[BETA] Spell Checker (Ajax) [0.0.2]

A place for MOD Authors to post and receive feedback on MODs still in development. No MODs within this forum should be used within a live environment! No new topics are allowed in this forum.
Forum rules
READ: phpBB.com Board-Wide Rules and Regulations

IMPORTANT: MOD Development Forum rules

On February 1, 2009 this forum will be set to read only as part of retiring of phpBB2.
enderandrew
Registered User
Posts: 71
Joined: Thu Nov 30, 2006 7:55 am
Location: Omaha, NE
Contact:

Post by enderandrew »

jerryT wrote: Seems like like the problem was using version 2.9..
Changed to 2.2 and it works fine..

Any chance of an update to work with 2.9 ???


The 2.2 version had all the files in the same directory. 2.9 has the files in subdirectories.

The install instructions for this mod says to paste the following code:

Code: Select all

<link rel="stylesheet" type="text/css" href="spell/spell_checker.css">

<script src="spell/spell_checker_compressed.js" type="text/javascript"></script>
<script src="spell/cpaint.inc.js" type="text/javascript"></script> 
Note, it is looking for files like spell_checker.css directly in the spell directory, not a css subdirectory.

Either change that code to say spell/css/spell_checker.css, or even easier, move the css, cpaint and js files out of their subdirectories and into the spell directory itself.
Nihilism makes me smile.
Katanya
Registered User
Posts: 2
Joined: Wed Jun 15, 2005 4:12 pm

Post by Katanya »

I've tried installing this mod following the mod instructions, editing to make sure the proper subdirectories are called, and then just moving the css, cpaint, and js files out of their subdirectories and using only the mod as it was written. Either way, when I try to post I get a blank page.
Does anyone have a clue what I may be doing wrong?
Blisk
Registered User
Posts: 270
Joined: Wed Aug 20, 2003 10:43 am
Location: Slovenia

Re:

Post by Blisk »

Katanya wrote: I've tried installing this mod following the mod instructions, editing to make sure the proper subdirectories are called, and then just moving the css, cpaint, and js files out of their subdirectories and using only the mod as it was written. Either way, when I try to post I get a blank page.
Does anyone have a clue what I may be doing wrong?
I get the same blank page!

Is there somebody solved this problem?
Blisk
Registered User
Posts: 270
Joined: Wed Aug 20, 2003 10:43 am
Location: Slovenia

Re:

Post by Blisk »

jerryT wrote: Just tried this with version 2.9 of Spell Checker.
Installed the MOD with EasyMod.

All seemed to be OK... Until I try to post or reply to a message then all I see is the PHP from posting.php !!

Any ideas ?

Thanks
I get this too first, and at the top of listing of php file is this
"'A function name was passed that is not allowed to execute on this server.'"

after I update path for files I get blank page!
Blisk
Registered User
Posts: 270
Joined: Wed Aug 20, 2003 10:43 am
Location: Slovenia

Re: [BETA] Spell Checker (Ajax) [0.0.2]

Post by Blisk »

Since there is no support for this mod and author doesn't answer on email I will uninstall it.
Post Reply

Return to “[2.0.x] MODs in Development”