[RC] User Website MOD v0.1.4

A place for MOD Authors to post and receive feedback on MODs still in development. No MODs within this forum should be used within a live environment! No new topics are allowed in this forum.
Forum rules
READ: phpBB.com Board-Wide Rules and Regulations

IMPORTANT: MOD Development Forum rules

On February 1, 2009 this forum will be set to read only as part of retiring of phpBB2.
Locked
User avatar
Handyman`
Former Team Member
Posts: 1751
Joined: Thu Feb 03, 2005 8:44 pm
Contact:

Post by Handyman` » Sat Jan 14, 2006 11:02 pm

dan369 wrote:
GroovePlugs wrote:you need to find the display_site_link function


It's getting too advanced for me now. What is that?
Ok, the function is in

Code: Select all

includes/functions_website.php
look for

Code: Select all

$image_link = "<a href='" . append_sid("website.$phpEx?id=" . intval($user_id) . "") . "'>
replace it with

Code: Select all

$image_link = "<a href='" . append_sid("website.$phpEx?id=" . intval($user_id) . "") . "' target='_blank'>
Last edited by Handyman` on Sat Jan 14, 2006 11:05 pm, edited 1 time in total.
http://startrekguide.com My Mod Queue || 1/16/10 Display Posts Anywhere 1.2.0 RC5, Cash MOD 1.0.0 b1, MOD Version Check, AJAX Chat, SEO MOD, AJAX QR, Photo Gallery
MOD Development Manager (version 0.2.0-dev with MODX Generator)

User avatar
Handyman`
Former Team Member
Posts: 1751
Joined: Thu Feb 03, 2005 8:44 pm
Contact:

Post by Handyman` » Sat Jan 14, 2006 11:04 pm

GroovePlugs wrote:
dan369 wrote:
GroovePlugs wrote:you need to find the display_site_link function


It's getting too advanced for me now. What is that?
Ok, the function is in

Code: Select all

includes/functions_website.php
look for

Code: Select all

$image_link = "<a href='" . append_sid("website.$phpEx?id=" . intval($user_id) . "") . "'>
replace it with

Code: Select all

$image_link = "<a href='" . append_sid("website.$phpEx?id=" . intval($user_id) . "") . "target='about_blank'>
Sorry, I messed up the last one. replace it with

Code: Select all

$image_link = "<a href='" . append_sid("website.$phpEx?id=" . intval($user_id) . "") . "' target='_blank'>
http://startrekguide.com My Mod Queue || 1/16/10 Display Posts Anywhere 1.2.0 RC5, Cash MOD 1.0.0 b1, MOD Version Check, AJAX Chat, SEO MOD, AJAX QR, Photo Gallery
MOD Development Manager (version 0.2.0-dev with MODX Generator)

dan369
Registered User
Posts: 167
Joined: Mon Jul 05, 2004 11:03 am

Post by dan369 » Sat Jan 14, 2006 11:10 pm

Thank you very much! It works great in memberlist and viewtopic but it doesnt work in viewprofile...hmm. You did a great job. :)

User avatar
Handyman`
Former Team Member
Posts: 1751
Joined: Thu Feb 03, 2005 8:44 pm
Contact:

Post by Handyman` » Sat Jan 14, 2006 11:11 pm

WOW!!!! Somehow I managed to triple post. :lol: I saw your last post Dan, that is the area to edit, just look for the code in my last post and replace it with the new line.
http://startrekguide.com My Mod Queue || 1/16/10 Display Posts Anywhere 1.2.0 RC5, Cash MOD 1.0.0 b1, MOD Version Check, AJAX Chat, SEO MOD, AJAX QR, Photo Gallery
MOD Development Manager (version 0.2.0-dev with MODX Generator)

User avatar
Handyman`
Former Team Member
Posts: 1751
Joined: Thu Feb 03, 2005 8:44 pm
Contact:

Post by Handyman` » Sat Jan 14, 2006 11:16 pm

Seems we posted at the same time. Here is why it doesn't work in viewtopic.
In that same line this is the code you have.

Code: Select all

<img src='/templates/CricketMX.com/images/icon_website.gif' border='0' /></a>";
I'm sure you don't have the CricketMX.com template. In the latest version of this mod battye changed the CricketMX.com to the correct coding. I don't remember the the code to pull your current template, but, you could just put the name of your current template at the moment. so Instead of CricketMX.com it would be subSilver.
http://startrekguide.com My Mod Queue || 1/16/10 Display Posts Anywhere 1.2.0 RC5, Cash MOD 1.0.0 b1, MOD Version Check, AJAX Chat, SEO MOD, AJAX QR, Photo Gallery
MOD Development Manager (version 0.2.0-dev with MODX Generator)

dan369
Registered User
Posts: 167
Joined: Mon Jul 05, 2004 11:03 am

Post by dan369 » Sat Jan 14, 2006 11:50 pm

GroovePlugs wrote: Seems we posted at the same time. Here is why it doesn't work in viewtopic.
In that same line this is the code you have.

Code: Select all

<img src='/templates/CricketMX.com/images/icon_website.gif' border='0' /></a>";
I'm sure you don't have the CricketMX.com template. In the latest version of this mod battye changed the CricketMX.com to the correct coding. I don't remember the the code to pull your current template, but, you could just put the name of your current template at the moment. so Instead of CricketMX.com it would be subSilver.


Works great now, just did the same thing to the code in usercp_viewprofile.php.

Another thing that bothers me (and this is the last one, I promise) right now is that the icon for the homepage is placed just after the other "original" homepage url i viewprofile. I would like to place the icon on the left side menu instead just below "ICQ number". I try to add {HOMEPAGE} and all other combinations but the icon just wont show up there.

p.s
GroovePlugs thank you for taking your time to help me. I greatly appreciate it.

User avatar
Handyman`
Former Team Member
Posts: 1751
Joined: Thu Feb 03, 2005 8:44 pm
Contact:

Post by Handyman` » Sun Jan 15, 2006 7:08 am

Battye, here is a link to a website mod that is being built for integra mod. (a pre-modded phpbb forum) His website thing works like this:
http://www.spx2.net/im/hp.php?id=spx2
spx2 is his username.

http://www.spx2.net/img/hp.zip

He even has multiple pages on here. The only thing he doesn't have is html, his uses only bbcode.

Could you work from that?
Bummer he isn't making it for the regular phpbb forum, though if you need help figuring out some code (since integra mod uses Profile Control Panel and other differant codings) let me know. I'll be glad to help.
http://startrekguide.com My Mod Queue || 1/16/10 Display Posts Anywhere 1.2.0 RC5, Cash MOD 1.0.0 b1, MOD Version Check, AJAX Chat, SEO MOD, AJAX QR, Photo Gallery
MOD Development Manager (version 0.2.0-dev with MODX Generator)

hotrocket
Registered User
Posts: 19
Joined: Thu Jul 01, 2004 10:00 am

Post by hotrocket » Mon Jan 16, 2006 3:41 am

First I want to say I love this mod works great and has been problem free for me and my users.

I do want to echo some of what has been posted in the past.

Multiple pages.. hope thats top of the list in the next version.

I'd also have to agree that the combining of the website links and the homepage links has to be modified..they need to be 100% independent of each other, as it is now it makes tpl alterations difficult and messy.

Additionally I think there needs to be a seperate page that just lists the Member pages that have been created..its just too cumbersome to expect people to scan through page after page of the member list or go to each members profile.

I have incorporated the user toolkit mod to allow for members image uploads..and I added a java color picker feature too to make it a little easier on the members to create their pages but its not a perfect soultion.
I'm still working on tightening all that up together into a more user friendly interface, but it works for now.

I know a WYSIWYG editor would be perfect for this but, the java is beyond my skills, hopefully it does make it into the mod at some point though.

So basically thats my 2 cents on the subject...but again I do want to say thanks for this mod and I'm anixously awaiting further additions to this mod :)

User avatar
battye
Extension Customisations
Extension Customisations
Posts: 10940
Joined: Wed Feb 11, 2004 11:02 am
Location: Australia
Contact:

Post by battye » Mon Jan 16, 2006 6:51 am

In the future I plan to totally rewrite this MOD (to include the multiple pages etc) with options to have it by username as well (so you could have website.php?u=username).

I hope to start this once the Ultimate Quiz MOD is in the MOD DB :)
Customisations Team Member

https://github.com/battye/php-array-parser - Give it a Star! :D

User avatar
Handyman`
Former Team Member
Posts: 1751
Joined: Thu Feb 03, 2005 8:44 pm
Contact:

Post by Handyman` » Mon Jan 16, 2006 7:13 am

dan369 wrote:
GroovePlugs wrote:Seems we posted at the same time. Here is why it doesn't work in viewtopic.
In that same line this is the code you have.

Code: Select all

<img src='/templates/CricketMX.com/images/icon_website.gif' border='0' /></a>";
I'm sure you don't have the CricketMX.com template. In the latest version of this mod battye changed the CricketMX.com to the correct coding. I don't remember the the code to pull your current template, but, you could just put the name of your current template at the moment. so Instead of CricketMX.com it would be subSilver.


Works great now, just did the same thing to the code in usercp_viewprofile.php.

Another thing that bothers me (and this is the last one, I promise) right now is that the icon for the homepage is placed just after the other "original" homepage url i viewprofile. I would like to place the icon on the left side menu instead just below "ICQ number". I try to add {HOMEPAGE} and all other combinations but the icon just wont show up there.

p.s
GroovePlugs thank you for taking your time to help me. I greatly appreciate it.
Ok, I just looked over the install file and HOMEPAGE is not currently defined for viewprofile.php I'll figure this one out tomorrow, it's easy, I'm just too tired right now.
http://startrekguide.com My Mod Queue || 1/16/10 Display Posts Anywhere 1.2.0 RC5, Cash MOD 1.0.0 b1, MOD Version Check, AJAX Chat, SEO MOD, AJAX QR, Photo Gallery
MOD Development Manager (version 0.2.0-dev with MODX Generator)

dan369
Registered User
Posts: 167
Joined: Mon Jul 05, 2004 11:03 am

Post by dan369 » Wed Jan 18, 2006 9:50 pm

dan369 wrote: Another thing that bothers me (and this is the last one, I promise) right now is that the icon for the homepage is placed just after the other "original" homepage url i viewprofile. I would like to place the icon on the left side menu instead just below "ICQ number". I try to add {HOMEPAGE} and all other combinations but the icon just wont show up there.


So is there any way to fix this?

ShadowTek
Registered User
Posts: 66
Joined: Thu Jul 22, 2004 8:21 am
Contact:

Post by ShadowTek » Wed Jan 18, 2006 11:42 pm

Just installed this, incredible mod thanks :)

User avatar
Handyman`
Former Team Member
Posts: 1751
Joined: Thu Feb 03, 2005 8:44 pm
Contact:

Post by Handyman` » Thu Jan 19, 2006 4:10 am

dan369 wrote:
dan369 wrote:
Another thing that bothers me (and this is the last one, I promise) right now is that the icon for the homepage is placed just after the other "original" homepage url i viewprofile. I would like to place the icon on the left side menu instead just below "ICQ number". I try to add {HOMEPAGE} and all other combinations but the icon just wont show up there.


So is there any way to fix this?
Sorry, I forgot about this...Try this

Code: Select all

#
#-----[ OPEN ]------------------------
#
includes/usercp_viewprofile.php
#
#-----[ FIND ]-------------------------
#
'WWW' => $www,
#
#-----[ AFTER, ADD ]-----------------
#
'HOMEPAGE' => $homepage_link,
Then you should be able to put
{HOMEPAGE} anywhere in the profile template

Let me know if that works.
http://startrekguide.com My Mod Queue || 1/16/10 Display Posts Anywhere 1.2.0 RC5, Cash MOD 1.0.0 b1, MOD Version Check, AJAX Chat, SEO MOD, AJAX QR, Photo Gallery
MOD Development Manager (version 0.2.0-dev with MODX Generator)

dan369
Registered User
Posts: 167
Joined: Mon Jul 05, 2004 11:03 am

Post by dan369 » Thu Jan 19, 2006 6:05 am

Works great! Thank you! Wonderful mod.

dan369
Registered User
Posts: 167
Joined: Mon Jul 05, 2004 11:03 am

Post by dan369 » Thu Jan 19, 2006 5:21 pm

One question though. How do I remove the old icon cause now I have two.

Locked

Return to “[2.0.x] MODs in Development”