[DISC] Activity Mod Plus (Newest Release: v1.1.0)

A place for MOD Authors to post and receive feedback on MODs still in development. No MODs within this forum should be used within a live environment! No new topics are allowed in this forum.
Forum rules
READ: phpBB.com Board-Wide Rules and Regulations

IMPORTANT: MOD Development Forum rules

On February 1, 2009 this forum will be set to read only as part of retiring of phpBB2.
fast-trak.net
Registered User
Posts: 39
Joined: Sat Sep 18, 2004 7:34 am

Post by fast-trak.net »

The trophies are the wrong way round, the gold one is for second place and the silver has the top score.

Where about is the code to fix this?
User avatar
aUsTiN-Inc
Registered User
Posts: 929
Joined: Fri Apr 16, 2004 10:31 am
Location: Georgia
Contact:

Post by aUsTiN-Inc »

There is no code to fix it as this has never been a problem. Are you sure the images are named right?
¤ phpBB Security ¤ Blend Portal Creator ¤
¤ Activity Mod Plus Creator «« 2004 phpBBHacks "Hack" Of The Year ¤
¤ Activity Mod Plus Home ¤ 2004 phpBBHacks "Hack" Author Of The Year ¤
My mods are never done, always in update status!
User avatar
majestique
Registered User
Posts: 29
Joined: Fri Nov 15, 2002 11:04 pm
Contact:

Post by majestique »

This mod isn't made for apache 2.0 under winnt environment right? cuz when i switched to apache 2.0.. activity.php file gave me a "cannot find server" error.. but when i switched back to apache 1.3 ... it works fine.. strange ?

my server: win2k3/php4.3.x/apache2/mysql
User avatar
aUsTiN-Inc
Registered User
Posts: 929
Joined: Fri Apr 16, 2004 10:31 am
Location: Georgia
Contact:

Post by aUsTiN-Inc »

Yes it is strange & no its not tested on it. Will have to get it tested tho to see the differences :)

Thanks for the feedback.
¤ phpBB Security ¤ Blend Portal Creator ¤
¤ Activity Mod Plus Creator «« 2004 phpBBHacks "Hack" Of The Year ¤
¤ Activity Mod Plus Home ¤ 2004 phpBBHacks "Hack" Author Of The Year ¤
My mods are never done, always in update status!
User avatar
Aces
Registered User
Posts: 150
Joined: Sun Jul 04, 2004 8:48 pm
Location: London
Contact:

Installing Flash or other game technologies!

Post by Aces »

Last week I tried out the activities mod on another computer. I clicked on a game to play in a new window and was surprised when nothing happened, although the window did open, however it wasn't my pc and I didn't have time to explore it then.

I went back this week and installed flash in moments and the game worked smoothly. I'm somewhat concerned that visitors to my site with less technical experience will just think that the games are broken.

Apart from a message warning them, I wonder if there is any way of offering them the chance to install it on demand if not present.....
OneSixSticker
Registered User
Posts: 6
Joined: Sat Aug 21, 2004 9:55 pm

Post by OneSixSticker »

I also know this has been covered alot and the fix didnt work for me.

http://phpbb-amod.com/viewtopic.php?t=47.

Thats the link to the fix, uploading the other common.php gave me errors with functions. My common.php doesnt contain the code list in this fix. So untill I can figure this out I can run the install.
Glovebox
Registered User
Posts: 15
Joined: Sat Jul 12, 2003 5:18 pm
Location: Englais
Contact:

What have I done?

Post by Glovebox »

Im not really sure how I did this, but no images are being shown in Firefox on my site. It happened after installing this mod. Everything relating to the mod works great, but if you use firefox you can see that something is definately not right.

Any tips would be appreciated.

Adam

http://www.wrestlecrazy.com

==================
Update, sorry it was a problem with my browser only. Sorry!
User avatar
aUsTiN-Inc
Registered User
Posts: 929
Joined: Fri Apr 16, 2004 10:31 am
Location: Georgia
Contact:

Post by aUsTiN-Inc »

Glad your fixed glove, register globals need to be on OneSix
¤ phpBB Security ¤ Blend Portal Creator ¤
¤ Activity Mod Plus Creator «« 2004 phpBBHacks "Hack" Of The Year ¤
¤ Activity Mod Plus Home ¤ 2004 phpBBHacks "Hack" Author Of The Year ¤
My mods are never done, always in update status!
muxmp
Registered User
Posts: 2
Joined: Wed Sep 15, 2004 1:06 am

Post by muxmp »

hi,

I can add games in ACP but when i try to access games from "games" link on phpbb index page, I get the following error.

Code: Select all

Email message was blank

DEBUG MODE

Line : 104
File : c:\apache\htdocs\forums\includes\smtp.php 
(the full address is mydomain.com/forums/activity.php)

Thank you for your help
User avatar
aUsTiN-Inc
Registered User
Posts: 929
Joined: Fri Apr 16, 2004 10:31 am
Location: Georgia
Contact:

Post by aUsTiN-Inc »

Thats been posted about ooooo 15 times or so on the support board as well as a few times in this thread as well :D

http://phpbb-amod.com/viewtopic.php?t=635
¤ phpBB Security ¤ Blend Portal Creator ¤
¤ Activity Mod Plus Creator «« 2004 phpBBHacks "Hack" Of The Year ¤
¤ Activity Mod Plus Home ¤ 2004 phpBBHacks "Hack" Author Of The Year ¤
My mods are never done, always in update status!
FinalFantasy
Registered User
Posts: 277
Joined: Mon Oct 04, 2004 4:34 am
Location: Give Me 100 million Gil and ill tell you
Contact:

Post by FinalFantasy »

when i try to install it and hit the install button. it don't say that it installs and when i go to config it says that this table doesn't exist. But it lets me on apache server though.
<!-- Sig Removed Cause Graham Didn't Like Em :( -->
RPG Guru's
Veneficium
User avatar
aUsTiN-Inc
Registered User
Posts: 929
Joined: Fri Apr 16, 2004 10:31 am
Location: Georgia
Contact:

Post by aUsTiN-Inc »

I'll guess phpbb 2.0.9 or 2.0.10

Then ill guess you skipped the note to .9 & .10 users :p
Then ill guess you skipped the link to the support site :p
Then ill assume you didn't search this topic, atleast a few pages back :p

Doing any of those would have possibly fixed ya right up. Here ya go.

http://phpbb-amod.com/viewtopic.php?t=47

( i actually have that link memorized from pasting it so much... lol )

If you are not on .9 or .10 (which this problem has only happended one time to a user not on those) then ensure register_globals are on for your board.
¤ phpBB Security ¤ Blend Portal Creator ¤
¤ Activity Mod Plus Creator «« 2004 phpBBHacks "Hack" Of The Year ¤
¤ Activity Mod Plus Home ¤ 2004 phpBBHacks "Hack" Author Of The Year ¤
My mods are never done, always in update status!
User avatar
TPCpro
Registered User
Posts: 69
Joined: Sat Jul 31, 2004 11:27 pm
Contact:

Post by TPCpro »

On my game page there is question marks by titles of games and on stats. Look here- http://liquidbluex.net/activity.php

Any ideas?
Thanks,
Jt
FinalFantasy
Registered User
Posts: 277
Joined: Mon Oct 04, 2004 4:34 am
Location: Give Me 100 million Gil and ill tell you
Contact:

Post by FinalFantasy »

yeah i missed it. i got keep swapping out the 2.0.8 comman with the 2.0.10 each time i add new games. But I got another problem. There are 2 or 3 of the same games in the arcade how do i make it to where there is only 1.
<!-- Sig Removed Cause Graham Didn't Like Em :( -->
RPG Guru's
Veneficium
User avatar
aUsTiN-Inc
Registered User
Posts: 929
Joined: Fri Apr 16, 2004 10:31 am
Location: Georgia
Contact:

Post by aUsTiN-Inc »

TPCpro, your template doesn't support the characters, so its replacing them with question marks... Replace them with simple characters like ::

You dont have to change common.php files if you do the file change. And its only needed to install the mod. There are no dup games released. The only games that should be used are @ http://phpbb-amod.com avaliable for download. I also THINK defender has a few on his site, just dunno if his arcade_hash will render them incompatable or not. Not sure about whoo anymore but she might be continuing her games @ villiage-idiot.com i think it is.
¤ phpBB Security ¤ Blend Portal Creator ¤
¤ Activity Mod Plus Creator «« 2004 phpBBHacks "Hack" Of The Year ¤
¤ Activity Mod Plus Home ¤ 2004 phpBBHacks "Hack" Author Of The Year ¤
My mods are never done, always in update status!
Locked

Return to “[2.0.x] MODs in Development”