[Beta] Paypal IPN GROUP Subscription MOD [1.1.3]

A place for MOD Authors to post and receive feedback on MODs still in development. No MODs within this forum should be used within a live environment! No new topics are allowed in this forum.
Forum rules
READ: phpBB.com Board-Wide Rules and Regulations

IMPORTANT: MOD Development Forum rules

On February 1, 2009 this forum will be set to read only as part of retiring of phpBB2.
crownroyal
I've Been Banned!
Posts: 187
Joined: Fri Mar 18, 2005 12:35 am

Post by crownroyal »

Thxs for the info on where to download it. I did find it but have issues with the script. Look above.

crownroyal
I've Been Banned!
Posts: 187
Joined: Fri Mar 18, 2005 12:35 am

Post by crownroyal »

I don't what I did, but I got it working ! Woooooooo Hoooooo !


Failed to update general configuration for paypal_currency_code', 'USD

DEBUG MODE

SQL Error : 1064 You have an error in your SQL syntax near ''USD' WHERE config_name = 'paypal_currency_code', 'USD'' at line 2

UPDATE config SET config_value = 'paypal_currency_code', 'USD' WHERE config_name = 'paypal_currency_code', 'USD'

Line : 63
File : admin_board.php

Can someone help me please.


Thanks

sandodo
Registered User
Posts: 278
Joined: Mon Jul 19, 2004 7:13 am
Location: 11111111
Contact:

Post by sandodo »

crownroyal wrote: I don't what I did, but I got it working ! Woooooooo Hoooooo !


Failed to update general configuration for paypal_currency_code', 'USD

DEBUG MODE

SQL Error : 1064 You have an error in your SQL syntax near ''USD' WHERE config_name = 'paypal_currency_code', 'USD'' at line 2

UPDATE config SET config_value = 'paypal_currency_code', 'USD' WHERE config_name = 'paypal_currency_code', 'USD'

Line : 63
File : admin_board.php

Can someone help me please.


Thanks


check your line at 63 of your admin_board.php, that $sql is modified wrongly by accident
My site - based on PHPBB
http://www.singapurate.com

crownroyal
I've Been Banned!
Posts: 187
Joined: Fri Mar 18, 2005 12:35 am

Post by crownroyal »

Hi there, thxs for replying so fast. I took a look at it and can't seem to find the syntax at line 63. Take a look below and see if you can help me. Im almost there but short. This is an amazing mod. Great Work.

if( isset($HTTP_POST_VARS['submit']) )
{
$sql = "UPDATE " . CONFIG_TABLE . " SET
config_value = '" . str_replace("\'", "''", $new[$config_name]) . "'
WHERE config_name = '$config_name'";
if( !$db->sql_query($sql) )
{
message_die(GENERAL_ERROR, "Failed to update general configuration for $config_name","", __LINE__, __FILE__, $sql); }
}
}

if( isset($HTTP_POST_VARS['submit']) )
{
$message = $lang['Config_updated'] . "<br /><br />" . sprintf($lang['Click_return_config'], "<a href=\"" . append_sid("admin_board.$phpEx") . "\">", "</a>") . "<br /><br />" . sprintf($lang['Click_return_admin_index'], "<a href=\"" . append_sid("index.$phpEx?pane=right") . "\">", "</a>");




This is the error that I receive.
63
Failed to update general configuration for paypal_currency_code', 'USD

DEBUG MODE

SQL Error : 1064 You have an error in your SQL syntax near ' 'USD'' at line 3

Line : /var/www/html/phpbb/admin/admin_board.php
File : UPDATE config SET config_value = 'paypal_currency_code'', ''USD' WHERE config_name = 'paypal_currency_code', 'USD'



Thanks[/quote]

crownroyal
I've Been Banned!
Posts: 187
Joined: Fri Mar 18, 2005 12:35 am

Post by crownroyal »

Thxs for reply, but the reason I got that was casue insert the "USD" part. Now have an other problem. I installed and everything is perfect and also upgraded 1.0.2 to 1.0.3. But now when I go to edit group, I add dot on payment group then I press submit, and for some reason it wont stay. Do have any idea what could be wrong?


Image



and when I insert, do insert to sql

This

'paypal_currency_code', 'USD'


or

This

paypal_currency_code

Thanks

wlwcom9000
Registered User
Posts: 92
Joined: Sat Mar 27, 2004 2:49 pm

Post by wlwcom9000 »

Before even beginging w/ this, will this work on 2.0.13?

wlwcom9000
Registered User
Posts: 92
Joined: Sat Mar 27, 2004 2:49 pm

Post by wlwcom9000 »

I downloaded it however I can't find any install instructions...so I uploaded all the files, but I only see 2 settings...heh.

wlwcom9000
Registered User
Posts: 92
Joined: Sat Mar 27, 2004 2:49 pm

Post by wlwcom9000 »

I installed it but I just don't see how I'm suppose to set up paypal recurring payments on it, or how it even knows what usergroup to sign them up too lol.

Ahh for you future users this option is found under group managment.

sandodo
Registered User
Posts: 278
Joined: Mon Jul 19, 2004 7:13 am
Location: 11111111
Contact:

Post by sandodo »

crownroyal wrote: Thxs for reply, but the reason I got that was casue insert the "USD" part. Now have an other problem. I installed and everything is perfect and also upgraded 1.0.2 to 1.0.3. But now when I go to edit group, I add dot on payment group then I press submit, and for some reason it wont stay. Do have any idea what could be wrong?


Image



and when I insert, do insert to sql

This

'paypal_currency_code', 'USD'


or

This

paypal_currency_code

Thanks


You should double check the installation instructon for admin_groups.php
to see whether you installed it correctly or not..

check this part:

Code: Select all

#
#-----[ FIND ]------------------------------------------------
#
# this is a partial search : the full lines maybe longer
#
			$sql = "UPDATE " . GROUPS_TABLE . "
				SET group_type = $group_type, group_name = '" . str_replace(
				WHERE group_id = $group_id";
#
#-----[ BEFORE, ADD ]------------------------------------------
#
//-- mod : Loewen Enterprise - PAYPAL IPN REG / SUBSCRIPTION  - GROUP -----------------------------------------------------------			
//-- add , group_amount = $group_amount,  
//				group_period = $group_period, 
//				group_period_basis = '$group_period_basis', 
//				group_first_trial_fee = $group_first_trial_fee,	
//				group_first_trial_period = $group_first_trial_period, 
//				group_first_trial_period_basis = '$group_first_trial_period_basis', 
//				group_second_trial_fee = $group_second_trial_fee, 
//				group_second_trial_period = $group_second_trial_period, 
//				group_second_trial_period_basis = '$group_second_trial_period_basis', 
//				group_sub_recurring = $group_sub_recurring, 
//				group_sub_recurring_stop = $group_sub_recurring_stop, 
//				group_sub_recurring_stop_num = $group_sub_recurring_stop_num, 
//				group_sub_reattempt = $group_sub_reattempt  
#
#-----[ AFTER, ADD ]------------------------------------------
#
//-- fin mod : Loewen Enterprise - PAYPAL IPN REG / SUBSCRIPTION  - GROUP -----------------------------------------------------------			
# 
#-----[ IN-LINE FIND ]------------------------------------------ 
# 
, group_moderator = $group_moderator
# 
#-----[ IN-LINE AFTER, ADD ]------------------------------------------ 
# 
, group_amount = $group_amount,  
				group_period = $group_period, 
				group_period_basis = '$group_period_basis', 
				group_first_trial_fee = $group_first_trial_fee,	
				group_first_trial_period = $group_first_trial_period, 
				group_first_trial_period_basis = '$group_first_trial_period_basis', 
				group_second_trial_fee = $group_second_trial_fee, 
				group_second_trial_period = $group_second_trial_period, 
				group_second_trial_period_basis = '$group_second_trial_period_basis', 
				group_sub_recurring = $group_sub_recurring, 
				group_sub_recurring_stop = $group_sub_recurring_stop, 
				group_sub_recurring_stop_num = $group_sub_recurring_stop_num, 
				group_sub_reattempt = $group_sub_reattempt 
for
and when I insert, do insert to sql

This

'paypal_currency_code', 'USD'


or

This

paypal_currency_code


in the config table, the config_name should be paypal_currency_code, I doubt it is caused by the error of the tpl file, though it sound wierd to me...
My site - based on PHPBB
http://www.singapurate.com

sandodo
Registered User
Posts: 278
Joined: Mon Jul 19, 2004 7:13 am
Location: 11111111
Contact:

Post by sandodo »

wlwcom9000 wrote: I downloaded it however I can't find any install instructions...so I uploaded all the files, but I only see 2 settings...heh.


for 2.0.13 is not sure, but seems no problem to work with it.

The installation instruction files are install_PAYPAL_SUBSCRIPTION_IPN_GROUP-MOD-v1.0.0.3.MOD and Upgrade_PAYPAL_SUBSCRIPTION_IPN_GROUP-MOD-from-v1.0.0.2-to-v1.0.0.3.MOD
My site - based on PHPBB
http://www.singapurate.com

crownroyal
I've Been Banned!
Posts: 187
Joined: Fri Mar 18, 2005 12:35 am

Post by crownroyal »

Can someone help me out ? I have a problem, I installed the 1.0.3 subscription and it was working amazing. Now I have a problem, I did a test and registered for teh forum, then I clicked onto subscription, then I click onto which membership I wanted. The minute I do that it then logs me out. How can I fix this for it to go from join a payment group to the next step , where it shows you the paypal logo and description of the subscription. I have no Idea what I did, but Ive been on it for hours trying to figure out what I did wrong. This was working a few days ago until I did some editing of teh overall_header and index.tcl and I can't figure out why all of a sudden my it logs me out when I try to buy a membership.

sandodo
Registered User
Posts: 278
Joined: Mon Jul 19, 2004 7:13 am
Location: 11111111
Contact:

Post by sandodo »

do a double check on what you edited, no only buy subscription logged you out, all other links will log you out too.
My site - based on PHPBB
http://www.singapurate.com

crownroyal
I've Been Banned!
Posts: 187
Joined: Fri Mar 18, 2005 12:35 am

Subscription.

Post by crownroyal »

Just when I click onto subscription and usergroups. I did go back and checked everything. I also went through all teh steps as per your instructions on how to install the subscription. Everything is there. I just can't figure it out. Please help me. This was working 110 % up to yesterday.

crownroyal
I've Been Banned!
Posts: 187
Joined: Fri Mar 18, 2005 12:35 am

Post by crownroyal »

Thxs Sandro for teh above, everything works great. I sent you a new pm, now I have an other issue. Please read the PM. I hope you can help me.

defender39
Registered User
Posts: 169
Joined: Wed Nov 26, 2003 9:22 am

Post by defender39 »

NVM

All my questions get answered within 10 seconds of posting. I hate that.

Post Reply

Return to “[2.0.x] MODs in Development”