please help someone... Im that close, but I just need this bit of help and my forum will virtually be done. Thanks :D

Posted: Thu Mar 23, 2006 11:27 pm
by miccom
is it possible to include an url parameter, which switchs the style to the default-style from the acp?

like "?s=default", instead of the acp default-style name or id