Lottery 2.0.0

A place for MOD Authors to post and receive feedback on MODs still in development. No MODs within this forum should be used within a live environment! No new topics are allowed in this forum.
Forum rules
READ: phpBB.com Board-Wide Rules and Regulations

IMPORTANT: MOD Development Forum rules

On February 1, 2009 this forum will be set to read only as part of retiring of phpBB2.
va_group
Registered User
Posts: 66
Joined: Sun Oct 19, 2003 8:16 pm
Location: I live with Anime
Contact:

Post by va_group »

good stuff always take some time
lets wait ^^
thebuisnessman
Registered User
Posts: 86
Joined: Thu Jan 29, 2004 2:07 am

Post by thebuisnessman »

Im trying to 8)
Zarath
Registered User
Posts: 736
Joined: Fri Dec 06, 2002 9:01 am
Contact:

Post by Zarath »

Greetings all,

This modification is now complete (sorry it took a week longer than I expected, I had it all done except the install files last week and haven't had time to finish it during the week).

If you have posted above and wish to beta test, email me at zarath@knightsofchaos.com
This offer expires 12 hrs after this post, so if you don't email by then, don't bother please.

Post or email me any bugs you find.

This modification will be released in 3-5 days, depending on what kind/if any bugs are found. :)


Zarath
User avatar
Vampy
Registered User
Posts: 140
Joined: Mon May 12, 2003 4:25 pm

Post by Vampy »

I'm really looking forward to it. I have been using your MODs and they are great!
Julian
seteo-bloke
I've Been Banned!
Posts: 281
Joined: Tue Jan 28, 2003 1:41 pm

Post by seteo-bloke »

Only minor fault I've found so far is the link back to 'Lottery Settings' in ACP after submitting a change.

It's trying to link back at present to 'admin/lottery.php' rather than 'admin/admin_lottery'.

The update is looking good though.
Zarath
Registered User
Posts: 736
Joined: Fri Dec 06, 2002 9:01 am
Contact:

Post by Zarath »

Thanks, fixed. :)

Zarath
seteo-bloke
I've Been Banned!
Posts: 281
Joined: Tue Jan 28, 2003 1:41 pm

Post by seteo-bloke »

Ok, found a couple of things so far.

- if you set 'multiple tickets' to 'on' it seems to ignore the 'Multiple Tickets [max]' setting.

- if you set 'Tickets Allowed' to 'multiple', it works but always defaults back to 'Single' upon returning to ACP Lottery Settings. It still works fine, its just an inconvience having to set that back again before making any changes.

- When going into the main Lottery page, my title reads: 'Lottery HouseInformation'. Needs a space between custom name and 'Information'. Doesn't work even if I put an additional space after 'Lottery House ' in ACP.
Kinfule
Registered User
Posts: 706
Joined: Tue Mar 02, 2004 12:16 am
Location: Chile

Post by Kinfule »

some errors i send trhou mail in the database (for updating) and
when you go to acp to edit and click update
then go back to lottery settings it goes to /admin/lottery.php instead of /admin/admin_lottery.php
Zarath
Registered User
Posts: 736
Joined: Fri Dec 06, 2002 9:01 am
Contact:

Post by Zarath »

Thank you seteo-bloke, those are the kinds of bugs I like to be told about. :)

The link one was fixed right after seteo reported it on the first page. The space between the name on the index page is fixed as well. I'll try find those ones reguarding settings in the ACP.


Zarath
A.I. BOT
Registered User
Posts: 1848
Joined: Thu Apr 17, 2003 11:43 pm
Location: Newfoundland, Canada
Contact:

Post by A.I. BOT »

Zarath u said i could bata test
Kinfule
Registered User
Posts: 706
Joined: Tue Mar 02, 2004 12:16 am
Location: Chile

Post by Kinfule »

i get usually problem in the part of bottum i press them and get to the same palce when i clik them for 3rd time it works
cokminister
Registered User
Posts: 60
Joined: Mon Mar 08, 2004 7:52 am

Post by cokminister »

I've just install for beta testing in my board.
every seems fine from user side

but my ACP for lottery menu is blank!
the menu is blank, though the box for inputting the various field are there
and the submit button is there (though without the word SUBMIT)

What went wrong ? (Sorry..me a newbie in php)

Everything seems ok on the user side and
will report any bugs if any from my members.
Kinfule
Registered User
Posts: 706
Joined: Tue Mar 02, 2004 12:16 am
Location: Chile

Post by Kinfule »

cokminister wrote: I've just install for beta testing in my board.
every seems fine from user side

but my ACP for lottery menu is blank!
the menu is blank, though the box for inputting the various field are there
and the submit button is there (though without the word SUBMIT)

What went wrong ? (Sorry..me a newbie in php)

Everything seems ok on the user side and
will report any bugs if any from my members.

redo all queires it happened to me
thienthanmedusa
Registered User
Posts: 5
Joined: Mon Dec 22, 2003 6:49 am

Post by thienthanmedusa »

please give me the link of newest source of lottery.
www.nguontrithuc.com <== discuss about phpbb, php.....
cokminister
Registered User
Posts: 60
Joined: Mon Mar 08, 2004 7:52 am

Post by cokminister »

Kinfule wrote: redo all queires it happened to me


what do you mean ? how to do that ?

I actually have the old lottery mod already installed.
so i just follow the instructions of the upgrade.txt

but it didn't work. and so i tried to mod_install.php
and found out some queries are actually not install by mod_upgrade.php

should i run both again ?
Locked

Return to “[2.0.x] MODs in Development”