[BETA] Anti Robotic Login Flood 1.0.4

A place for MOD Authors to post and receive feedback on MODs still in development. No MODs within this forum should be used within a live environment! No new topics are allowed in this forum.
Forum rules
READ: phpBB.com Board-Wide Rules and Regulations

IMPORTANT: MOD Development Forum rules

On February 1, 2009 this forum will be set to read only as part of retiring of phpBB2.
ESQARE
Translator
Posts: 179
Joined: Fri Aug 08, 2003 9:49 pm
Location: Turkey
Contact:

Post by ESQARE » Tue Jan 10, 2006 9:10 pm

do you enable "Allow automatic logins" in admin panel?

MaddoxX
Registered User
Posts: 450
Joined: Sat May 15, 2004 4:43 pm
Location: Russia

Post by MaddoxX » Tue Jan 10, 2006 10:41 pm

ESQARE wrote: do you enable "Allow automatic logins" in admin panel?

Uhm that option doesnt exist... and if I use the old code it's there (in the template) when I use the new one its gone
:D

ESQARE
Translator
Posts: 179
Joined: Fri Aug 08, 2003 9:49 pm
Location: Turkey
Contact:

Post by ESQARE » Wed Jan 11, 2006 12:03 am

This option included in phpBB latest version (2.0.19).And i make this MOD for phpBB 2.0.19.

ESQARE
Translator
Posts: 179
Joined: Fri Aug 08, 2003 9:49 pm
Location: Turkey
Contact:

Post by ESQARE » Wed Jan 11, 2006 12:04 am

edited

MaddoxX
Registered User
Posts: 450
Joined: Sat May 15, 2004 4:43 pm
Location: Russia

Post by MaddoxX » Wed Jan 11, 2006 1:13 pm

I have 2.0.19 and its not there... anywayz I always had a autologin box there so where is it now ^^
:D

ESQARE
Translator
Posts: 179
Joined: Fri Aug 08, 2003 9:49 pm
Location: Turkey
Contact:

Post by ESQARE » Thu Feb 09, 2006 3:37 am

New version available (1.0.3)

2006-09-02 - Version 1.0.3
- Added new add-on for ezPortal
- Changed anti_robotic_login images
- Updated install.txt
- Changed any codes in anti_robot_pic_login.php file
- Added new numeric characters


And included update_102_to_103.txt into of MOD file.
Last edited by ESQARE on Mon Jul 10, 2006 10:27 pm, edited 1 time in total.

ESQARE
Translator
Posts: 179
Joined: Fri Aug 08, 2003 9:49 pm
Location: Turkey
Contact:

Post by ESQARE » Tue Apr 04, 2006 12:55 am

New version available (1.0.4)

2006-04-03 - Version 1.0.4
- New option: Enable/Disable Security Codes in admin panel

And included update_103_to_104.txt into of MOD file.
Last edited by ESQARE on Mon Jul 10, 2006 10:28 pm, edited 1 time in total.

MaddoxX
Registered User
Posts: 450
Joined: Sat May 15, 2004 4:43 pm
Location: Russia

Post by MaddoxX » Fri Apr 14, 2006 1:01 pm

when Board is disabled and ur logged out you can't login anymore as administrator because the images are red crosses..
:D

MaddoxX
Registered User
Posts: 450
Joined: Sat May 15, 2004 4:43 pm
Location: Russia

Post by MaddoxX » Mon Apr 17, 2006 11:57 pm

bump
:D

ESQARE
Translator
Posts: 179
Joined: Fri Aug 08, 2003 9:49 pm
Location: Turkey
Contact:

Post by ESQARE » Tue Apr 18, 2006 11:47 am

Sorry, i fixed this problem.

There is codes:

Code: Select all

# 
#-----[ OPEN ]-------------------------------------------- 
# 
antirobot_pic_login.php 

# 
#-----[ FIND ]-------------------------------------------- 
# 
define('IN_PHPBB', true) 

# 
#-----[ BEFORE, ADD ]-------------------------------------- 
# 
define("IN_LOGIN", true);

# 
#-----[ FIND ]-------------------------------------------- 
# 
//
// Start session management
//
$userdata = session_pagestart($user_ip, PAGE_PROFILE);
init_userprefs($userdata);
//
// End session management
//

# 
#-----[ REPLACE WITH ]-------------------------------------- 
# 
//
// Start session management
//
$userdata = session_pagestart($user_ip, PAGE_LOGIN);
init_userprefs($userdata);
//
// End session management
//
Updated mod files in my first post.Thanks.

MaddoxX
Registered User
Posts: 450
Joined: Sat May 15, 2004 4:43 pm
Location: Russia

Post by MaddoxX » Tue Apr 18, 2006 4:52 pm

thanks :)
:D

Luk4ward
Registered User
Posts: 73
Joined: Sat Nov 25, 2006 10:12 pm

Post by Luk4ward » Sat Nov 25, 2006 10:16 pm

g8 mod, when will be final?:>

CrazyButcher
Registered User
Posts: 17
Joined: Fri Jan 12, 2007 4:51 pm

Post by CrazyButcher » Wed Jan 24, 2007 9:40 pm

Hello,

I've installed this mod and I can't see the pictures.
I see red crosses instead them.

I've checked in database and it's work perfectly... I mean that I can see the code and use it when I'm trying to login, but without database I can't know the code because of these red crosses:

Image

please help me....

I've already checked all files and I can't find the problem.
Last edited by CrazyButcher on Fri Jan 26, 2007 9:13 am, edited 1 time in total.
sorry for my poor english

ESQARE
Translator
Posts: 179
Joined: Fri Aug 08, 2003 9:49 pm
Location: Turkey
Contact:

Post by ESQARE » Fri Jan 26, 2007 3:36 am

I've checked again, but i cant see any problem. You cant use this mod without SQL queries in your database. Please insert SQL queries to your SQL database:

Code: Select all

CREATE TABLE phpbb_anti_robotic_login (
	session_id char(32) DEFAULT '' NOT NULL,
	login_key char(5) NOT NULL,
	timestamp int(11) unsigned NOT NULL,
	PRIMARY KEY (session_id)
);

INSERT INTO phpbb_config (config_name, config_value) VALUES ('allow_anti_robotic_login','1');
And please check images to correct path:

Code: Select all

#
#-----[ COPY ]--------------------------------------------
#
copy root/images/anti_robotic_login/anti_robotic_login_*.gif to images/anti_robotic_login/
Also this MOD created on subSilver template. Maybe your template can be different. Lastly, you can clear cookies and cache of your browser and try again. If its not work again, then please remove and reinstall this mod.

CrazyButcher
Registered User
Posts: 17
Joined: Fri Jan 12, 2007 4:51 pm

Post by CrazyButcher » Fri Jan 26, 2007 9:28 am

very strange....
I did all this things and it didn't help.

I've subSilver template, correct path for the images, cleared my cookies, tried another browser, no problems in the database (SQL queries) and all the files are O.K...
Perhaps it is some another mod does some problem when working together with your mod :roll: I've already installed alot of mods...
sorry for my poor english

Post Reply

Return to “[2.0.x] MODs in Development”