[BETA] The TRI FORCE (Username Color / User Level / ModCP)

A place for MOD Authors to post and receive feedback on MODs still in development. No MODs within this forum should be used within a live environment! No new topics are allowed in this forum.
Forum rules
READ: phpBB.com Board-Wide Rules and Regulations

IMPORTANT: MOD Development Forum rules

On February 1, 2009 this forum will be set to read only as part of retiring of phpBB2.
Famitsu
Registered User
Posts: 774
Joined: Mon Aug 25, 2003 7:59 pm
Location: Account disabled -> see my signature to contact me
Contact:

Post by Famitsu »

:oops: sorry
i forgot to remove one line in lan_main
in your install.txt, remove this line

Code: Select all

 = 'Legend';
or replace with

Code: Select all

$lang['Legend']  = 'Legend';
that was the original line, which i use on my board

thanks for report this :)
ZIP updated in few minutes
Don't PM me, i won't answer anymore

My Contibs: Online-Offline-Hidden | Email Confirmation
The TRI FORCE (Username Color | User Level | ModeratorCP)
...

My new/current account: contact me here

MrSexy
Registered User
Posts: 45
Joined: Fri May 21, 2004 7:49 pm
Contact:

Post by MrSexy »

Yup, That fixed it! Thanks!
never hit a man with glasses, hit him with your fist.

MrSexy
Registered User
Posts: 45
Joined: Fri May 21, 2004 7:49 pm
Contact:

Post by MrSexy »

When i try to make a user a support team, i get the following error.

Code: Select all

Couldn't update auth access

DEBUG MODE

SQL Error : 1064 You have an error in your SQL syntax. Check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'group_id = 18' at line 3

UPDATE phpbb_auth_access SET auth_view = 0, auth_read = 0, auth_post = 0, auth_reply = 0, auth_edit = 0, auth_delete = 0, auth_sticky = 0, auth_announce = 0 , auth_globalannounce = 0WHERE group_id = 18

Line : 242
File : /usr/home/mrsexy/public_html/forum/admin/admin_ug_auth.php
Not really sure why. Any ideas?
never hit a man with glasses, hit him with your fist.

Famitsu
Registered User
Posts: 774
Joined: Mon Aug 25, 2003 7:59 pm
Location: Account disabled -> see my signature to contact me
Contact:

Post by Famitsu »

Maybe you added the code in a wrong line

if you attach your file admin_ug_auth.php (into ZIP archive), i will take a look to see your file :idea:

admin_ug_auth.php is hard to understand and this is very easy to misunderstand a line
Don't PM me, i won't answer anymore

My Contibs: Online-Offline-Hidden | Email Confirmation
The TRI FORCE (Username Color | User Level | ModeratorCP)
...

My new/current account: contact me here

MrSexy
Registered User
Posts: 45
Joined: Fri May 21, 2004 7:49 pm
Contact:

Post by MrSexy »

You can view my admin_ug_auth.php here. I didnt do the modifications myself, i had easymod do it.
never hit a man with glasses, hit him with your fist.

ayusuf
I've Been Banned!
Posts: 917
Joined: Fri Feb 06, 2004 11:00 pm
Location: Orlando,Fl
Contact:

Post by ayusuf »

Famitsu your browser and Os mod is not working. i used easymod to install.

Famitsu
Registered User
Posts: 774
Joined: Mon Aug 25, 2003 7:59 pm
Location: Account disabled -> see my signature to contact me
Contact:

Post by Famitsu »

MrSexy wrote: You can view my admin_ug_auth.php here. I didnt do the modifications myself, i had easymod do it.

OK i assume you have added the Global Announcement after you have installed User Level Mod ?

if Yes your error come from this
and if you use EM each time, it doesn't see if you have others mods installed
so you are some SQL lines incomplete :wink:
in your file you have this line:

Code: Select all

			$sql = "UPDATE " . AUTH_ACCESS_TABLE . "
				SET auth_view = 0, auth_read = 0, auth_post = 0, auth_reply = 0, auth_edit = 0, auth_delete = 0, auth_sticky = 0, auth_announce = 0
				, auth_globalannounce = 0 WHERE group_id = $group_id";
this line should exist 2 times
but with User Level, you will have 2 x (2x2) = 6
EM only added this change on 2 lines, therefore you are missing 4 SQL lines for auth_glabalannounce

You have to edit manually your file like this
each time you have this line:

Code: Select all

			$sql = "UPDATE " . AUTH_ACCESS_TABLE . "
				SET auth_view = 0, auth_read = 0, auth_post = 0, auth_reply = 0, auth_edit = 0, auth_delete = 0, auth_sticky = 0, auth_announce = 0
				WHERE group_id = $group_id";
Replace it with

Code: Select all

			$sql = "UPDATE " . AUTH_ACCESS_TABLE . "
				SET auth_view = 0, auth_read = 0, auth_post = 0, auth_reply = 0, auth_edit = 0, auth_delete = 0, auth_sticky = 0, auth_announce = 0, auth_globalannounce = 0
				WHERE group_id = $group_id";
in total, you have to add this code 6 times (i count the 2 added by EM)

that should fix your error :wink:


ayusuf wrote: Famitsu your browser and Os mod is not working. i used easymod to install.

here is not the subject, don't ask for it ;)
add it manually it works
Don't PM me, i won't answer anymore

My Contibs: Online-Offline-Hidden | Email Confirmation
The TRI FORCE (Username Color | User Level | ModeratorCP)
...

My new/current account: contact me here

MrSexy
Registered User
Posts: 45
Joined: Fri May 21, 2004 7:49 pm
Contact:

Post by MrSexy »

Yup, that fixed the error. Thanks famitsu, youre the best!

It did, seemingly, remove the [support team] and [bot] of the USERNAME COLOR MOD. Should i reinstall it? It is just empty brackets now.
never hit a man with glasses, hit him with your fist.

ayusuf
I've Been Banned!
Posts: 917
Joined: Fri Feb 06, 2004 11:00 pm
Location: Orlando,Fl
Contact:

Post by ayusuf »

[quote=famitsu]here is not the subject, don't ask for it
add it manually it works[/quote]

LOL okay thanx for the tip. I will do it manually and see wat happens.

User avatar
Lord 0f The Lanyards
Registered User
Posts: 222
Joined: Fri Jan 09, 2004 2:33 am
Location: cheeseland
Contact:

Post by Lord 0f The Lanyards »

i cant get to the last two mods, i got teh username color mod off of phpbb hacks, your site isnt workin man, i really want these mods :-D

Famitsu
Registered User
Posts: 774
Joined: Mon Aug 25, 2003 7:59 pm
Location: Account disabled -> see my signature to contact me
Contact:

Post by Famitsu »

My host server is down for this week-end
will be reloaded on monday :)
but you can download Username Color & User Level on phpBB Hacks (same version)
only the ModCP isn't updated on phpBB Hacks
Don't PM me, i won't answer anymore

My Contibs: Online-Offline-Hidden | Email Confirmation
The TRI FORCE (Username Color | User Level | ModeratorCP)
...

My new/current account: contact me here

User avatar
Lord 0f The Lanyards
Registered User
Posts: 222
Joined: Fri Jan 09, 2004 2:33 am
Location: cheeseland
Contact:

Post by Lord 0f The Lanyards »

I want to add an extra level for the user level mod: Super moderator, have the global moderator hack, can you tell me how to get rid of support and make it so when i make a person a global moderator in permissions, and have it still show up as Super moderator? can you tell me in instructions from after adding teh mod to my site, cus thats what im doing, thanx

User avatar
Lord 0f The Lanyards
Registered User
Posts: 222
Joined: Fri Jan 09, 2004 2:33 am
Location: cheeseland
Contact:

Post by Lord 0f The Lanyards »

i still cant get my bot to change colors, it is still orange, i want it red on the view online list, and the coding in forum ai 0.2.0 doesnt work, please help

Famitsu
Registered User
Posts: 774
Joined: Mon Aug 25, 2003 7:59 pm
Location: Account disabled -> see my signature to contact me
Contact:

Post by Famitsu »

Lord 0f The Lanyards wrote: I want to add an extra level for the user level mod: Super moderator, have the global moderator hack, can you tell me how to get rid of support and make it so when i make a person a global moderator in permissions, and have it still show up as Super moderator? can you tell me in instructions from after adding teh mod to my site, cus thats what im doing, thanx
About adding a level higher to MOD, it's currently not implemented
will be done soon
Famitsu wrote: Second, with User Level Mod, you have a method for how to add new special level/rank
Introduced the same authenticate/forum permissions as MOD
That would say, you could edit forum permissions for this level (can EDIT, POST POLL, STICKY, etc...) without using PRIVATE level (currently not implemented)

Only first part (how to add new level) is available
if i choose GLOBAL_MOD as higher level, in ModCP you will replace the $userdata['user_level'] = MOD with GLOBAL_MOD

instead of Username Color or ModCP, User Level is still in Beta development


About your bot color, it seems you found how :)
That was in your Admin -> Admin Style -> Edit style -> fontcolor99: XXXXXX
Don't PM me, i won't answer anymore

My Contibs: Online-Offline-Hidden | Email Confirmation
The TRI FORCE (Username Color | User Level | ModeratorCP)
...

My new/current account: contact me here

ayusuf
I've Been Banned!
Posts: 917
Joined: Fri Feb 06, 2004 11:00 pm
Location: Orlando,Fl
Contact:

Post by ayusuf »

so can you add n e levels to these like vip and other stuff. also wat are the permissions for these things. Like wat can they do and how can you change them.

Post Reply

Return to “[2.0.x] MODs in Development”