Page 3 of 4

Posted: Wed Jun 15, 2005 3:36 pm
by BBnooby
actually I get this error every time I do a reply now :(

Posted: Wed Jun 15, 2005 3:41 pm
by tomythius
Jeez, that's not fun is it?
That looks like the problems I was getting when I was trying the different string patterns for urls.
What is on that line?

Posted: Wed Jun 15, 2005 3:44 pm
by BBnooby

Code: Select all

"'[rss:$uid]\\1' . str_replace(' ', '%20', '\\3') . '[/rss:$uid]'", $text);

Posted: Wed Jun 15, 2005 3:48 pm
by Lucas1510
@BBnooby

This should be (in) one line:

Code: Select all

$text = preg_replace("#\[rss\]((http|ftp|https|ftps)://)([^ \?&=\#\"\n\r\t<]*?(\.(xml|php|rdf|rss|rss1|rss2|asp)))\[/rss\]#sie", "'[rss:$uid]\\1' . str_replace(' ', '%20', '\\3') . '[/rss:$uid]'", $text);

Posted: Wed Jun 15, 2005 3:50 pm
by tomythius
Lucas1510 wrote: This should be (in) one line:

Code: Select all

$text = preg_replace("#\[rss\]((http|ftp|https|ftps)://)([^ \?&=\#\"\n\r\t<]*?(\.(xml|php|rdf|rss|rss1|rss2|asp)))\[/rss\]#sie", "'[rss:$uid]\\1' . str_replace(' ', '%20', '\\3') . '[/rss:$uid]'", $text);

Yep, he's got it.
The line looks like it's been split in two, line 34 seems to be the end half, make sure you don't end up with duplicate half-formed instructions.

Posted: Wed Jun 15, 2005 3:56 pm
by BBnooby
OK, that is in one line, still get the error.

Posted: Wed Jun 15, 2005 3:59 pm
by BBnooby
the error is now on 293 ;)

Code: Select all

$text = preg_replace("#\[rss\]((http|ftp|https|ftps)://)(*))\[/rss\]#sie", "'[rss:$uid]\\1' . str_replace(' ', '%20', '\\3') . '[/rss:$uid]'", $text);

Posted: Wed Jun 15, 2005 4:16 pm
by tomythius
OK.
I've been pulling my hair out on this one.
That line should read:

Code: Select all

	$text = preg_replace("#\[rss\]((http|ftp|https|ftps)://)([^ \"\n\r\t<]*?(\.)[^ \"\n\r\t<]*?)\[/rss\]#sie", "'[rss:$uid]\\1' . str_replace(' ', '%20', '\\3') . '[/rss:$uid]'", $text);
This has been tested on my forum and works well with any file extension.
Good luck once again.

Posted: Wed Jun 15, 2005 4:32 pm
by BBnooby
Cool, that seems to be working (at least on your blog) Thanks for the help!
Is there anyway for it to check for updates and create a new reply if there is an update?

Posted: Wed Jun 15, 2005 4:47 pm
by tomythius
Yeah, this is the thread to post in.
The very first post in this thread has a link to the most recent version available.
I watch this thread and I think Lucas does too :P
Have fun.

Posted: Tue Jun 21, 2005 12:47 am
by SpittingKitty
I have two things going on that are problematic....

1. My bbc buttons no longer work for some reason

2. The RSS feeds aren't updating on the board. It will show the most current post when the feed is created using the rss bbcode, but if the LJ is updated, it isn't updating the feed.

Any ideas?

Posted: Tue Jun 21, 2005 3:18 pm
by tomythius
SpittingKitty wrote: I have two things going on that are problematic....

1. My bbc buttons no longer work for some reason

2. The RSS feeds aren't updating on the board. It will show the most current post when the feed is created using the rss bbcode, but if the LJ is updated, it isn't updating the feed.

Any ideas?

Do you have a link?

Posted: Tue Jun 21, 2005 4:36 pm
by SpittingKitty
The general populace doesn't know I'm working on this, so this will be the best place to see it.

BTW, I see it's updating now, but the buttons are definitely not working still. Furthermore, the smilies "buttons" aren't working either...

http://www.jellywoodonline.com/bboard/v ... 9970#89970

Posted: Wed Jun 22, 2005 6:31 am
by tomythius
Do you have a demo account I can use, or should I register?

Posted: Wed Jun 22, 2005 5:22 pm
by SpittingKitty
I actually just took the RSS button off the posting_body and everything is fine.