[DISC] Activity Mod Plus (Newest Release: v1.1.0)

A place for MOD Authors to post and receive feedback on MODs still in development. No MODs within this forum should be used within a live environment! No new topics are allowed in this forum.
Forum rules
READ: phpBB.com Board-Wide Rules and Regulations

IMPORTANT: MOD Development Forum rules

On February 1, 2009 this forum will be set to read only as part of retiring of phpBB2.
User avatar
aUsTiN-Inc
Registered User
Posts: 929
Joined: Fri Apr 16, 2004 10:31 am
Location: Georgia
Contact:

Post by aUsTiN-Inc »

Code: Select all

UPDATE phpbb_config SET config_value = '1.0.8' WHERE config_name = 'ina_version';
This was posted many times at the demo/support site :D

That will fix the error.
¤ phpBB Security ¤ Blend Portal Creator ¤
¤ Activity Mod Plus Creator «« 2004 phpBBHacks "Hack" Of The Year ¤
¤ Activity Mod Plus Home ¤ 2004 phpBBHacks "Hack" Author Of The Year ¤
My mods are never done, always in update status!
MaddoxX
Registered User
Posts: 450
Joined: Sat May 15, 2004 4:43 pm
Location: Russia

Post by MaddoxX »

MaddoxX wrote: I've read something about game authors don't allow the ppl anymore to "hack" the resources of the flash game :/

Well if anyone has these games:

Yeti Sports - PART 6 BIGWAVE
Yeti Sports - PART 7 SNOWBOARD FREERIDE

then plz pm me and gimme links ;D
btw are there any known bugs in the latest version?
:D
User avatar
aUsTiN-Inc
Registered User
Posts: 929
Joined: Fri Apr 16, 2004 10:31 am
Location: Georgia
Contact:

Post by aUsTiN-Inc »

phpbb-amod.com for any bugs, there are not alot & they are all small. Nothing that would stop someone from having a good time there :D
¤ phpBB Security ¤ Blend Portal Creator ¤
¤ Activity Mod Plus Creator «« 2004 phpBBHacks "Hack" Of The Year ¤
¤ Activity Mod Plus Home ¤ 2004 phpBBHacks "Hack" Author Of The Year ¤
My mods are never done, always in update status!
FinalFantasy
Registered User
Posts: 277
Joined: Mon Oct 04, 2004 4:34 am
Location: Give Me 100 million Gil and ill tell you
Contact:

Post by FinalFantasy »

Nice Arcade I love it.

I have a few questions Austin.

1. I see alot of games over the internet and when I downloaded the games. It has a file called Install_game.php do i use those games or which can i use?

2. Why can't i play the arcade on my own apache server?
<!-- Sig Removed Cause Graham Didn't Like Em :( -->
RPG Guru's
Veneficium
User avatar
aUsTiN-Inc
Registered User
Posts: 929
Joined: Fri Apr 16, 2004 10:31 am
Location: Georgia
Contact:

Post by aUsTiN-Inc »

For the games to work with this mod, they need to be moded to work with it.

The second, i would need more of an explanation.
¤ phpBB Security ¤ Blend Portal Creator ¤
¤ Activity Mod Plus Creator «« 2004 phpBBHacks "Hack" Of The Year ¤
¤ Activity Mod Plus Home ¤ 2004 phpBBHacks "Hack" Author Of The Year ¤
My mods are never done, always in update status!
FinalFantasy
Registered User
Posts: 277
Joined: Mon Oct 04, 2004 4:34 am
Location: Give Me 100 million Gil and ill tell you
Contact:

Post by FinalFantasy »

i get that emailer.php error trying to play games. It has no way of sending a email
<!-- Sig Removed Cause Graham Didn't Like Em :( -->
RPG Guru's
Veneficium
User avatar
aUsTiN-Inc
Registered User
Posts: 929
Joined: Fri Apr 16, 2004 10:31 am
Location: Georgia
Contact:

Post by aUsTiN-Inc »

Try backtracking a page, 2 at the most & you will find the fix for the emailer error.
¤ phpBB Security ¤ Blend Portal Creator ¤
¤ Activity Mod Plus Creator «« 2004 phpBBHacks "Hack" Of The Year ¤
¤ Activity Mod Plus Home ¤ 2004 phpBBHacks "Hack" Author Of The Year ¤
My mods are never done, always in update status!
nico175
Registered User
Posts: 11
Joined: Thu Jun 10, 2004 3:34 am

Post by nico175 »

I don't know if this has been posted before but...

When i try to install it in the admin panel with "fresh install" I click on it and it doesn't do any actions...

~Nico
megablastadmin
Registered User
Posts: 193
Joined: Tue Aug 31, 2004 9:53 am
Contact:

Post by megablastadmin »

in ur common.php

find this
function unset_vars(&$var)
{
while (list($var_name, $null) = @each($var))
{
unset($GLOBALS[$var_name]);
}
return;



and replace this
unset($GLOBALS[$var_name]);
with this
//unset($GLOBALS[$var_name]);
and upload the file


then install
after completing install
remove the "//" u placed and re upload the file
User avatar
rungok
Registered User
Posts: 50
Joined: Mon Sep 29, 2003 9:39 pm
Location: Oslo

Delete me...

Post by rungok »

Delete this message. It's not relevant.....
Last edited by rungok on Sun Nov 14, 2004 1:18 pm, edited 1 time in total.
User avatar
aUsTiN-Inc
Registered User
Posts: 929
Joined: Fri Apr 16, 2004 10:31 am
Location: Georgia
Contact:

Post by aUsTiN-Inc »

Thats why per the phpbb 2.0.9 & 2.0.10 users post on the support board, it gives 2 options, 1 is file replacement (which i dont reccomend as you see why) & the other is the small file edit which is the easiest way.
¤ phpBB Security ¤ Blend Portal Creator ¤
¤ Activity Mod Plus Creator «« 2004 phpBBHacks "Hack" Of The Year ¤
¤ Activity Mod Plus Home ¤ 2004 phpBBHacks "Hack" Author Of The Year ¤
My mods are never done, always in update status!
nico175
Registered User
Posts: 11
Joined: Thu Jun 10, 2004 3:34 am

Post by nico175 »

Ok the install works. But now I have a problem....I have installed the cash mod, and so in the activity admin I put that the reward system was on. And I put to use the cash mod. And when I try playing a game it says: "you do NOT have enough to play this game" or w/e and it doesn't let me play.

It is 50 to play a game, and I have 332.... :?
nico175
Registered User
Posts: 11
Joined: Thu Jun 10, 2004 3:34 am

Post by nico175 »

Anyone?
TequilaTown
Registered User
Posts: 96
Joined: Wed Jun 23, 2004 11:28 am
Contact:

Post by TequilaTown »

Somewhere back in this thread you'll find the answers....I had the same problem....I'll see if I can dig them up for you!
TequilaTown
Registered User
Posts: 96
Joined: Wed Jun 23, 2004 11:28 am
Contact:

Post by TequilaTown »

I use CashMod and have got it to work....let me run you through my settings!!

In Activities Configurtation I have Use Rewards MOD set to Yes

I also have Use the Cash System set to Yes and the field that you can type says user_points

I had similar problems and by doing this got it to work.....I use the CashMod and have had no problems since!! Be sure however that the cash that you wish to use has the Field settings as user_points

Any probs get in touch! I watch this thread quite a lot so I'll try to get back to you ASAP!
Locked

Return to “[2.0.x] MODs in Development”