Page 19 of 29

Posted: Wed Sep 14, 2005 7:00 am
by Dagon
vrflyer wrote: I am still able to READ Private Forums under RSS, even though I have already specified UNAUTH forums under "rss_config.php" :?

I figured it out. :) If you are logged in, and you are an ADMIN, you can still see everything. Try logging out or logging in as a regular member. Then it will respect what you put in your config.

Posted: Wed Sep 14, 2005 11:22 am
by vrflyer
^^^ Sorry yeah I figuered that part out couple weeks ago... :wink:

I thought it was cookie "based" - but not so. :lol:

Smiley problem

Posted: Sun Sep 18, 2005 1:21 pm
by Martin-A1
Excellent script all installed and working on [17] board however there is just one problem with the display of smilies in posts in newsreader.

Code: Select all

<img src="./http:
The extra './' at the beginning of the address is breaking the image.

The only place this seems to be is $phpbb_root_path = './' can't find any other instance.

I have read the previous posts and seen this mentioned but don't seem to be able to understand the answers.

Your help would be appreciated.

Posted: Tue Sep 20, 2005 7:45 am
by Snappy
i have installed it and it works perfect...

i'm only wondering 1 thing - is it possible to NOT SHOW a forum ? :-/

i have a forum just for me and my moderators (rulles & stuff) and i don't want to appear in RSS :(


thanks :)


-------------- LATER EDIT ----------

@vrflyer - who did you do it -

i use CH and i tried doing this: http://www.phpbb.com/phpBB/viewtopic.ph ... 70#1481570

i didn't understand what you did with "UNAUTH forums under "rss_config.php""

Posted: Thu Sep 22, 2005 11:06 am
by The Suite
Friends4U wrote: The mod does not do that... i have e few private forum but they do not show...


Friends4U,

It does that to mine. I have 2 private forums on my board and whenever I post in there it comes through on the feed.

What did you have to do on your end to fix that issue?

Posted: Tue Sep 27, 2005 4:26 am
by The Suite
Hey guys,

Where do I find teh setting that will allow the feed to display the post topic instead of teh entire post on the RSS page?

Please advise.

Posted: Tue Sep 27, 2005 5:28 am
by Dagon
You would find that in the directions for installing the mod, or you can read about them on the very first page.

Code: Select all

## For URL's the following arguments may be optionally passed (as applicable): 
## 
## f=x - forum id. Use data only from this forum to output RSS. 
## t=1 - only new topics (first messages in topic). Default - 0. 
## c=x - feed items count. If omitted, the value of DEFAULT_ITEMS constant (defined in mod's code) will be used. Admin can limit the maximal possible value of x by setting MAX_ITEMS constant at the beginning of mod's code. 
## topic=x - view topic 'x' only 
## nolimit - turn off "If-Modified-Since" record limit (by default) 
## styled - use XSLT style for RSS feed 
## atom - generate atom 0.3 feed instead of rss 2.0 
## login - turn WWW-Authenticate on. May not work on some hosts. 
## uid=x - set user id for WWW-Authenticate. Use it instead of "login" for Opera or Mozilla for cyrillic nicknames. You could than use any text for login but correct password in dialog box. 
## Examples of Usage and Syntax: 
## rss.php 
## Last 25 or less messages from public forums 
## rss.php?login&atom 
## Last 25 records from allowed forums in Atom 0.3 format 
## rss.php?login&f=1&c=10 
## Last 10 records from private forum number 1
It is part of the URL syntax. If you want the post topic, you add t=1 to the URL. So like http://www.domain.com/phpbb/rss.php?t=1 for RSS 2.0, and for ATOM http://www.domain.com/phpbb/rss.php?atom&t=1

Re: Smiley problem

Posted: Tue Sep 27, 2005 10:45 am
by Martin-A1
Martin-A1 wrote: Excellent script all installed and working on [17] board however there is just one problem with the display of smilies in posts in newsreader.

Code: Select all

<img src="./http:
The extra './' at the beginning of the address is breaking the image.

The only place this seems to be is $phpbb_root_path = './' can't find any other instance.

I have read the previous posts and seen this mentioned but don't seem to be able to understand the answers.

Your help would be appreciated.

If someone could help please because I can't be the only one with this problem.

Why is there a dotslash before the address?

How do you get rid of it?

Posted: Mon Oct 03, 2005 1:10 am
by dcz
Hello, and thanks for this great mod.

It wrks really well, but I would like to make it only output url in viewtopic.php?t=xx and not viewtopic?p=xx, in order to avoid duplicate links.
I tried a bit,but I cant' find how to check on wich page of a topic is a specific post.

Anoyone as an idea ?

++

Posted: Mon Oct 03, 2005 8:15 am
by Martin-A1
There seems to have been no author support to this for 5 months so that would explain why my request for help has gone unanswered.

Pitty!

Posted: Mon Oct 03, 2005 10:14 am
by dcz
Martin-A1 wrote: There seems to have been no author support to this for 5 months so that would explain why my request for help has gone unanswered.

Pitty!


For you concern, I don't run exactly the same version as you do, but I'd bet it's no big deal.
Try to find where the code is outputed and look at how it is, you should find some phpbb_root_path that should not be there in this link (or without the good content, you can change it juste before it is wrong).

find ou the code's part where it is made and post it here.

++

help with customizing

Posted: Tue Oct 04, 2005 6:05 pm
by jhawk1302
Love the code, have it almost where I want it, and have read through most of the forums. You can take a look at my feed at http://www.lmdcfop.com

I am only using the mod to generate rss feeds out of one forum which I have access to. I'm sure it's simple, but I want to remove the "Author:, Subject:, and Place Posted:" lines....if someone could just tell me where in the file to disable it I'd greatly appreciate it, and I apologize in advance if I missed it somewhere.

Re: help with customizing

Posted: Tue Oct 04, 2005 6:56 pm
by dcz
jhawk1302 wrote: Love the code, have it almost where I want it, and have read through most of the forums. You can take a look at my feed at http://www.lmdcfop.com

I am only using the mod to generate rss feeds out of one forum which I have access to. I'm sure it's simple, but I want to remove the "Author:, Subject:, and Place Posted:" lines....if someone could just tell me where in the file to disable it I'd greatly appreciate it, and I apologize in advance if I missed it somewhere.


The easy way, just edit the template files and delete required lines, don't touch the code of rss.php

The optimized way, do as said and take all unessessary code in rss.php.

++

Posted: Tue Oct 04, 2005 7:26 pm
by jhawk1302
The easy way, just edit the template files and delete required lines, don't touch the code of rss.php


Well I tried that, but unsuccessfully, I need to know where in the tpl or php file to edit the lines. I use a different template so I uploaded the rss.tpl and atom_body.tpl to that location and it works fine, I have tried editing or removing the obvious lines in the file, but it still comes up...so I must be doing something wrong.

Help

Posted: Fri Oct 07, 2005 8:07 pm
by coderdude
I just installed this and all I get is a blank page when I try to open the rss.php page. We're using phpBB 2.0.11 in phpNuke.

I've copied all the files specified and even tried using some querystring parameters, but everything results in a blank page. No errors, no content, no nothing.

Have I missed something?